el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Προγνωστικά, Ανάλυση 16/03/2023

Η Άρσεναλ παλεύει για την κούπα στην Premier League έχοντας την ταμπέλα του φαβορί, όμως η Σπόρτινγκ της έδειξε πως στην Ευρώπη δεν υπάρχει κανένα εύκολο ματς.

Το 2-2 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League και η ρεβάνς της Αγγλίας αναμένεται συναρπαστική!

Για την αναμέτρηση στο Emirates ξεχωρίσαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Ποιος θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής στη μάχη για την κούπα στο Europa League;

 


Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ανάλυση, Παρουσίαση 16/03/2023

Τα χαμόγελα κυριαρχούν στα αποδυτήρια της Άρσεναλ. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα διανύει καταπληκτική σεζόν, βρίσκεται σταθερά στη κορυφή της Premier League και παραμένει ως ισχυρό φαβορί στην κουβέντα για την κούπα στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου.

Οι Λονδρέζοι μετρούν πέντε σερί νίκες στη λίγκα και η μοναδική παρένθεση αφορά το 2-2 στην έδρα της Σπόρτινγκ, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των 16 του Europa League.

Σε αυτό το διάστημα, η Άρσεναλ «καθάρισε» κόντρα σε Άστον Βίλα, Λέστερ, Έβερτον, Μπόρνμουθ, Φούλαμ και διατηρεί μία μικρή απόσταση ασφαλείας (+5) από τη 2η της βαθμολογίας, Μάντσεστερ Σίτι.

Είναι προφανές πως ο στόχος της κατάκτησης της Premier κυριαρχεί στο μυαλό όλων μέσα στον σύλλογο και αυτόματα η Ευρώπη περνά σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Άρσεναλ δεν θα κυνηγήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Άλλωστε, οι Άγγλοι δεν έχασαν μακριά από την έδρα τους και το καθοριστικό παιχνίδι θα διεξαχθεί μπροστά στο κοινό τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αρτέτα αναμένεται να δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής στον Γκάμπριελ Ζεσούς, που επέστρεψε πριν λίγες μέρες μετά από σοβαρό τραυματισμό, ενώ εκτός δράσης είναι οι Έντι Ενκέτια και Μοχάμεντ Ελνένι.

Ο Ισπανός τεχνικός θα προχωρήσει σίγουρα σε rotation και παίκτες όπως οι Κίβιορ, Φάμπιο, Νέλσον και Σμιθ-Ρόου, που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, αναμένεται να ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα.

Ο Αρτέτα πάντως έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα με τις δηλώσεις του πριν το ματς: «Είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Μπορούμε να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα, αλλά το βασικό είναι να δείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Εντελώς διαφορετική η κατάσταση στη Σπόρτινγκ. Η ομάδα της Λισαβόνας έχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημά της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση, μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και στο -15 από την 1η του βαθμολογικού πίνακα, Μπενφίκα.

Έτσι, η αναμέτρηση με την Άρσεναλ αποτελεί «τελικό» για τους Πορτογάλους, αφού είναι η μοναδική τους ελπίδα για να πετύχουν κάτι καλό και να μη διαγράψουν… οριστικά και αμετάκλητα την φετινή χρονιά.

Άλλωστε, στο πρώτο ματς κοίταξαν στα μάτια τους Άγγλους, παρουσίασαν ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο και έδειξαν πως θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για το πολυπόθητο εισιτήριο στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, αφού διανύει σερί εφτά αγώνων χωρίς ήττα, μαζί φυσικά με την πρόκριση επί της Μίντιλαντ πριν το «ζευγάρωμα» με την Άρσεναλ.

Την Κυριακή (12/03) κέρδισε άνετα την Μποαβίστα με 3-0 και ο μοναδικός «πονοκέφαλος» αφορά τα προβλήματα με τους Έκτορ Μπεγερίν, Αντόνιο Αδάν, Χιντεμάσα Μορίτα και Σεμπάστιαν Κόατες.

Ο Ισπανός αμυντικός θα απουσιάσει από το μεγάλο ματς στο Emirates λόγω τραυματισμού, ενώ ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Εκτός λόγω τιμωρίας ο αρχηγός Κόατες, το ίδιο ισχύει και για τον Μορίτα.

«Η πρόκριση παραμένει ανοικτή. Προφανώς θα είναι κάτι δύσκολο για εμάς, ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και σταθεροί στην άμυνα. Πιστεύω όμως πολύ στην ομάδα μου. Μπορούμε να προκριθούμε», είπε ο Αμορίμ πριν την καθοριστική ρεβάνς.


Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Στατιστικά, Προϊστορία 16/03/2023

  • Φύσει επιθετικές και οι δύο ομάδες: η Άρσεναλ μετρά 6/7 Over στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, ενώ πάνω από δύο γκολ είχαν τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς της Σπόρτινγκ.
  • H αντίθεση έρχεται στα γκολ: η Σπόρτινγκ δέχτηκε τέρμα μόλις σε ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της, με την Άρσεναλ να ολοκληρώνει δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς στο G/G.
  • Ομάδα από… ατσάλι η Άρσεναλ, κερδίζει περίπου 2,5 πόντους ανά αγώνα, έχοντας μόνο μια ήττα σε εφτά παιχνίδια στο Europa League και μόλις τρεις σε 27 αναμετρήσεις στην Premier League.
  • Όσο για τη Σπόρτινγκ; Έξι ήττες σε 24 παιχνίδια στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας και αποκλεισμός με τρεις ήττες σε έξι ματς στον όμιλο του Champions League, πριν την άνετη πρόκριση επί της Μίντιλαντ.
  • H απουσία ενός καθαρόαιμου σέντερ φορ δεν έχει κοστίσει ούτε στο ελάχιστο στην Άρσεναλ, που έχει πάρει πολλά από τους Μαρτινέλι (12 γκολ), Σάκα (11 γκολ) και Όντεγκαρντ (10 γκολ).
  • Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη Σπόρτινγκ, με τη διαφορά ότι ο φορ Παουλίνιο μετρά ήδη 14 γκολ. Για την ακρίβεια, οι εξτρέμ Πέδρο Γκονσάλβες (16), Έντουαρντς (10), Τρινκάο (8) και Νούνο Σάντος (8) έχουν σκοράρει συνολικά 42 τέρματα μέχρι στιγμής.
  • Η Σπόρτινγκ δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις τρεις συναντήσεις της με την Άρσεναλ. Δύο από αυτά τα ματς έληξαν ισόπαλα, μία νίκη για τους Άγγλους.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • βαθμολογία των ομίλων του Champions League.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Europa League.
  • Η βαθμολογία στην Premier League.
  • Η βαθμολογία στην Primeira Liga.

Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Προγνωστικά 16/03/2023

Η Σπόρτινγκ πάλεψε στο πρώτο ματς και έδειξε πως έχει την ποιότητα – αλλά και τη δίψα – για να διεκδικήσει στα ίσια την πρόκριση, όμως η Άρσεναλ έχει τον πρώτο λόγο.

Για το παιχνίδι στο Emirates επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στόχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

1 ΚΑΙ OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Η Άρσεναλ δεν έχει δείξει ότι θα διαλέξει παιχνίδια και σίγουρα είναι ανώτερη ποιοτικά από τη Σπόρτινγκ, η οποία, από τη μεριά της, θα κυνηγήσει το γκολ.

Ακόμα και με αλλαγές πάντως, οι Κανονιέρηδες είναι το μεγάλο φαβορί και μπορούν να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση.

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΝΕΛΣΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

Μπορεί να μην έχει κάνει σεφτέ στο Europa League, εντούτοις ο Άγγλος έχει εντυπωσιακά stats στην Premier League, αφού σε μόλις 100 λεπτά συμμετοχής έχει 3 γκολ και 2 ασίστ!

Ο Αρτέτα θα του δώσει την ευκαιρία και ο 23χρονος μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά σε ένα κρίσιμο παιχνίδι.

OVER 4.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Παιχνίδια με την ταμπέλα του «do or die» συνοδεύονται πάντα με ένταση και οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν δείξει πως μπορούν να ξεπεράσουν συνδυαστικά τις 4 κίτρινες κάρτες.

Η Άρσεναλ μετρά περίπου δύο ανά αγώνα στο Europa League και η Σπόρτινγκ «ακουμπά» τις τρεις μέσο όρο σε κάθε αναμέτρηση στη φετινή ευρωπαϊκή της παρουσία.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Σπόρτινγκ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 16/03/2023       

Ο Μικέλ Αρτέτα δεν υπολογίζει σίγουρα στους Μοχάμεντ Ελνένι και  Έντι Ενκέτια και θα προχωρήσει σε rotation, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε παίκτες όπως ο Τέρνερ, ο Κίβιορ, ο Τίρνι, ο Φάμπιο και ο Νέλσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τέρνερ – Τομιγιάσου, Σαλίμπα, Κίβιορ, Τίρνι – Τόμας, Ζορζίνιο, Φάμπιο – Νέλσον, Σμιθ Ρόου, Μαρτινέλι


Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 16/03/2023

Ο Αμορίμ έχει να διαχειριστεί αρκετά ζητήματα: Η απουσία του Κόατες είναι κάτι παραπάνω από σημαντική στην άμυνα, ο Μπεγερίν θα αφήσει κενό στα δεξιά και ο Αδάν θα σφίξει τα δόντια για να δώσει σταθερότητα κάτω από τα γκολπόστ. Εκτός και ο Μορίτα, που προσφέρει πολλά στο κέντρο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Αδάν – Σαν Τζουστ, Ινάσιο, Ρέις – Εσγκάιο, Ουγκάρτε, Γκονσάλβες, Σάντος – Έντουαρντς, Τρινκάο, Παουλίνιο

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ