el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Άρης – Λαμία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/11/2022

Η αυλαία της 12ης και εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League, η οποία είναι και η προτελευταία του πρώτου γύρου ανοίγει την Τρίτη (08/11, 20:00) με τον αγώνα του Άρη απέναντι στη Λαμία. Το παιχνίδι είναι άκρως σημαντικό και για τους δύο αντιπάλους.

Ο Άρης είναι με την πλάτη στον τοίχο, μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Οι «κίτρινοι» είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας και δεν έχουν κερδίσει εδώ και τρεις αγώνες. Η Λαμία από την άλλη επίσης αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, ενώ και η ίδια προέρχεται από ισοπαλία και μάλιστα εντός έδρας με τον Βόλο.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Άρη απέναντι στη Λαμία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Άρης – Λαμία: Ανάλυση & Παρουσίαση 08/11/2022

Ο Άρης προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις πρώτες θέσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής αδικεί τον εαυτό του. Τουλάχιστον όσον αφορά τα τρία τελευταία παιχνίδια, την ήττα 1-0 από τον Παναθηναϊκό και τις ισοπαλίες με ΟΦΗ εντός έδρας και Ατρόμητο εκτός έδρας.

Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον σε σχέση με το πρώτο μισό των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, ο Άρης φαίνεται αρκετά βελτιωμένος. Ο Άλαν Πάρντιου έχει αρχίσει να περνάει τα στοιχεία του στην ομάδα. Απλά φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμη χρόνος για να αποτυπωθούν συνολικά μέσα στο γήπεδο.

Από τον αγώνα στη Λεωφόρο, ο Άρης έχει δείξει σημαντικά βελτιωμένος στο τακτικό κομμάτι. Αυτό φάνηκε και στον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου τελικά έμεινε στην ισοπαλία το ματς. Παρά το αρχικό προβάδισμα των Κρητικών, ο Άρης αντέδρασε γρήγορα, ισοφάρισε και είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στον πιο πρόσφατα χρονικά αγώνα με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Ο Άρης ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

aris lamia3 08112022 novibet

Το θετικό για την ομάδα του Πάρντιου είναι ότι δέχθηκε ελάχιστες φάσεις. Έχει βελτιωθεί πολύ στην ανασταλτική της λειτουργία, αλλά το βασικό της πρόβλημα είναι ότι δεν έχει το εύκολο γκολ. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι είχε δέκα τελικές, οι τρεις στην εστία με 70% κατοχή της μπάλας, αλλά δεν βρήκε δίχτυα.

Η Λαμία από την άλλη πλευρά είναι σε περίπου αντίστοιχη θέση με τον Άρη. Όχι στο βαθμολογικό σκέλος, αλλά σε αυτό της συνολικής κατάστασης. Μετά τη συμπλήρωση των 11 αγωνιστικών έχει εννέα βαθμούς και η αλήθεια είναι πως βάσει εικόνας και απόδοσης θα έπρεπε να είχε περισσότερους.

Ο Τζιανλούκα Φέστα έχει διορθώσει κατά πολύ τα πράγματα, τουλάχιστον σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν. Πέρυσι η Λαμία σώθηκε στο τέλος και η ΠΑΕ φρόντισε να εμπιστευτεί τον Ιταλό τεχνικό εν όψει της φετινής προσπάθειας. Η εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής, δικαιώνει την επιλογή της, ασχέτως αν ακόμη δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα.

Η Λαμία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περσινή ομάδα. Οι μεταγραφές που έγιναν δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα, ενώ ο βασικός κορμός πατάει μία χαρά στα πόδια του. Ωστόσο χρειάζονται γκολ και νίκες.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει μόλις μία νίκη, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Οι τέσσερις ήττες είναι από τις μεγάλες ομάδες. Έχει ηττηθεί από εντός από ΑΕΚ (0-3), εκτός από ΠΑΟΚ (1-0), εντός από Παναθηναϊκό (0-2) και εκτός από Ολυμπιακό (2-0).

Το τελευταίο διάστημα έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα της. Στον τελευταίο της παιχνίδι με τον Βόλο ήρθε ισόπαλη στο «Αθανάσιος Διάκος» με 2-2. Αν και καλύτερη προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Ο Βόλος βρήκε απαντήσεις με δύο πολύ όμορφα και δύσκολα γκολ και πήρε την ισοπαλία.


Άρης – Λαμία: Στατιστικά & Προϊστορία 08/11/2022

  • Σχετικά μικρή είναι η προϊστορία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη, αλλά είναι αρκετά αντιπροσωπευτική.
  • Μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί έξι παιχνίδια πρωταθλήματος με γηπεδούχο τον Άρη και οι «κίτρινοι» είναι αήττητοι.
  • Ωστόσο τον πρώτο λόγο δεν τον έχει ο άσος, όπως θα περίμενε κάποιος, αλλά η ισοπαλία. Στα έξι παιχνίδια, ο Άρης έχει δύο νίκες, ενώ τέσσερα ματς ήταν ισόπαλα. Μάλιστα τα δύο πιο πρόσφατα έληξαν χωρίς γκολ (0-0).
  • Ο Αντρέ Γκρέι έχει σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει βρει δίχτυα ο Άρης και παραμένει άλλωστε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με τέσσερα τέρματα.
  • Ο Άρης έχει δώσει οκτώ εντός έδρας παιχνίδια από την αρχή της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από την ΑΕΚ (0-2).
  • Η Λαμία δεν έχει κερδίσει ακόμη εκτός έδρας. Σε έξι αγώνες έχει δύο ήττες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και τέσσερις ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο, Ιωνικό και ΟΦΗ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

aris lamia5 08112022 novibet


Άρης – Λαμία: Προγνωστικά 08/11/2022

Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση. Καλύτερη απ’ ότι μαρτυρούν τα τελευταία του αποτελέσματα. Θα έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Λαμία μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Συνήθως κάνει αρκετές ευκαιρίες στην έδρα του. Θα πάμε στον άσο με over 1,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET 1 & OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91

Ο Άρης δημιουργεί πάντα αρκετές ευκαιρίες στην έδρα του. Η Λαμία από την άλλη είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Στο παιχνίδι με τον Βόλο ήρθε ισόπαλη 2-2, σε ένα ματς με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Κάτι αντίστοιχο άρα και Goal περιμένουμε και στο προσεχές ματς.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35

Από τα έξι παιχνίδια που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη, τα δύο ήρθαν στον άσο και τα τέσσερα έληξαν ισόπαλα, οπότε το «Χ» έχει φτιάξει μία μικρή παράδοση. Η λογική λέει ότι ο Άρης θα έχει το προβάδισμα, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και την ισοπαλία. Το Combo Bet 1Χ & Goal δείχνει να είναι εξαιρετική επιλογή.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET 1Χ & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρης – Λαμία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/11/2022

Με δύο προβλήματα αποχώρησε ο Άρης από το Περιστέρι, κάτι που επηρεάζει πολύ τα πλάνα του Άλαν Πάρντιου για τον προσεχή αγώνα με τη Λαμία.

Συγκεκριμένα οι Μπράμπετς και Οντουμπάτζο αποχώρησαν με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση και είναι αμφίβολοι εν όψει της εμβόλιμης αγωνιστικής.

Αν δεν τα καταφέρουν να είναι έτοιμοι, τη θέση τους θα πάρουν ο Ενκουλού στο κέντρο της άμυνας, και ο Εμπακατά στο δεξί άκρο. Εκτός παραμένει και ο Ντουκουρέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Ενκουλού, Φαμπιάνο, Μαζίκου – Νταμπό, Ετέμπο – Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Καμάτσο – Γκρέι.

aris lamia2 08112022 novibet


Λαμία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/11/2022

Χωρίς νέα προβλήματα θα παραταχθεί η Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον αγώνα με τον Άρη.

Ο Τζιανλούκα Φέστα θα παρατάξει λογικά την ίδια ενδεκάδα, που χρησιμοποίησε με τον Βόλο. Προβλήματα τραυματισμών και τιμωρίες δεν υπάρχουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σαράνοφ – Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ – Σλίβκα, Τζανδάρης, Ντε Βισέντι – Τσιλούλης, Νούνιες, Μανούσος.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ