el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άρης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 25/01/2023

Το ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα κριθεί την Τετάρτη (25/01, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το πρώτο βήμα την περασμένη εβδομάδα. Επικράτησαν 1-0 των «κιτρίνων» και πλέον πρέπει να μην ηττηθούν στη Θεσσαλονίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ο Άρης από την πλευρά του καλείται να κάνει την υπέρβαση και να επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά του Ολυμπιακού. Στην έδρα του είναι πάντα πιο δυνατός, αλλά ο αντίπαλος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, οπότε θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet!


Άρης – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 25/01/2023

Ο Άρης παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, το τελευταίο διάστημα. Ουσιαστικά είναι μία διαφορετική ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια, μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, σε αντίθεση με την εικόνα που δείχνει εκτός έδρας.

Αυτό φάνηκε και στα τρία ματς που έδωσε την τελευταία εβδομάδα. Το πιο πρόσφατο ήταν και το πιο καλό. Ο Άρης υποδέχθηκε τον Βόλο για το πρωτάθλημα και έβγαλε στο γήπεδο όλες τις αρετές που παρουσιάζει στα εντός έδρας παιχνίδια.

Ήταν καλός από την αρχή του αγώνα, κράτησε την μπάλα, πίεσε ψηλά τον αντίπαλο, οδηγώντας τον σε λάθη και έβγαλε αρκετές ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Το πρώτο ημίχρονο έμεινε στο 0-0, παρά τις φάσεις των γηπεδούχων.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος δεν άντεξε και μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκε, κατέρρευσε. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μάνου Γκαρθία, που πέτυχε χατ τρικ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 47’, έκανε το 2-0 στο 60’ και ολοκλήρωσε το θρίαμβο και το δικό του, αλλά και της ομάδας του στο 74’. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες φάσεις για να ανεβάσουν περαιτέρω το δείκτη του σκορ.

Σε αντίθεση με αυτή την εικόνα, οι «κίτρινοι» ήταν εντελώς διαφορετικοί σε αυτό που παρουσίασαν κόντρα στον Ολυμπιακό στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν. Τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Ο Άρης δείχνει να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ίδιο ρυθμό εκτός έδρας. Αυτό οφείλεται προφανώς στην πίεση που μπορεί ή δεν μπορεί να ασκήσει στον αντίπαλό του. Κόντρα στον Ολυμπιακό είχε προφανώς λιγότερες ευκαιρίες σε σχέση με όσες έκανε με τον Βόλο, τις οποίες και δεν εκμεταλλεύτηκε και γι’ αυτό ηττήθηκε και στα δύο ματς με 1-0.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει τα ίδια συμπτώματα εκτός έδρας με αυτά που παρουσιάζει ο Άρης. Ενώ είναι πολύ δυνατός μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πολύ πιο αποτελεσματικός, στα εκτός έδρας παιχνίδια, χάνει μέρος της δυναμικής του.

aris olympiacos2 25012023 novibet

Τρανό παράδειγμα είναι τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε αυτά, ο Ολυμπιακός έπαιξε στα Γιάννενα, στο Βόλο και στο Περιστέρι. Στα Γιάννενα προηγήθηκε στο ημίχρονο 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε (2-2), στο Βόλο νίκησε 4-0, ενώ στο Περιστέρι ήρθε 1-1, ενώ και πάλι ήταν μπροστά στο ημίχρονο.

Στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν μπορεί να διαχειριστεί το ίδιο καλά την πίεση που θα του ασκήσουν οι γηπεδούχοι. Αυτό φάνηκε και στο «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Στο τελευταίο ματς, ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα με γκολ του Μπακαμπού, αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει. Ο Ατρόμητος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, ανέβηκε αρκετά και κατάφερε να ισοφαρίσει. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ.

Ο Μίτσελ δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του, μίλησε για το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ έθεσε και νέο στόχο για το παιχνίδι με τον Άρη: «Πραγματικά δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι και σταμάτησε το νικηφόρο σερί. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δε θα σταματήσουμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και φτιάξουμε ένα νέο σερί ξεκινώντας από το ματς με τον Άρη».


Άρης – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 25/01/2023

  • Μετρημένα είναι τα παιχνίδια που έχουν δώσει Άρης και Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη, για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet, ωστόσο η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των φιλοξενουμένων.
  • Συγκεκριμένα έχουν διεξαχθεί πέντε ματς και ο Ολυμπιακός έχει μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες (0-4-1). Δηλαδή για το θεσμό του Κυπέλλου ο Άρης δεν έχει νικήσει ποτέ τον Ολυμπιακό στην έδρα του.
  • Συνολικά πάντως, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Ολυμπιακός έχει επίσης τον πρώτο λόγο. Σε 67 παιχνίδια ο Άρης έχει 18 νίκες, 26 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και 23 νίκες έχει ο Ολυμπιακός.
  • Φέτος έχουν ήδη γίνει τρία παιχνίδια. Το ένας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης νίκησε 2-1 με ανατροπή και τα άλλα δύο στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 και στα δύο.
  • Ο Άρης μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στην έδρα του, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας Novibet και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ, με συνολικά τέρματα 13-0.
  • Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι επίσης αήττητος εκτός έδρας φέτος από τον αγώνα πρωταθλήματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 18 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε έχει 5-4-0 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

aris olympiacos4 25012023 novibet


Άρης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 25/01/2023

Και οι δύο ομάδες θα μπουν με σκοπό να βρουν το γκολ. Άλλωστε ακόμη και ο Ολυμπιακός που επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι, δεν είναι εξασφαλισμένος αφού το 1-0 είναι αρκετά ρευστό αποτέλεσμα. Η αγορά να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98

Με δεδομένο ότι αναμένουμε τουλάχιστον από ένα γκολ σε κάθε ομάδα και λαμβάνοντας επίσης υπόψη ότι η ισοπαλία δε βολεύει καθόλου τους γηπεδούχους, μία ακόμη πολύ καλή επιλογή είναι το goal και Over 2,5. Είναι δεδομένο ότι θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, όπου και οι δύο θα βρουν χώρους να σκοράρουν!

ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/01/2023

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Άρη εν όψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Δεδομένη είναι η απουσία του Εμπακατά, ο οποίος υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και δεν υπολογίζεται για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Επίσης είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν να δώσουν το «παρών» οι Καμαρά, Πάλμα και Καμάτσο, που έκαναν θεραπεία τις προηγούμενες μέρες. Πάντα εκτός και ο Ενκουλού.

Τέλος, άγνωστο είναι αν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα ο Μαντσίνι, μετά την έντονη φημολογία που ξέσπασε για επικείμενη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζίκου – Νταρίντα, Ετέμπο – Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρθία – Γκρέι.

aris olympiacos5 25012023 novibet


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/01/2023

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να κάνει το ντεμπούτο του στον επαναληπτικό με τον Άρη, ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ, Ραμόν.

Κι αυτό διότι αφενός ο Μαρσέλο είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται κι αφετέρου γιατί ο Ρέαμπτσιουκ ένιωσε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Οι πιθανότητες είναι υπέρ του Μολδαβού και σε αντίθεση περίπτωση θα παίξει ο Ραμόν. Σίγουρα εκτός παραμένει ο Βατσλίκ και ο Μπα. Αμφίβολοι οι Βαλμπουενά και Ρέτσος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ – Μπίελ, Χάμες Ροντρίγκες, Φορτούνης – Μπακαμπού.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ