el
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/02/2023

Η μάχη του τίτλου στην Premier League κορυφώνεται! Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι μονομαχούν στο ντέρμπι κορυφής του «Emirates» (21:30)! Για τη μεγάλη αναμέτρηση στο Λονδίνο επιλέξαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Άρσεναλ κάνει πορεία πρωταθλητισμού, οδηγεί σταθερά την κούρσα στην Premier League και θέλει να πάρει τα σκήπτρα από τη Σίτι, η οποία όμως δεν είναι διατεθειμένη να τα παραδώσει έτσι απλά.

Έπειτα από 22 αγωνιστικές στον «μαραθώνιο» έφτασε η ώρα για το πρώτο ντέρμπι κορυφής, με τους πρωτοπόρους «κανονιέρηδες» (51 βαθμοί σε 21 αγώνες) να περιμένουν στο «Emirates» τους δεύτερους της κατάταξης «πολίτες» (48 βαθμοί σε 22 αγώνες), στο εξ αναβολής ντέρμπι από την 12η αγωνιστική.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση του Λονδίνου γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση, Παρουσίαση 15/02/2023

Η Άρσεναλ έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή του πρωταθλήματος εδώ και αρκετές αγωνιστικές (σ.σ. δεν την έχει απωλέσει από το Νοέμβριο κι έπειτα) και φυσικά δε θέλει να αποχωριστεί την πρωτιά, κυνηγώντας τον πρώτο της τίτλο μετά το 2004.

Το ντέρμπι με τη Σίτι είναι κομβικό στη μάχη του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να θέλει να αφήσει στο παρελθόν τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα (σ.σ. ήττα 1-0 από την Έβερτον, ισοπαλία 1-1 με την Μπρέντφορντ) που έκλεισαν την ψαλίδα, ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα στο ντέρμπι των πρωτοπόρων.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα από την πλευρά της, όντας σταθερά σε ρόλο… κυνηγού, βλέπει το ντέρμπι ως ευκαιρία να πιάσει τους «κανονιέρηδες» στην κορυφή και φυσικά να στείλει σαφέστατο μήνυμα πως δε θα παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του τρίτου συνεχόμενου «στέμματος» στην Premier League.

Η Σίτι έχει δείξει αστάθεια σε σχέση με την προηγούμενη διετία, που της έχει κοστίσει την πρωτιά, αλλά προερχόμενη από τη νίκη επί της Άστον Βίλα (3-1), επιζητά νέο ξεκίνημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στο «Etihad» για την 33η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να εξελιχθεί σε «τελικό» πρωταθλήματος.

 


Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 15/02/2023

  • Αήττητη είναι εντός έδρας η Άρσεναλ, καθώς σε 10 αγώνες στο Λονδίνο έχει 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αρκετά προβλήματα μακριά από το «Etihad», καθώς έχει 5-2-3 εκτός έδρας, ενώ έχει ηττηθεί στις δύο τελευταίες εξορμήσεις της (2-1 από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-0 από Τότεναμ).
  • Η Άρσεναλ έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλη ομάδα στον φετινό «μαραθώνιο» (16), αλλά μετρά μόλις δύο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.
  • Σε 118 αγώνες σε επίπεδο πρωταθλήματος η Άρσεναλ μετράει 55 νίκες, 31 νίκες έχει η Σίτι, ενώ 32 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Σε επίπεδο Premier League (από το 1992) η Άρσεναλ υπερτερεί (12 νίκες), έναντι 6 των «μπλε» του Μάντσεστερ και 7 ισοπαλιών.
  • Η Σίτι «τρέχει» εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια, καθώς μετράει αήττητο σερί 13 αγώνων ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα, με 11 νίκες και 2 ισοπαλίες!
  • Η τελευταία νίκη των Λονδρέζων στο πρωτάθλημα ήταν στις 21/12/2015 (2-1), ενώ η πιο πρόσφατη σε όλες τις διοργανώσεις είναι το 2-0 στον ημιτελικό του F.A. Cup το 2020.
  • Το πρώτο «διπλό» των «πολιτών» σε επίπεδο Premier League ήταν το 2013 (0-2), που ήταν και το πρώτο έπειτα από 50 χρόνια! Είχαν μεσολαβήσει 24 αγώνες με γηπεδούχο την Άρσεναλ με 18 νίκες των «κανονιέρηδων» και 6 ισοπαλίες.
  • Φέτος οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στον 4ο γύρο του F.A. Cup με νικήτρια τη Σίτι (1-0) χάρη στο γκολ του Ακέ (64’).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Premier League


Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 15/02/2023

Το ντέρμπι κορυφής στο «Emirates» μαγνητίζει, με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι να θέλουν τη νίκη για να αποκτήσουν πλεονέκτημα στη συνέχεια της μάχης για τον τίτλο στην Premier League.

Οι δύο πρωτοπόροι αναμένεται να προσφέρουν ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι, που θα έχει γκολ, καθώς διαθέτουν τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος (Σίτι 56 γκολ, Άρσεναλ 46 γκολ). Μόνο σε 2 αγώνες δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν τόσο οι «πολίτες», όσο και οι «κανονιέρηδες».

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Με το ίδιο σκεπτικό, μια δελεαστική επιλογή θα μπορούσε να είναι το σκορ 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, καθώς ανεξαρτήτως ποια ομάδα θα προηγηθεί, μπορεί να υπάρξει απάντηση.

ΣΚΟΡ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


tottenham arsenal4 novibet

Άρσεναλ: Απουσίες & Ενδεκάδα 15/02/2023

Ένας εκ των λόγων της πορείας τίτλου της Άρσεναλ είναι ο σταθερός κορμός κι αυτό πράττει όσον αφορά την ενδεκάδα του ο Αρτέτα. Κόντρα στη Σίτι είναι πολύ πιθανό να δούμε για 7ο σερί παιχνίδι το ίδιο αρχικό σχήμα. Το μόνο ερωτηματικό είναι η αλλαγή στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όπου ο Τροσάρντ διεκδικεί τη θέση από τον Μαρτινέλι, έχοντας σκοράρει ερχόμενος από τον πάγκο με την Μπρέντφορντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκέιμπριελ, Ζιντσένκο, Τσάκα, Πάρτεϊ, Σάκα, Όντεγκαρντ, Μαρτινέλι, Ενκετιά.

Μάντσεστερ Σίτι: Απουσίες & Ενδεκάδα 15/02/2023

Η νίκη επί της Άστον Βίλα επισκιάστηκε από την αποχώρηση του Χάαλαντ λόγω τραυματισμού, ωστόσο ο Νορβηγός σταρ επέστρεψε στις προπονήσεις, καθησυχάζοντας τους «πολίτες» και είναι εκ νέου στη διάθεση του Γκουαρδιόλα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον, Λιούις, Ντίαζ, Λαπόρτ, Ακέ, Ντε Μπρόινε, Ρόντρι, Γκουντογκάν, Μάχρεζ, Χάαλαντ, Γκρίλις.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ