el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άρης – Παναιτωλικός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 29/12/2022

Το ένα από τα δύο παιχνίδια που ρίχνει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό (29/12, 18:00).

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στον πρώτο εντός έδρας αγώνα μετά την επιστροφή από τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μέχρι στιγμής έχουν δώσει δύο παιχνίδια, τα οποία ήταν και τα δύο με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Το πρώτο για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος και το δεύτερο για το πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός εμφάνισε δύο διαφορετικά πρόσωπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στο καλό του όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και κατ’ επέκταση ηττήθηκε από τους Θεσσαλονικείς. Τώρα θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να μείνει κοντά στην 7η θέση.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Άρη απέναντι στον Παναιτωλικό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Άρης – Παναιτωλικός: Ανάλυση & Παρουσίαση 29/12/2022

Δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τον Λεβαδειακό έδωσε ο Άρης, τα οποία ήταν σε διάστημα πέντε ημερών. Το πρώτο ήταν για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος και το δεύτερο ήταν για το πρωτάθλημα.

Οι «κίτρινοι» πήραν δύο διαφορετικά αποτελέσματα στη Λιβαδειά, τα οποία δεν ήταν αυτό που ήθελαν. Μπορεί να κέρδισαν στο πρώτο και να έχουν προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού για την πρόκριση στους «8» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά η ισοπαλία στο πρωτάθλημα δεν ήταν το ιδανικό.

Κι αυτό γιατί η ομάδα έκανε μία αρκετά καλή εμφάνιση, τουλάχιστον στο ένα από τα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο δεν τα πήγε πολύ καλά και μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ωστόσο βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό στην επανάληψη.

Σε εκείνο το χρονικό διάστημα είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά η ισοφάριση ήρθε από μία στημένη φάση. Ο Πάλμα εκτέλεσε φάουλ στο 64’ και έκανε το 1-1. Στη συνέχεια, οι «κίτρινοι» είχαν αρκετές φάσεις, κυρίως με τον Γκρέι, αλλά ο Τζαμαϊκανός δεν τις εκμεταλλεύτηκε και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής απολογήθηκε στους υπόλοιπους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, για τις ευκαιρίες που έχασε και οι οποίες εν τέλει στοίχισαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Ο Άλαν Πάρντιου στάθηκε επίσης στις χαμένες ευκαιρίες, αλλά και στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου: «Δύσκολο ματς, σε φτωχό αγωνιστικό χώρο, φτωχή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, γενικά κακό ματς. Είμαι απογοητευμένος. Κυκλοφορήσαμε αργά τη μπάλα στο πρώτοι ημίχρονο σε ένα κακό γήπεδο, και αυτό ήταν πρόβλημα.

Το δεύτερο ήταν πολύ καλό. Παίξαμε καλύτερα και θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα πρώτα ημίχρονα. Ήταν μεγάλη ατυχία για εμάς. Σίγουρα δεν ήταν η μέρα του (σ.σ. Γκρέι). Σε άλλη περίπτωση θα είχε βάλει τουλάχιστον δύο γκολ. Έτσι είναι όμως η ζωή του επιθετικού».

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα μετά τη διακοπή. Η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου με τον ΠΑΟΚ δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι Αγρινιώτες και η ομάδα έφυγε για ακόμη ένα ματς με σκυμμένο κεφάλι, από την ήττα με 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ στις καθυστερήσεις (0-1). Στο δεύτερο μισό του αγώνα, όμως η εικόνα άλλαξε.

Ο Παναιτωλικός βελτιώθηκε πολύ και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κοτάρσκι. Σε καμία όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Σα να μην έφτανε αυτό, οι Αγρινιώτες δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις και το τελικό σκορ έγραψε 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αναστασίου είπε μεταξύ άλλων μετά το τέλος του αγώνα: «Όταν δέχεσαι γκολ στο 48’ δεν είναι καθόλου εύκολο να διαχειριστείς το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε περισσότερα στοιχεία. Στα πρώτα 45′ είχαμε φόβο, γυρνούσαμε μπάλες πίσω ενώ δεν υπήρχε τέτοιο πλάνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, σε συνδυασμό με την εικόνα μας νομίζω η φάση του Καρέλη ήταν κομβική. Αν κάναμε το 1-1 θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Είχαμε το μομέντουμ, πιέσαμε τον ΠΑΟΚ και έκανε αρκετά λάθη. Απέναντι σε μεγάλες ομάδες 1-2 φάσεις πρέπει να τις τελειώσεις. Εμείς δυστυχώς κάθε φορά δεν τις τελειώνουμε».


Άρης – Παναιτωλικός: Στατιστικά & Προϊστορία 29/12/2022

  • Εννέα αγώνες έχουν διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη με γηπεδούχο τον Άρη και αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Η προϊστορία ευνοεί τους γηπεδούχους, αλλά όχι στο βαθμό που θα περίμενε κανείς.
  • Συγκεκριμένα στα εννέα παιχνίδια, ο Άρης έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα (4-4-1). Η μοναδική επικράτηση του Παναιτωλικού είναι τη σεζόν 2018-19 με σκορ 2-1.
  • Το περσινό παιχνίδι ήταν ένας… υγιεινός περίπατος για τον Άρη, που νίκησε πολύ εύκολα τους Αγρινιώτες με 5-1.
  • Πέντε ματς αήττητος είναι ο Άρης στο πρωτάθλημα, μετρώντας σε αυτό το διάστημα τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Οι δύο νίκες ήταν Over με 5-0 και 4-0, ενώ οι τρεις ισοπαλίες ήταν στο Under.
  • Ο Παναιτωλικός έχει ένα τρομερό σερί εκτός έδρας στη Super League. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχει δώσει έξι ματς και είναι αήττητος με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

aris panaitolikos3 29122022 novibet


Άρης – Παναιτωλικός: Προγνωστικά 29/12/2022

Μπορεί ο Παναιτωλικός να δείχνει πολύ καλή εικόνα μακριά από το γήπεδό του, αλλά ο Άρης θα έχει προβάδισμα νίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» παρουσιάζονται πολύ καλοί στην έδρα τους και η λογική λέει ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Συνήθως πετυχαίνουν και αρκετά τέρματα.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET 1 & OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73

Ο Παναιτωλικός έχει σκοράρει στα πέντε από τα επτά παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα του. Ο Άρης έχει ομάδα που βρίσκει με ευκολία δίχτυα μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οπότε το Goal δείχνει να έχει πολύ καλή αξία.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Ο Λουίς Πάλμα βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά την επιστροφή από τη διακοπή. Σκόραρε και στα δύο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό και μπορεί να συνεχίσει στα γκολ και κόντρα στους Αγρινιώτες.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΠΑΛΜΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρης – Παναιτωλικός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/12/2022

Μόλις μία απουσία έχει ο Άλαν Πάρντιου για τον εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Παναιτωλικό την Πέμπτη (29/12 18:00).

Αυτός που δεν υπολογίζεται είναι ο Ενκουλού που παραμένει τραυματίας. Αντίθετα επιστρέφει ο Φαμπιάνο που εξέτισε την ποινή του.

Είναι δεδομένο επίσης, ότι με την επιστροφή του Βραζιλιάνου στόπερ, ο Πάρντιου θα γυρίσει και πάλι στο πολύ πιο ορθολογικό 4-3-3, που παίζει άλλωστε από την αρχή της χρονιάς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζίκου – Ετέμπο, Νταμπό, Ματέο Γκαρσία – Πάλμα, Ζερβίνιο, Γκρέι.

aris panaitolikos2 29122022 novibet


Παναιτωλικός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/12/2022

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Γιάννη Αναστασίου, για ακόμη ένα αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας προπονητής δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μπακάκη και Ντουάρτε, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Επίσης δεν είναι ακόμη διαθέσιμος, ο μέσος Μόρσεϊ και αμφίβολος είναι ο επίσης μέσος Βαρόνε. Επιστρέφει ο Αποστολάκης που εξέτισε την ποινή του

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ανέστης – Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης – Φλόρες, Μάρτενσον, Ντίας – Νταγκό, Κολοβός, Καρέλης.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ