el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Άρης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/04/2023

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Playoffs. Για το σημαντικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Το μίνι πρωτάθλημα των Playoffs συνεχίζεται με τον Άρη να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς μετά το «διπλό» στον Βόλο είναι πλέον απαλλαγμένοι από τον «βραχνά» της μάχης για την 5η θέση, έχοντας διαφορά ασφαλείας, ενώ οι Πειραιώτες είναι απογοητευμένοι από τις δύο συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι, που τους έχουν αφήσει πολύ πίσω από το δίδυμο των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος και καλούνται να δείξουν αντίδραση.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Άρης – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/04/2023

Στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται οι μάχες των Playoffs, σε ένα παιχνίδι ωστόσο χωρίς μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Για τον Άρη ο «τελικός» ήταν την προηγούμενη αγωνιστική στον Βόλο, όπου η ομάδα του Απόστολου Τερζή έπειτα από καιρό ήταν σοβαρή, συγκεντρωμένη και αποτελεσματική, ώστε να πάρει τη νίκη (0-3), την πρώτη στα Playoffs και να πάρει διαφορά ασφαλείας.

Πλέον βρίσκεται στο +4 από τον Βόλο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχει καπαρώσει την 5η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Αυτή η εξέλιξη σαφώς διώχνει το άγχος από τους Θεσσαλονικείς, που περιμένουν τον απογοητευμένο Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό μετά τη Λεωφόρο (2-0) ηττήθηκε σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ (1-3) και είδε την απόσταση από την κορυφή να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο (-9), μην έχοντας πλέον ρεαλιστικές πιθανότητες ούτε καν για τη δεύτερη θέση που οδηγεί επίσης στα προκριματικά του Champions League.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, αλλά καλούνται να δείξουν άμεση αντίδραση για να μην υποχωρήσουν ακόμα περισσότερο, ενώ ο 4ος ΠΑΟΚ ακολουθεί σε απόσταση τριών βαθμών.

Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι κρύβει συγκινήσεις, καθώς στον πρώτο γύρο στο Φάληρο παρά το 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού ο Άρης επέστρεψε κι έκανε μεγάλη ανατροπή σε 2-2.

 


Άρης – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 26/04/2023

  • Ο Άρης βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης (44 βαθμοί)
  • Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης (63 βαθμοί)
  • Στον πρώτο γύρο των Playoffs οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2) στο Φάληρο, με τον Άρη να ανατρέπει το εις βάρος του 2-0.
  • Στους αγώνες της κανονικής περιόδου ο Άρης νίκησε στη Θεσσαλονίκη (2-1) και ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-0).
  • ΟΙ δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με 2/2 για τον Ολυμπιακό με το ίδιο σκορ (1-0).
  • Μετά τη νίκη του Άρη με 2-1 στο πρωτάθλημα απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Κάρλος Κορμπεράν, ενώ μετά το 2-2 στα Playoffs ο Μίτσελ.
  • Σε επίπεδο πρωταθλήματος με γηπεδούχο τον Άρη ο Ολυμπιακός έχει 22 νίκες, όσες και οι ισοπαλίες, ενώ ο Άρης έχει 18 νίκες.
  • Στα Playoffs σε 4 αγώνες στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός έχει 2 νίκες, μία ο Άρης και ένα ματς έχει έρθει ισόπαλο.
  • Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τελευταία φορά που δεν σκόραρε ήταν στο 2-0 του Άρη στα Playoffs του 2010.
  • Παθητικό 8 γκολ έκαστος έχουν οι δύο ομάδες στα Playoffs, ενώ δεν έχουν δεχθεί γκολ μόλις σε έναν εκ των 5 αγώνων (κόντρα στον Βόλο). Μόνο οι Θεσσαλοί έχουν χειρότερο παθητικό (11 γκολ).
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Άρης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 26/04/2023

Άρης και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τις δύο ομάδες να έχουν πληρώσει ως τώρα στα Playoffs την αδυναμία να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Μόλις σε έναν εκ των 5 αγώνων τους στη διαδικασία έχουν κρατήσει το μηδέν και αμφότεροι δεν έχουν πλέον ιδιαίτερο άγχος για το αποτέλεσμα.

Ο Άρης μετά το 3-0 στον Βόλο έχει ουσιαστικά καπαρώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ ο Ολυμπιακός δεν προλαβαίνει πλέον τον τίτλο όντας στο -9.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.08 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη κατάσταση πνευματικά μετά τη νίκη στον Βόλο και μπορεί να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ απέναντι σε έναν αντίπαλο απογοητευμένο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1Χ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/04/2023

Ο Απόστολος Τερζής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το σχήμα που πήρε το «διπλό» στον Βόλο, το οποίο αναμένεται να το εμπιστευθεί εκ νέου. Παράλληλα όμως περιμένει τα νεότερα από την κατάσταση του Ενκουλού, ο οποίος λόγω ίωσης δεν αγωνίστηκε στο Πανθεσσαλικό, αλλά αναμένεται να επιστρέψει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Μαζικού, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Ενκουλού – Νταμπό, Ετέμπο – Πάλμα, Νταρίντα, Ιτούρμπε – Καμαρά.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/04/2023

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που παρατάχθηκε απέναντι στην ΑΕΚ. Η αμφίβολη παρουσία του πρώτου σκόρερ Σεντρίκ Μπακαμπού θα δώσει φανέλα βασικού στον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ραμόν – Εμβιλά, Χουάνγκ – Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μασούρας – Ελ Αραμπί.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ