el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/10/2023

H Άρσεναλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι (18:30) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Premier League. Για το μεγάλο ντέρμπι στο Emirates ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ώρα ντέρμπι στην Premier League, με το περσινό δίδυμο κορυφής να συγκρούεται στο Λονδίνο σε άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι.

Η αήττητη Άρσεναλ περιμένει την πρωτοπόρο Σίτι σε μια αναμέτρηση που κόβει την ανάσα και υπόσχεται συγκινήσεις, όπως όλα τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι στο Emirates γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στην Premier League!


Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/10/2023

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι την περσινή σεζόν ήταν το δίδυμο κορυφής στο αγγλικό πρωτάθλημα, με τους «κανονιέρηδες» να οδηγούν την κούρσα για πολύ μεγάλο διάστημα, αλλά την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να προσπερνά στην τελική ευθεία και να μην κοιτά ποτέ ξανά πίσω, πανηγυρίζοντας τον έναν εκ των τριών τίτλων, ώστε να καταγράψει την πιο πετυχημένη σεζόν της ιστορίας της με το Treble.

Η φετινή σεζόν άρχισε με την επικράτηση της Άρσεναλ στο Community Shield και συνεχίζεται με το πρώτο ντέρμπι πρωταθλήματος, όπου και πάλι οι ισορροπίες είναι λεπτές.

Οι Λονδρέζοι μαζί με τους… συμπολίτες τους της Τότεναμ είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά πρωτοπόροι είναι οι «πολίτες» παρά την ήττα από τη Γουλβς την προηγούμενη αγωνιστική.

Η διαφορά τους είναι ένας βαθμός (18 η Σίτι, 17 η Άρσεναλ) και το ντέρμπι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Σίτι θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα στέλνοντας το μήνυμα πως συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι, ενώ η Άρσεναλ πως μπορεί να χτυπήσει στα ίσια τους τρεμπλούχους, δείχνοντας αντοχή στην κούρσα κορυφής.

Παράλληλα όμως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θέλει να αποτινάξει την κάκιστη παράδοση στα ντέρμπι, καθώς στην Premier League αγνοεί τη νίκη επί των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ εδώ και 8 χρόνια και 12 αγώνες (12/12 νίκες η Σίτι), ενώ πριν το φετινό Community Shield είχε 0/8 στην τριετία και 0/3 πέρυσι, όπου ηττήθηκε δις στο πρωτάθλημα στα δύο… εξάποντα ντέρμπι, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε ο τίτλος να καταλήξει στους «πολίτες».


Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 08/10/2023

  • Η Άρσεναλ με ρεκόρ 5-2-0 έχει 17 βαθμούς στην Premier League.
  • Η Σίτι με ρεκόρ 6-0-1 έχει 18 βαθμούς.
  • Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Άρσεναλ νίκησε την Μπόρνμουθ (0-4), ενώ η Σίτι ηττήθηκε από τη Γουλβς (2-1). Στο Champions League οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τους «κανονιέρηδες» να γνωρίζουν την ήττα από τη Λανς (2-1), ενώ οι «πολίτες» νίκησαν τη Λειψία (1-3).
  • Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στον τελικό του Community Shield όπου η Άρσεναλ επικράτησε στα πέναλτι (4-1), μετά το ισόπαλο 1-1 της κανονικής διάρκειας.
  • Στα προηγούμενα 8 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης η Σίτι έχει μόνο νίκες. Τελευταία νίκη της Άρσεναλ το 2-0 στον ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας το 2020 (2-0).
  • Σε επίπεδο πρωταθλήματος η Άρσεναλ αγνοεί τη νίκη από τον Δεκέμβριο του 2015 (2-1), ενώ οι «πολίτες» τρέχουν σερί 12 νικών!
  • Η ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του τελικού του Community Shield ήταν η πρώτη σε αγώνα των δύο ομάδων έπειτα από 16 παιχνίδια χωρίς «Χ».
  • Η ήττα από τη Λανς ήταν η πρώτη της Άρσεναλ στη σεζόν έπειτα από αήττητο 10 αγώνων. Σε 5 αγώνες οι Λονδρέζοι έχουν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.
  • Η Σίτι έχει σκοράρει και στα 7 ματς πρωταθλήματος, ενώ σε 12 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει στα 11. Αντίστοιχα σε 3 αγώνες έχει κρατήσει το μηδέν, αλλά στα τρία τελευταία παιχνίδια δέχεται γκολ.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 08/10/2023

Άλλο ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Αρσεναλ και Σίτι, με τις δύο ομάδες να έχουν την ποιότητα να σκοράρουν αμφότερες και να βρεθούν σε κατάσταση ισορροπίας.

ΣΚΟΡ 1-1 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Χάαλαντ δεν σκόραρε με τη Λειψία συμπληρώνοντας δεύτερο σερί ματς που δε βρίσκει δίχτυα κι αυτό είναι είδηση. Στο πρωτάθλημα έχει 8 γκολ και στο ντέρμπι έχει την ευκαιρία να βρει εκ νέου το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΣΚΟΡΕΡ ΧΑΑΛΑΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/10/2023

Ο Μικέλ Αρτέτα πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση του Σάκα που αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τη Λανς και πιθανότατα δε θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι. Ως εκ τούτου ο Πορτογάλος Βιέιρα αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια – Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Όντεγκαρντ, Ράις, Πάρτεϊ – Βιέιρα, Ενκέτια, Ζεσούς.

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/10/2023

Από πλευράς Σίτι ο Ρόδρι θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας, ενώ στις υπηρεσίες του Γκουαρδιόλα επιστρέφουν Σίλβα και Στόουνς έπειτα από την αποθεραπείας τους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Γκβάρντιολ – Λιούις, Κόβατσιτς – Φόντεν, Άλβαρεζ, Ντόκου – Χάαλαντ.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ