el
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 22/01/2023

Δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει η 21η αγωνιστική της Premier League. Το ένα είναι το μεσημέρι του Σαββάτου ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στην Τσέλσι. Το δεύτερο κι αυτό που θα απασχολήσει πρωτίστως είναι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22/01, 18:30).

Οι γηπεδούχοι κάνουν μία εκπληκτική χρονιά, είναι στην πρώτη θέση και θέλουν να διατηρήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους, αν όχι να την αυξήσουν. Από την άλλη υπάρχει η Γιουνάιτεντ που δείχνει ότι φέτος πατάει πολύ καλύτερα στα πόδια της. Θέλει να ανέβει επίπεδο έτσι ώστε να διεκδικήσει τίτλους στα επόμενα χρόνια και από τέτοια παιχνίδια χτίζει χαρακτήρα.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Άρσεναλ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση & Παρουσίαση 22/01/2023

Η τελευταία φορά που η Άρσεναλ έκοψε πρώτη το νήμα, στην κούρσα του πρωταθλήματος ήταν πριν από 19 χρόνια. Το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας του βορείου Λονδίνου και το 13ο στην ιστορία του, ήταν τη σεζόν 2003-04!

Τώρα δείχνει ότι έχει μία χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή. Δείχνει ότι είναι η πιο σταθερή ομάδα στα μισά του δρόμου με πολύ καλές εμφανίσεις, πειστικές νίκες και μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι της.

Δεν είναι τυχαίο ότι έπειτα από 18 παιχνίδια έχει μόλις τρεις απώλειες. Δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Κι αυτή η μοναδική ήττα είναι από την προσεχή της αντίπαλο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Ολντ Τράφορντ» στις 4 Σεπτεμβρίου με σκορ 3-1.

Έκτοτε έχει μπει το… νερό στο αυλάκι και η Άρσεναλ έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας πίσω της, τη Μάντσεστερ Σίτι. Ακόμη ένα τρανό παράδειγμα της εξαιρετικής δουλειάς που έχει κάνει φέτος ο Μικέλ Αρτέτα είναι το πιο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του.

Η Άρσεναλ είχε το ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και πιάνοντας και πάλι πολύ καλή απόδοση, πέρασε νικηφόρα με 2-0. Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο κι αυτή ήταν η Άρσεναλ. Ήταν καταιγιστική και με αυτογκόλ του Γιορίς στο 14’ και πολύ ωραίο σουτ του Έντεγκαρντ στο 36’, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Η Τότεναμ ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όλες οι επιθέσεις της, σταμάτησαν πάνω στον πολύ καλό, και χθες, Ραμσντέιλ.

Από την αντίπερα όχθη υπάρχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο φέτος. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην απόφαση της διοίκησης να φέρει, πέρυσι το καλοκαίρι τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός προπονητής έκανε αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Κυρίως σε πρόσωπα, αλλά και στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας. Ήρθε σε κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι εν τέλει επικράτησε και όπως φαίνεται, η σκληρή δουλειά που έχει κάνει, αποδίδει πλέον καρπούς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας υποσκελίσει τις Νιουκάστλ, Τότεναμ, αλλά και τις Λίβερπουλ και Τσέλσι που είναι αρκετά πιο πίσω και κοιτάζει μόνο προς τα πάνω.

Προς τα εκεί έχει στρέψει το βλέμμα της, έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια να επιστρέψει στην κορυφή για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012-13, όταν κατέκτησε και το τελευταίο της πρωτάθλημα στην Premier League.

Μέχρι στιγμής, η Γιουνάιτεντ έχει συγκεντρώσει 39 βαθμούς σε 19 αναμετρήσεις με 12 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αγώνων με πέντε νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

Η ισοπαλία ήταν και το πιο πρόσφατο αποτέλεσμά της. Στον εκτός έδρας αγώνα που έδωσε την Τετάρτη (18/01), εξ αναβολής για την 7η αγωνιστική, έμεινε στην ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας.

Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι κρατούσε την τύχη στα χέρια της, αφού ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 91’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ολίσε.


Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία 22/01/2023

  • Πάνω από ένα αιώνα προϊστορίας έχουν οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος έγινε στις 16 Μαρτίου 1907. Τότε η Άρσεναλ νίκησε 4-0.
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί 93 παιχνίδια με γηπεδούχους τους «κανονιέρηδες» και οι γηπεδούχοι έχουν τη μερίδα… του λέοντος. Μετρούν 49 νίκες, έχουν 20 ισοπαλίες και 24 ήττες.
  • Η Άρσεναλ τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο «Έμιρεϊτες» με τρεις νίκες και μία ισοπαλία (3-1-0).
  • Η τελευταία φορά που η Γιουνάιτεντ έφυγε με νίκη από το Λονδίνο -σε αγώνα πρωταθλήματος- ήταν στις 2 Δεκεμβρίου 2017 με σκορ 3-1.
  • Με εξαίρεση το όγδοο και πιο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, τα προηγούμενα επτά της Άρσεναλ έληξαν όλα στο Over 2,5 και μάλιστα τα έξι από τα επτά ήταν και Goal.
  • Από τα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα, τα έξι έληξαν στο Goal, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος (2-2-2).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • H βαθμολογία της Premier League.

arsenal manunited3 22012023 novibet


Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 22/01/2023

Βάσει της εικόνας που έχει δείξει συνολικά φέτος και ιδίως στα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, η Άρσεναλ θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Μέχρι στιγμής έχει επτά νίκες και μόλις μία ισοπαλία, το πρόσφατο 0-0 με τη Νιούκαστλ. Είναι πολύ δυνατή στο «Έμιρεϊτς», σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ που δεν είναι εξίσου καλή μακριά από το «Ολντ Τράφορντ». Η επιλογή είναι ο άσος.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89

Η Γιουνάιτεντ μπορεί να μην παίρνει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα εκτός έδρας, αλλά τουλάχιστον βρίσκει δίχτυα με μεγάλη συχνότητα. Για την Άρσεναλ το γκολ είναι πολύ εύκολο μέσα στην έδρα της και μάλιστα, εκτός από το πρόσφατο ματς με τη Νιούκαστλ που ήρθε 0-0, και τα επτά προηγούμενα έληξαν Over 2,5.

ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/01/2023

Με αρκετά προβλήματα ήταν η προετοιμασία της Άρσεναλ για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προσεχή Κυριακή.

Αρχικά είναι δεδομένη η απουσία του επιθετικού Γκάμπριελ Ζεσούς που λείπει εδώ και μεγάλο διάστημα και δεν είναι στα πλάνα. Εκτός όμως είναι και ο επιθετικός Νέλσον.

Επίσης, ο αμυντικός Σέντρικ Σοάρες, αλλά και ο μέσος Ελνένι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι, λόγω τραυματισμών και λογικά δε θα βρίσκονται στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ραμσντέιλ – Ουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Ζιντσένσκο – Παρτέι, Τσάκα – Έντεγκαρντ, Σάκα, Μαρτινέλι – Ενκέτια.

arsenal manunited4 22012023 novibet


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/01/2023

Απουσίες όμως θα έχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ντέρμπι στο «Έμιρεϊτς» και μάλιστα κάποιες είναι και πολύ σημαντικές.

Κυριότερη είναι του Καζεμίρο, που πήρε κίτρινη κάρτα με την Κρίσταλ Πάλας και δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Άρσεναλ.

Επίσης παραμένουν εκτός ο αμυντικός Νταλότ, ο μέσος Φαν ντε Μπέεκ, ο εξτρέμ Σάντσο, ενώ αμφίβολος -με τις πιθανότητες εναντίον του- ο επιθετικός Μαρσιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Μπισάκα, Βαράν, Μαρτίνες, Σο – Έρικσεν, Φρεντ – Άντονι, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ – Βέγκχορστ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ