el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/04/2023

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Σαουθάμπτον (22:00) στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League. Για το σημαντικό παιχνίδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η αυλαία της αγωνιστικής στην Premier League ανοίγει στο «Emirates», με την Άρσεναλ να ψάχνει επιστροφή στα «τρίποντα» ώστε να μείνει στην κορυφή ενόψει του ντέρμπι τίτλου με τη Σίτι, ενώ η Σαουθάμπτον να εξαντλήσει από την πλευρά της τις πιθανότητες που έχει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ένα άκρως κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που έχουν εκ διαμέτρου διαφορετικούς στόχους, αλλά θέλουν αμφότερες τους βαθμούς.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο «Emirates» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Άρσεναλ – Σαουθάμπτον: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/04/2023

Η μάχη του τίτλου έχει ανάψει πιο πολύ από ποτέ για την Άρσεναλ, η οποία εκεί που είχε πάρει διαφορά από τη δεύτερη Σίτι, δείχνοντας να έχει το πάνω χέρι στη μάχη του τίτλου, με τις δύο ισοπαλίες με Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ, είδε τη διαφορά να ροκανίζεται.

Η Σίτι έχει πλησιάσει στο -4 με έναν αγώνα λιγότερο και οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν στο Μάντσεστερ την επόμενη εβδομάδα (26/4). Όμως για να καταφέρει να ταξιδέψει στην έδρα των «πολιτών» με προβάδισμα, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα οφείλει να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Οι «κανονιέρηδες» έχουν ανάγκη τη νίκη όσο ποτέ άλλοτε για να συνεχίσουν την κούρσα, ενώ οι «Άγιοι» από την πλευρά τους έχουν μάχη επιβίωσης.

Η Σαουθάμπτον βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης και αυτή τη στιγμή απέχουν 4 βαθμούς από τη σωτηρία, κάτι που σημαίνει πως χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς, ακόμα και σε παιχνίδια απέναντι σε θεωρητικά και ουσιαστικά ισχυρούς αντιπάλους, όπως η Άρσεναλ.

Η αναμέτρηση στο «Emirates» σαφώς κι έχει μεγάλο φαβορί, αλλά η Σαουθάμπτον υπόσχεται μάχη, εξαιτίας και του δεδομένου άγχους των γηπεδούχων, που δεν έχουν περιθώριο για απώλειες.

 


Άρσεναλ – Σαουθάμπτον: Στατιστικά & Προϊστορία 21/04/2023

  • Η Άρσεναλ είναι πρώτη στην κατάταξη της Premier League (74 βαθμοί)
  • Η Σαουθάμπτον είναι τελευταία στην κατάταξη (23 βαθμοί)
  • Σε 47 μεταξύ τους αγώνες στην Premier League η Άρσεναλ έχει 25 νίκες, 8 νίκες έχει η Σαουθάμπτον, ενώ 14 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Στους τελευταίους 8 μεταξύ τους αγώνες η Σαουθάμπτον έχει μόλις μία νίκη, το 1-0 στο περσινό παιχνίδι στο «St’ Mary’s».
  • Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1).
  • Η Άρσεναλ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (2-2) και με την ίδια εξέλιξη, καθώς τόσο με τη Λίβερπουλ, όσο και με την Γουέστ Χαμ προηγήθηκε 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε.
  • Αυτές οι δύο ισοπαλίες έβαλαν τέλος σε ένα σερί 6 νικών στο πρωτάθλημα.
  • Η Σαουθάμπτον έχει 3 συνεχόμενες ήττες, ενώ ευρύτερα έχει σερί 6 αγώνων δίχως νίκη. Το τελευταίο «τρίποντο» των «Αγίων» ήταν στις 4/3 επί της Λέστερ (1-0).
  • Τα 4 τελευταία παιχνίδια της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα έχουν συνδυαστεί με G/G.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 

arsenal novibet


Άρσεναλ – Σαουθάμπτον: Προγνωστικά 21/04/2023

Η Άρσεναλ δεν έχει περιθώρια για απώλειες κόντρα στη Σαουθάμπτον, καθώς τα περιθώρια αυτά στένεψαν απελπιστικά μετά τις δύο ισοπαλίες που προήλθαν από… αυτοκτονία, καθώς από το υπέρ της 2-0 βρέθηκε στο ισόπαλο 2-2 με Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ.

Αυτή τη φορά όμως κόντρα στην ουραγό της κατάταξης αναμένεται να ξεσπάσει.

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Παρών και στα 31 ματς πρωταθλήματος ως τώρα, ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι είναι πρώτος σκόρερ της Άρσεναλ και είναι πρώτος υποψήφιος για να σκοράρει σε τέταρτο σερί παιχνίδι.

ΣΚΟΡΕΡ ΜΑΡΤΙΝΕΛΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Σαουθάμπτον έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/04/2023

Η Άρσεναλ έχει γνωστές απουσίες (Ελνενί, Τομιγιάσου, Σαλίμπα), με τον Αρτέτα να ρίχνει στη μάχη όλα του τα όπλα για να πάρει τη νίκη και να μείνει στην κορυφή η ομάδα του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ραμσντέιλ – Ουάιτ, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Τσάκα, Τόμας, Όντεγκαρντ – Μαρτινέλι, Ζεσούς, Σάκα.

Σαουθάμπτον: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/04/2023

Από την πλευρά του ο Ρούμπεν Σέγες για τη Σαουθάμπτον δεν έχει διαθέσιμο τον Μάιτλαντ-Νάιλς που ανήκει στην Άρσεναλ, αλλά και τους τραυματίες Λάριος, Λιβραμέντο, Όρσιτς και Σαλίσου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μπαζούνου – Περό, Μπεντνάρεκ, Μπέλα-Κότσαπ, Ουόκερ-Πίτερς – Τζενέπο, Ουόρντ-Πρόουζ, Λάβια, Σουλεμάνα – Αλκαράθ, Ονουάτσου.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ