el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Άρης – Βόλος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/05/2023

Σημαντικό ματς… Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης υποδέχεται το Βόλο (20:00) και γνωρίζει ότι με νίκη «κλειδώνει» και τυπικά την 5η θέση της Super League, η οποία οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αντίθετα, οι Θεσσαλοί καλούνται να κυνηγήσουν τη πρώτη τους νίκη στα πλέι-οφ ώστε να μπουν στο παιχνίδι, έστω και αν οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους.

Για το μεγάλο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σημαντική αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Άρης – Βόλος: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/05/2023

Τα δεδομένα μοιάζουν ξεκάθαρα ενόψει της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη: Ο Άρης βρίσκεται ήδη στο +7 από το Βόλο και ένα νέο τρίποντο κόντρα στους Θεσσαλούς θα «κλειδώσει» την παρουσία του στη 5η θέση της βαθμολογίας της Super League και, φυσικά, στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Για το Βόλο, το ματς είναι η τελευταία ευκαιρία για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 6η θέση, όμως, η αλήθεια είναι ότι η εικόνα των δύο ομάδων δεν επιτρέπει αισιοδοξία στον Κώστα Μπράτσο και τους συνεργάτες του.

Ο Βόλος έχασε με το βαρύ 5-0 από τον Ολυμπιακό και έμεινε χωρίς νίκη στη διαδικασία των πλέι-οφ, με τον απολογισμό του ενός βαθμού σε εφτά ματς να μη θυμίζει σε τίποτα την εξαιρετική πορεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

aris volos prognostika novibet

«Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν στο ντέρμπι, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να μείνουμε άλλο σε αυτό. Από τώρα σκεφτόμαστε μόνο το ματς με το Βόλο. Πρέπει να κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τον στόχο μας για να πάμε μετά χωρίς άγχος στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος»: Οι δηλώσεις του Τόλη Τερζή δείχνουν στο 100% το κλίμα που επικρατεί στον Άρη. Οι «κίτρινοι» παρουσίασαν ξανά καλό αγωνιστικό πρόσωπο και έφτασαν κοντά στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως στο τέλος έχασαν (3-2) με αρκετά παράπονα για τη διαιτησία.

Ο Άρης προσγειώθηκε μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Βόλο και Ολυμπιακό, όμως έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία και είναι ξεκάθαρο πως έχει ρόλο φαβορί κόντρα στους Θεσσαλούς. Παραμένει εκτός μάχης ο Γιακούμπ Μπράμπετς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος θεωρείται ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος πάντως ίσως καταφέρει να αγωνιστεί. Τιμωρημένος ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που ήταν βασικός στα τελευταία παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και ίσως προχωρήσουν ξανά σε αλλαγές, αφού, όπως είπε και ο Κώστας Μπράτσος, το πλάνο μέχρι το τέλος της σεζόν αφορά κατά κύριο λόγο τις δοκιμές για την επόμενη χρονιά.

 


Άρης – Βόλος: Στατιστικά, Προϊστορία 03/05/2023

  • Ο Άρης «τρέχει» σερί με τέσσερα συνεχόμενα Over5 γκολ. Τρία από αυτά τα ματς συνδυάστηκαν με G/G.
  • Ο Βόλος σκόραρε μόλις σε ένα από τα μέχρι στιγμής εφτά παιχνίδια του στα πλέι-οφ. Συνολικά, οι Θεσσαλοί έχουν δεχτεί 18 γκολ και έχουν μόλις δύο γκολ υπέρ τους.
  • Ο Βόλος μετρά πέντε σερί ήττες και το μοναδικό θετικό του αποτέλεσμα καταγράφηκε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
  • Μόνο ένα από τα εφτά ματς του Άρη στα πλέι-οφ έληξε με Under5 γκολ.
  • Στα τελευταία δέκα εκτός έδρας παιχνίδια του, ο Βόλος μέτρησε τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.
  • Ο Άρης κέρδισε στα τρία από τα τέσσερα ματς ως γηπεδούχος κόντρα στο Βόλο. Μάλιστα δε δέχτηκε καν γκολ σε αυτά τα παιχνίδια (2-0, 3-0, 4-0).
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Άρης – Βόλος: Προγνωστικά 03/05/2023

Σημαντικό ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο και με νίκη «καθαρίζει» την 5η θέση, ενώ ο Βόλος θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά, έστω και αν δείχνει στα τελευταία του ματς ότι έχει αποδεχτεί την 6η θέση.

Για το σηματνικό ματς ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΑΣΟΣ & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 ΣΤΗ NOVIBET

ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

1/1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Βόλος παρουσιάζει αρκετά αμυντικά κενά το τελευταίο διάστημα και ο Άρης είναι εξαιρετικός επιθετικά: Αυτό από μόνο του «δείχνει» πως θα δούμε ένα ματς με υψηλό τέμπο και μεγάλο σκορ, ειδικά αν οι γηπεδούχοι σκοράρουν νωρίς στο ματς. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν λύσει τον γρίφο και ο Βόλος των προηγούμενων παιχνιδιών δε μοιάζει ικανός να κάνει ζημιά ή έστω να ελέγξει τον ρυθμό.

aris volos prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Βόλος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Άρης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/05/2023

Δεν έχει προβλήματα ο Τόλης Τερζής, εκτός από τη μόνιμη στα τελευταία παιχνίδια απουσία του Μπράμπετς και τον τιμωρημένο Καμαρά. Η λογική λέει πως ο Άρης θα παίξει με δύο «καθαρόαιμα» χαφ και θα «φορτώσει» την επίθεση για να τελειώσει από νωρίς το ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού – Ετέμπο, Νταρίντα, Γκαρσία – Ιτούρμπε, Γκρέι, Πάλμα


Βόλος: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/05/2023

Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο Κώστας Μπράτσος, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει και σε δοκιμές, όπως ο ίδιος προανήγγειλε μετά την ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κότνικ – Σι, Σιέλης, Πίρινεν, Τάχατος – Τσοκάνης, Γκάγκι, Κάτσε – Ντέλειτς, Άλχο, Πιρές

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ