el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρσεναλ – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/05/2023

Μεγάλο ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι για την 34η αγωνιστική της Premier League το βράδυ της Τρίτης (22:00).

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και για την Άρσεναλ περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν, ενώ στην Τσέλσι έχουν μπλέξει για τα καλά και η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο «Emirates» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/05/2023

Η δίψα των δύο ομάδων για τη νίκη ξεχειλίζει και οι λόγοι είναι αρκετοί.

Οι «κανονιέρηδες» μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από τη Σίτι με 4-1 (Video) δεν έχουν περιθώρια και στόχος τους είναι η επιστροφή στις νίκες για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για τον τίτλο.

Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα συμπλήρωσαν 4 παιχνίδια χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες, 1 ήττα) και πλέον δεν έχουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Mετά τις διαδοχικές γκέλες η Αρσεναλ έπεσε στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -1 από τη Σίτι και μάλιστα έχει κι ένα ματς περισσότερο. Υπάρχει προβληματισμός για την αμυντική λειτουργία, αφού οι Gunners στα τελευταία 6 παιχνίδια δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία.

«Η Σίτι μας νίκησε κατα κράτος και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε στην πίεση. Πλέον πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, γνωρίζουμε ότι ο τίτλος δεν είναι στα χέρια μας», υποστήριξε ο Αρτέτα μετά την ήττα από τη Σίτι.

arteta lampard novibet

Στην Τσέλσι η κατάσταση μυρίζει «μπαρούτι» κι άπαντες αναζητούν τον τρόπο για να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο. Η νίκη στο ντέρμπι θα αποτελέσει το καλύτερο γιατρικό για τους «μπλε», οι οποίοι συμπλήρωσαν 6 σερί ματς χωρίς νίκη.

Ο κατήφορος έχει φέρει την Τσέλσι στη 12η θέση της βαθμολογίας και το +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει αυξήσει την κριτική στα ύψη. Η επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο δεν συνοδεύτηκε από τα ανάλογα αποτελέσματα, αφού από τις 6 Απριλίου οι «μπλε» μετρούν 3 σερί ήττες στην Premier League.

Στο τελευταίο της παιχνίδι η Τσέλσι ηττήθηκε στην έδρα της (0-2) από την Μπρέντφορντ μένοντας ξανά χωρίς γκολ. Οι «μπλε» συνεχίζουν να αγωνίζονται χωρίς κλασικό σεντερ φορ.

Ο Χάβερτς έχει αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο και μετά την ήττα τόνισε «υπάρχει απογοήτευση, φέτος δεν μας έχει πάει τίποτα καλά».


Άρσεναλ – Τσέλσι: Στατιστικά & Προϊστορία 02/05/2023

  • Το πρόσφατο παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες μας προϊδεάζει για μια μεγάλη μάχη. Στον πρώτο γύρο η Άρσεναλ νίκησε με 1-0, ενώ η Τσέλσι στις τελευταίες δύο επισκέψεις της στο Emirates μετράει ισάριθμες νίκες (2-0, 1-0) χωρίς να δεχτεί γκολ.
  • Μεγάλη τάση στα Under παρουσιάζει η Τσέλσι. Συγκεκριμένα στην Premier League σε 32 ματς μετράει 20 Under και 12 Over.
  • Η Άρσεναλ είναι η ομάδα με τα περισσότερα Over (23) στην Premier League, ενώ μετράει μόλις 10 Under.
  • Η Τσέλσι στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετράει ισάριθμες ήττες. Σε αυτά τα ματς έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ. Το τελευταίο της θετικό αποτέλεσμα ήταν το 0-0 με τη Λίβερπουλ.
  • 61 φορές έχουν αναμετρηθεί στην Premier League οι δύο ομάδες στο παρελθόν. Η Άρσεναλ μετράει 24 νίκες (14 εντός), η Τσέλσι 20 (13 εκτός) και 17 ισοπαλίες.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Προγνωστικά 02/05/2023

Το λονδρέζικο ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και για το μεγάλο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις 800+ αγορές της Novibet

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο για τη νίκη και αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι θα αποκτήσει γρήγορο ρυθμό.

Η Άρσεναλ στα τελευταία ματς δέχεται γκολ και η Τσέλσι παρότι σκοράρει με το σταγονόμετρο ίσως λυτρωθεί επιθετικά στο ντέρμπι.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80

Δελεαστικές επιλογές στα Combo Bets. H Άρσεναλ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στο κόλπο του τίτλου και φέτος είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από την Τσέλσι.

ΝΙΚΗ ΑΡΣΕΝΑΛ & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/05/2023

Οι Gunners θα παίξουν επιθετικά μπροστά στο κοινό τους με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Αρτέτα δεν υπολογίζει στους αμυντικούς Τομιγιάσου, Σαλιμπά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ραμσντέιλ – Γουάιτ, Γκάμπριελ, Χόλντινγκ, Ζιντσένκο – Πάρτεϊ, Τζάκα – Μαρτινέλι, Όντενγκαρντ, Σάκα – Γκαμπριέλ Ζεσούς.

arsenal westham3 novibet

Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/05/2023

Υπάρχουν σημαντικές απουσίες στην Τσέλσι. Οι Κουκουρέγια, Κουλιμπαλί, Μάουντ, Τζέιμς είναι εκτός, ενώ ο Χάβερτζ λόγω ενοχλήσεων λογικά δεν θα ξεκινήσει βασικός και θα έρθει από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Κέπα – Τσαλόμπα, Τιάγκο Σίλβα, Φοφανά – Κόβατσιτς, Φερνάντες, Τσίλγουελ, Αθπιλικουέτα, Φέλιξ, Μούντρικ (Χάβερτζ) – Στέρλινγκ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ