el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 20/10/2022

Με αφορμή το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Europa League αυτή την εβδομάδα, η UEFA όρισε να διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι της Άρσεναλ με την Αϊντχόφεν (20/10, 20:00).

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, αλλά εν αναβλήθηκε έπειτα από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας. Οι αρχές ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να διαθέσουν επαρκή αριθμό δυνάμεων για να εγγυηθούν την ασφαλή διεξαγωγή, με δεδομένη την κατάσταση που επικρατούσε για το θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Το παιχνίδι είναι κάτι σαν… τελικό στον όμιλο, αφού οι δύο ομάδες προηγούνται στη βαθμολογία και όποια κερδίσει θα έχει ένα σημαντικό προβάδισμα, για την πρώτη θέση. Αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ είναι πρώτη με εννέα βαθμούς και η Αϊντχόφεν δεύτερη με επτά.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Άρσεναλ απέναντι στην Αϊντχόφεν γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Άρσεναλ – Αϊντχόφεν: Ανάλυση & Παρουσίαση 20/10/2022

Το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της με αντίπαλο την Αϊντχόφεν δίνει την Πέμπτη η Άρσεναλ. Ουσιαστικά θα γίνει η δεύτερη και η πέμπτη αγωνιστική συνεχόμενες, καθώς η δεύτερη είχε αναβληθεί λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τους «κανονιέρηδες» αφού μία νίκη θα της δώσει την πρόκριση και θα τη φέρει πολύ κοντά στην πρώτη θέση του ομίλου. Η Άρσεναλ διανύει μία εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα σε Αγγλία και Ευρώπη.

Στην Premier League είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα με αέρα τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, μετά και την ήττα των «πολιτών» από τη Λίβερπουλ.

Ωστόσο δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση. Είναι μέχρι στιγμής η πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας και αυτό μαρτυρούν και τα αποτελέσματα. Έπειτα από δέκα αγωνιστικές στην Premier League έχει εννέα νίκες και μόλις μία ήττα, εκτός έδρας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στον τελευταίο αγώνα αντιμετώπισε τη Λιντς εκτός έδρας και πήρε τη νίκη με 1-0. Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό, αφού άρχισε με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας (είχε πέσει το ρεύμα στην περιοχή και δεν υπήρχε VAR).

Όταν εν τέλει, ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη, η Άρσεναλ μπήκε καλύτερα. Πίεσε τους γηπεδούχους και βρήκε το γκολ με τον Σακά στο 35’. Το δεύτερο ημίχρονο όμως άνηκε στους γηπεδούχους.

Ο Μπάμφορντ σκόραρε στο λίγο μετά την έναρξη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε να εκτελέσει και το πέναλτι που κέρδισε η Λιντς λίγο αργότερα, αλλά αστόχησε και το 0-1 παρέμεινε.

Η Αϊντχόφεν πηγαίνει στο Λονδίνο για το παιχνίδι με την Άρσεναλ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Από βαθμολογικής πλευράς είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου με δύο βαθμούς διαφορά από την πρώτη Άρσεναλ. Κοινώς, αν νικήσει ανεβαίνει στην κορυφή.

Στη δεύτερη θέση είναι και στο πρωτάθλημα, όπου υπολείπεται μόλις ενός βαθμού του Άγιαξ. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάζει με την εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια. Τόσο στην Ολλανδία όσο και στο Europa League.

Για του λόγου το αληθές, την περασμένη Κυριακή υποδέχθηκε την Ουτρέχτη. Οι ποδοσφαιριστές του Ρουντ Φαν Νιστελρόι έκαναν επίδειξη δύναμης κι επικράτησαν των φιλοξενουμένων με 6-1.

Τρεις μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League, υποδέχθηκε τη Ζυρίχη, όπου επίσης έκαναν… όργια. Δεν έδειξαν κανένα οίκτο στην αντίπαλη ομάδα και έφτασαν εύκολα στο 5-0. Συνολικά κόντρα στην ελβετική ομάδα είχαν 10-1 τέρματα, αφού είχαν επικρατήσει κι εκτός έδρας με 5-1.

Το κλίμα στις τάξεις των Ολλανδών είναι πολύ καλό. Γνωρίζουν ότι με θετικό αποτέλεσμα έχουν διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την πρώτη θέση. Στόχος τους στον αγώνα του Λονδίνου είναι να διατηρήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν και να μείνουν «ζωντανοί» εν όψει και του δεύτερου αγώνα στο Αϊντχόφεν.


Άρσεναλ – Αϊντχόφεν: Στατιστικά & Προϊστορία 20/10/2022

  • Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουν η μία την άλλη σε μία διοργάνωση εκτός του Champions League.
  • Έως τώρα έχουν γίνει έξι αναμετρήσεις, η μία για τη φάση των «16» και οι άλλες δύο για τη φάση των ομίλων.
  • Η Άρσεναλ έχει δύο ισοπαλίες και μία νίκη στο Λονδίνο. Στο πιο πρόσφατο ματς, της σεζόν 2006-07 έμεινε στο 1-1. Τη σεζόν 2004-05 νίκησε 1-0 στους ομίλους και τη σεζόν 2002-03 το ματς έληξε χωρίς γκολ (0-0).
  • Η Άρσεναλ έχει ένα τρομερό σερί στην έδρα της. Μετράει εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε επίσημες διοργανώσεις και μάλιστα όλα είναι Over!
  • Η τελευταία φορά που δε νίκησε εντός έδρας ήταν στις 9 Απριλίου στην εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον για το πρωτάθλημα με 2-1.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Europa League.

arsenal psv4 20102022 novibet


Άρσεναλ – Αϊντχόφεν: Προγνωστικά 20/10/2022

Η Άρσεναλ είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να το δείξει εντός γηπέδου. Μία εξαιρετική επιλογή είναι ο άσος σε συνδυασμό με το Over 1,5, την οποία βρίσκουμε σε πολύ καλή απόδοση.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET ΤΟΥ ΑΣΟΥ ΜΕ OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73

Και οι δύο ομάδες είναι φύσει επιθετικές. Έχουν εξαιρετική σχέση με τα δίχτυα και επιπλέον έχουν και οι δύο κίνητρο. Καμία δεν είναι αδιάφορη για το παιχνίδι. Αναμένεται να μπουν εξ αρχής δυνατά για να σκοράρουν. Η επιλογή για Goal στο ημίχρονο πληρώνει πολύ καλά.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.85

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς δεν έχει σκοράρει από την 1η Οκτωβρίου και το ντέρμπι με την Τότεναμ. Ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στα γκολ κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΖΕΣΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/10/2022

Με δύο δεδομένες απουσίες θα παραταχθεί η Άρσεναλ για τον εξ αναβολής αγώνα με την Αϊντχόφεν.

Σίγουρα εκτός είναι οι μέσοι Σμιθ-Ρόου και Ελνένι, οι οποίοι είναι σίγουρο ότι δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.

Αμφίβολος είναι και ο Ζιντσένσκο, ο οποίος έχασε τα προηγούμενα ματς και δεν είναι σίγουρο ότι είναι 100% έτοιμος να επιστρέψει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ραμσντέιλ – Γουάιτ, Χόλντιγκ, Γκάμπριελ, Τιέρνι – Τζάκα, Παρτέι – Σακά, Βιέϊρα, Μαρτινέλι – Ζεσούς.

arsenal psv2 20102022 novibet


Αϊντχόφεν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/10/2022

Ακόμη περισσότερα είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι για το παιχνίδι στο «Έμιρεϊτς».

Ο Ολλανδός προπονητής δε θα έχει στη διάθεσή του επτά παίκτες και συγκεκριμένα τον αμυντικό Μποσκαλί, τους μέσους Σαϊμπάρι, Φαν Γκίνκελ, Μάουρο Τζούνιορ, Μαντουέκε και τους επιθετικούς Βέρτεσεν και Ντε Γιονγκ.

Ουσιαστικά, η επιλογή της ενδεκάδας είναι… μετρημένα κουκιά για τον Φαν Νιστελρόι και ειδικά στο χώρο της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπενίτεζ – Εμβενέ, Ραμάλιο, Ομπίσπο, Μαξ – Σανγκαρέ, Γκουτιέρεζ – Σίμονς, Βέερμαν, Γκάκπο – Τιλ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ