el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Άρης – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/09/2022

Τα ντέρμπι άρχισαν νωρίς φέτος στη Super League. Μόλις στην τρίτη… στροφή του πρωταθλήματος, το ενδιαφέρον στρέφεται στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ (04/09, 21:30). Το παιχνίδι έχει τρομερό ενδιαφέρον μετά και τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή των γηπεδούχων.

Η ήττα από τον Παναιτωλικό προκάλεσε το διαζύγιο με τον Χερμάν Μπούργος και στη θέση του ως υπηρεσιακός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Τόλης Τερζής. Οι «κίτρινοι» είναι σε συζητήσεις με τον Χούλιο Βελάσκεθ και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Άρης – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 04/09/2022

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις για τον Άρη. Ωστόσο στράβωσε πολύ νωρίς. Αρχικά ήταν ο αποκλεισμός από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι «κίτρινοι» είχαν επενδύσει πολλά στην είσοδο στους ομίλους, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφεραν. Η ομάδα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στον επαναληπτικό, αλλά δεν πήρε το σκορ που χρειαζόταν και έμεινε εκτός συνέχειας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα, τα πάντα κύλησαν ιδανικά. Η ομάδα υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό και παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, έκανε πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία και έφτασε εύκολα στη νίκη με 3-0, εντυπωσιάζοντας τους οπαδούς της.

Την επόμενη αγωνιστική ήρθε και η πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία και μάλιστα σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Ο τρόπος που παίζει ο Άρης εντός έδρας, δεν μπορεί να εφαρμοστεί στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τουλάχιστον όχι χωρίς να υπάρχουν συνέπειες.

Κι αυτό το πλήρωσε ο Άρης στο Αγρίνιο. Η έλλειψη κανονικών αμυντικών μέσων που θα ανακόπτουν τις επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη που έγιναν σε προσωπικό επίπεδο, έφεραν την ήττα με 3-1 και την καρατόμηση του Χερμάν Μπούργος.

Πλέον οι «κίτρινοι» είναι σε αναζήτηση προπονητή. Η αρχική συμφωνία με τον Ισπανό, Ραούλ Κανέδα, «πάγωσε» και άρχισαν συζητήσεις με τον συμπατριώτη του, Χούλιο Βελάσκεθ. Ωστόσο στον πάγκο για το ντέρμπι με τον Άρη θα είναι ο Τόλης Τερζής.

Σε αντίθεση με τον Άρη, τα πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι αρκετά καλύτερα. Έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει ισάριθμες νίκες και είναι μαζί με τον Παναθηναϊκό, οι δύο ομάδες που έχουν το απόλυτο.

Πάντως καμία από τις δύο νίκες δεν ήρθε εύκολα. Ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τα δύο παιχνίδια που έδωσε απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας κι εν τέλει αποκλείστηκε, αλλά χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά. Στην πρεμιέρα υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό και νίκησε 1-0, αλλά η αποστολή του δεν ήταν εύκολη.

Τη δεύτερη αγωνιστική έπαιξε και πάλι εντός έδρας. Αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ατρόμητο, τον οποίο κέρδισε 2-1 με γκολ στο 96’. Ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχε τον έλεγχο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Πήρε νωρίς το προβάδισμα στο 12’ με πέναλτι του Κούρτιτς και το κράτησε, ενώ έψαξε και δεύτερο τέρμα.

Ωστόσο, στο 91’ ο Ατρόμητος έβγαλε μία αντεπίθεση και βρήκε το γκολ που έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Τίποτα όμως δεν είχε κριθεί, αφού στο 96’, ο Νάρεϊ πέρασε την μπάλα από την… τρύπα της βελόνας και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι η πρώτη πολύ δύσκολη δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ, που ψάχνει την πρώτη του νίκη κόντρα στον Άρη, από τον Μάιο του 2021 και το παιχνίδι στην Τούμπα για τα play off.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Πορτογάλος, Λουίς Γκοντίνιο, ο οποίος ήταν και στο περσινό 1-0 του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική των play off.


Άρης – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 04/09/2022

  • Η προϊστορία των ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ευνοεί τους γηπεδούχους, αλλά είναι περισσότερες οι ισοπαλίες, παρά οι νίκες του Άρη.
  • Συγκεκριμένα έχουν διεξαχθεί 61 παιχνίδια στην έδρα του Άρη και οι γηπεδούχοι έχουν 22 νίκες, 24 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ ο ΠΑΟΚ μετράει 15 νίκες.
  • Πέρυσι ο Άρης είχε μία νίκη στα play off (1-0) και μία ισοπαλία (0-0) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
  • Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ νίκησε μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν στις 21 Απριλίου 2021 στα play off της σεζόν 2020-21.
  • Στα τελευταία δέκα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας, τα εννέα έληξαν στο Under 2,5. Επίσης λιγότερα από τρία γκολ σημειώθηκαν και στα πέντε τελευταία μεταξύ τους στην έδρα του Άρη.
  • Πάντως, τα τρία προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του Άρη (ένα για το πρωτάθλημα και δύο για το Conference League) έληξαν όλα Over 2.5 (5-1 με Γκόμελ, 2-1 με Μακάμπι Τελ Αβίβ, 3-0 με Λεβαδειακό).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Aris PAOK3 04092022 novibet


Άρης – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 04/09/2022

Το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται να είναι μοιρασμένο. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, αλλά αυτό που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να αποφύγουν την ήττα. Ειδικά ο Άρης, που προέρχεται από την ήττα στο Αγρίνιο. Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να φυλάξουν τα μετόπισθεν και η ισοπαλία θα έχει τον πρώτο λόγο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.10

Πάντως και οι δύο ομάδες δείχνουν ότι είναι ικανές να βρουν δίχτυα. Ο Άρης παίζει πολύ καλά στην έδρα του και πιέζει πολύ όλους τους αντιπάλους του. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικές μονάδες στη μεσοεπιθετική γραμμή και μπορεί να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ευκαιρία του παρουσιαστεί. Άλλωστε η άμυνα του Άρη δεν είναι και πολύ σταθερή. Το Goal είναι καλή επιλογή.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94

Τέλος, βάσει της εικόνας που έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής, μία εξαιρετική επιλογή που πληρώνει πολύ καλά, θα μπορούσε να είναι το ακριβές σκορ 1-1.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 1-1 ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.00


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/09/2022

Αυτό που απασχολεί πρωτίστως τον προπονητή του Άρη, Τόλη Τερζή, είναι η κατάσταση του Λουίς Πάλμα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εξελίσσεται σε μεγάλο κεφάλαιο για τον Άρη και μία ενδεχόμενη απουσία του είναι πολύ σημαντική.

Λογικά θα είναι στη διάθεση του Τερζή, αλλά όχι για το αρχικό σχήμα και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Δεδομένη είναι η απουσία του δεξιού μπακ, Οντουμπάτζο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ντουκουρέ, Ντιόπ – Μαντσίνι, Μανού Γκαρθία, Ιτούρμπε – Γκρέι.

Aris PAOK2 04092022 novibet


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/09/2022

Ο Λευτέρης Λύρατζης αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Έλληνας αμυντικός ανέβασε ρυθμό στη διάρκεια της εβδομάδας και όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για το αρχικό σχήμα.

Δεδομένη είναι επίσης και η απουσία των Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδη, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ οι υπόλοιποι είναι κανονικά στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης – Κούρτιτς, Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Νάρεϊ – Τόμας.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ