el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άρης – Βόλος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/01/2023

Αδιάκοπα συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό -για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας Novibet- ο Άρης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με το Βόλο (21/01, 20:00).

Οι δύο αντίπαλοι μάχονται για ένα καλύτερο πλασάρισμα μέσα στην πρώτη εξάδα, η οποία οδηγεί και στα play off άλλωστε και το μεταξύ τους παιχνίδι είναι μεγίστης σημασίας.

Ο Άρης έχει χάσει πολύτιμο έδαφος το τελευταίο διάστημα και μάλιστα τώρα βρίσκεται στην 6η θέση ένα βαθμό πίσω από τον Βόλο, οπότε η νίκη είναι μονόδρομος. Ο Βόλος πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από δύο μήνες και παράλληλα επέστρεψε και η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τώρα πάντως έχει πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά του.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Άρη απέναντι στο Βόλο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Άρης – Βόλος: Ανάλυση & Παρουσίαση 21/01/2023

Το 2023 δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη. Στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα, μετράει δύο ήττες και μόλις μία νίκη, μένοντας αρκετά πίσω από την πρώτη τετράδα.

Βέβαια σε αυτά τα τρία παιχνίδια έχει παίξει εκτός έδρας με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Και στα δύο αυτά ντέρμπι ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, με 1-0. Και μάλιστα η εικόνα του ήταν ουσιαστικά η ίδια.

Ο Άρης είχε κάποια καλά διαστήματα, είτε παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής της μπάλας με οργανωμένες επιθέσεις είτε βγαίνοντας στην κόντρα, αλλά το συμπέρασμα είναι το ίδιο. Δεν κατάφερε σε κανένα από τα δύο αυτά ματς να σκοράρει.

Ειδικά στα δύο τελευταία που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Αυτό συνέβη τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Έκανε ευκαιρίες, αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια.

Ειδικά στο παιχνίδι για το δεύτερο τη τάξει θεσμό, στη διάρκεια της εβδομάδας, έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι με τον Καμάτσο, ενώ το σκορ ήταν στο 1-0. Αξίζει πάντως να ειπωθεί, ότι ο Άρης σκόραρε στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, αλλά το γκολ ακυρώθηκε (!) ως υπόδειξη για επιθετικό φάουλ, πριν σημειωθεί το τέρμα. Οι «κίτρινοι» ήταν έξαλλοι και μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση για τη διαιτησία!

Μάλιστα και ο Άλαν Πάρντιου στάθηκε στις δηλώσεις του στο ακυρωθέν γκολ: «Ήταν δύσκολο για εμάς σήμερα, ήμασταν λίγο κουρασμένοι. Είμαι απογοητευμένος που δεν μέτρησε το γκολ μετά την στατική φάση.

Το ξαναείδα και δεν μπορούσα ακόμη να καταλάβω γιατί δεν μέτρησε το γκολ. Αυτό θα μας έδινε την ώθηση που χρειαζόμαστε. Η ομάδα χρειάζεται ένα ανέβασμα. Δουλέψαμε πολύ σε αυτά τα δύο παιχνίδια για να μην πάρουμε κάτι».

Ο Βόλος διένυε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα εδώ και δύο μήνες. Η τελευταία φορά που πανηγύρισε ήταν πριν από δύο μήνες. Πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ και συγκεκριμένα στις 10 Νοεμβρίου με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας.

Σε αυτό το διάστημα έδωσε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet και το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ. Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου πήραν δύο λευκές ισοπαλίες με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα εκτός έδρας και υπέστησαν πέντε ήττες με μηδέν γκολ στο ενεργητικό τους.

Ωστόσο, αυτή η… κατάρα έσπασε την περασμένη Δευτέρα, όταν ο Βόλος πέρασε νικηφόρα από τη Νεάπολη επικρατώντας του Ιωνικού με 1-0. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε με πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Οζέγκοβιτς.

Μάλιστα αυτή η νίκη αποδείχθηκε πολύ σημαντική, αφού σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό, οι Θεσσαλοί ανέβηκαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον έχουν 29 βαθμούς και ο Άρης έχει 28.

Μιλώντας για την επιστροφή στις νίκες, ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος τόνισε σε δηλώσεις του: «Συγχαρητήρια στους παίκτες. Αυτοί ήρθαν εδω και έδειξαν πως θέλουμε να επιβληθούμε στο ματς. Ξέραμε πως παίζαμε ενα δύσκολο ματς με έναν δύσκολο αντίπαλο. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και δικαιωθήκαμε με το πέναλτι. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο στα παιδιά, μόνο συγχαρητήρια και έχουν τον θαυμασμό μου».


Άρης – Βόλος: Στατιστικά & Προϊστορία 21/01/2023

  • Αρκετά μικρή είναι η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Άρης έχει φιλοξενήσει μόλις τρεις φορές τον Βόλο σε αγώνα πρωταθλήματος.
  • Σε αυτό το διάστημα έχει δύο νίκες και μία ήττα. Η ήττα ήταν με 2-0 από το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι, ενώ ο Άρης έχει κερδίσει τα δύο πρώτα ματς με 4-0 και 2-0.
  • Όπως γίνεται και τα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι No Goal.
  • Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος επικράτησε με 2-0, χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Ντέλετιτς (26’) και Μπαριέντος (πέναλτι στο 30’).
  • Μπορεί ο Άρης να προέρχεται από δύο ήττες εκτός έδρας, αλλά είναι πολύ δυνατός μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Συγκεκριμένα μετράει πέντε ματς αήττητος με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ (12-3).
  • Επίσης τα τρία τελευταία παιχνίδια του Άρη στην έδρα του, ήρθαν όλα άσοι και μάλιστα με μηδέν παθητικό.
  • Επίσης αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η απόδοση του Βόλου εκτός έδρας. Οι Θεσσαλοί έχουν δώσει εννέα παιχνίδια και έχουν μόλις μία ήττα. Από τον ΠΑΟΚ με 3-0 στην Τούμπα. Συνολικά μετρούν τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα (4-4-1).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

aris volos2 21012023 novibet


Άρης – Βόλος: Προγνωστικά 21/01/2023

Το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι κλειστό. Καμία από τις δύο ομάδες δεν σκοπεύει να ανοίξει το ρυθμό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν σωστή διαχείριση γιατί ακολουθεί και ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet, ενώ οι φιλοξενούμενοι δε θέλουν να αφήσουν τον Άρη να κάνει το παιχνίδι του. Η λογική λέει Under 2,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ UNDER 2,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.78

Ο Άρης είναι πολύ δυνατός στην έδρα του με εξαιρετικά αποτέλεσμα. Μοναδική εξαίρεση η ήττα από την ΑΕΚ. Και ο Βόλος όμως είναι πολύ καλός μακριά από το Πανθεσσαλικό, με μόλις μία ήττα στην Τούμπα. Οι γηπεδούχοι θα έχουν προβάδισμα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, αρέσει το combo bet, 1Χ και Under 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET 1Χ & UNDER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρης – Βόλος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/01/2023

Με δύο προβλήματα επέστρεψε η αποστολή του Άρη από την Αθήνα και τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, αλλά και εν όψει του αγώνα με τον Βόλο.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που επέστρεψε στον Άρη, αντικαταστάθηκε αφού ένιωσε ενοχλήσεις και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την προσεχή αναμέτρηση. Το ίδιο ισχύει και για τον Καμάτσο.

Επίσης δύσκολα θα προλάβει και ο Νταμπό, ενώ δεδομένη είναι η απουσία του Ενκουλού που παραμένει τραυματίας και συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ετέμπο, Νταρίντα – Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Λουίς Πάλμα – Γκρέι.

aris volos4 21012023 novibet


Βόλος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/01/2023

Δεν έχουν προκύψει νέα προβλήματα για τον Βόλο, εν όψει του αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σταθερά εκτός είναι ο Τσοκάνης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, εκτός είναι και ο Ματίγια, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Ουές, που λύθηκε το συμβόλαιό του.

Ενδεχομένως και να βρίσκεται στην αποστολή, ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος εξτρέμ, Φελίπε Πιρές, ο οποίος ανακοινώθηκε στα μέσα της εβδομάδας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα – Μπαριέντος, Μεταξάς – Τσιρίνος, Μεσκίδα, Ντέλετιτς – Οζέγκοβιτς.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ