el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/09/2023

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς συνεχίζεται η δράση στη Super League και την Πέμπτη ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική. Τα βλέμματα όλων θα στραφούν στην Τρίπολη. Εκεί ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε μια από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας αποστολές του «τριφυλλιού» στην επαρχία.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος στην Τρίπολη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Super League!

 


Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/09/2023

Οι «πράσινοι» παραδοσιακά αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες στην Τρίπολη και στην εμβόλιμη αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά.

Ο Αστέρας Τρίπολης σε 5 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς και τα τελευταία δείγματα γραφής απέναντι σε ΠΑΣ (2-2) και Βόλο (νίκη με 1-2) ήταν εξαιρετικά.

Με την επιστροφή του Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο ο Αστέρας έχει αλλάξει αρκετά την αγωνιστική του νοοτροπία. Η ομάδα της Τρίπολης παίζει σαφώς πιο επιθετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με το παρελθόν.

Πρωταγωνιστές στη γραμμή κρούσης είναι οι Χουάν Μιριτέλο και Μπαρτόλο, οι οποίοι έχουν πετύχει 4 από 9 φετινά γκολ. Μάλιστα, ο Αστέρας σε αυτές τις 5 πρώτες αγωνιστικές διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα!

Στη μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικού χαφ ξεχωρίζει ο 20χρονος Κροάτης, Ντίνο Γκρόζντανιτς, ο οποίος στα δύο τελευταία ματς με ΠΑΣ και Βόλο έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα ηττήθηκε (1-2) από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στη Super League. Παράλληλα, είδε για πρώτη φορά φέτος την εστία του να παραβιάζεται. Το ζητούμενο για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να απαντήσουν με «τρίποντο», προκειμένου να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού» ετοιμάζει γερό φρεσκάρισμα στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να προσθέσει ενέργεια και να κάνει την ανάλογη διαχείριση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την Κυριακή ο Παναθηναϊκός έχει νέο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

«Αγκάθι» στην άμυνα η απουσία του Μάγκνουσον, o οποίος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ υπέστη ρήξη χιαστών. Ο βασικός στόπερ του Παναθηναϊκού θα μείνει για 6 μήνες εκτός δράσης. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Βαγιαννίδης, Αϊτόρ, ενώ συμπεριλήφθηκαν οι Ζέκα, Κλαϊνχάισλερ και Βέρμπιτς.

Ο Σλοβένος εξτρέμ υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί ακόμη και βασικός. Στην άμυνα, μετά τον τραυματισμό του Μάγκνουσον, τα κουκιά είναι μετρημένα (Γεντβάι, Σενκεφελντ ή Πάλμερ και Κώτσιρας αριστερό μπακ), ενώ ο Μλαντένοβιτς έχει πλεονέκτημα για να παίξει βασικός έναντι του Χουάνκαρ. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξει ο Αράο στόπερ για να πάρει ανάσες ο Σένγκεφελντ.

Επίσης, οι Τσέριν, Παλάσιος και Σπόραρ θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα. Οι δυο τελευταίοι κόντρα στην ΑΕΚ έπαιξαν στο τελευταίο 20λεπτο και με την Τρίπολη θα αναλάβουν δράση.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.


Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 28/09/2023

  • Ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει στην Τρίπολη από τη σεζόν 16/17 (σκορ 0-5) κι έκτοτε μετράει 4 ήττες και 3 ισοπαλίες.
  • H προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, ενώ το παιχνίδι έχει και αρκετή ισοπαλία. Οι «πράσινοι» σε 41 αναμετρήσεις μετράνε 17 νίκες, ισάριθμα ματς έχουν λήγει ισοπαλία και ο Αστέρας έχει πανηγυρίσει 7 νίκες.
  • Στην Τρίπολη σε 20 παιχνίδια ο απολογισμός είναι 6 νίκες για τον Αστέρα, 6 για τον Παναθηναϊκό και 8 ισοπαλίες.
  • Ο Παναθηναϊκός σε 4 ματς στο φετινό πρωτάθλημα μετράει 3 Over και 1 Under, ενώ ο Αστέρας σε 5 παιχνίδια μόνο Over.

super league prognostika novibet


Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 28/09/2023

Κλασικά οι αναμετρήσεις στην Τρίπολη κρίνονται στις λεπτομέρειες και πανω στο χορτάρι έχουν αγωνιστική ένταση. Για το ματς ανάμεσα σε Αστέρα και Παναθηναϊκό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της novibet.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, «καίγεται» για την επιστροφή στις νίκες και μέσα στην Τρίπολη θα παίξει με πρώτο και βασικό στόχο να ελέγξει τον ρυθμό. Το παρελθόν μας δείχνει ότι τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες τριγυρίζουν στο «Χ». Μάλιστα, στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις τα ματς ήταν ισοπαλία στο ημίχρονο.

«χ» στο ημιχρονο σε αποδοση 2.10

Ο Αστέρας θα επιστρατεύσει και το σκληρό παιχνίδι για να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό.

αποδοση 1.80 ο αστερασ να δει περισσοτερεσ κιτρινεσ καρτεσ

Η απουσία του Μάγκνουσον είναι πρόβλημα για τους «πράσινους», ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αστέρας φέτος παίζει πιο επιθετικά και σκοράρει.

goal σε αποδοση 2.20 στη novibet

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αστέρας Τρίπολης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 28/09/2023

Ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει και τον Παναθηναϊκό με την επιτυχημένη συνταγή του Βόλου. Ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει τους Βίκο (χαφ), Ατιένθα, Αλάγκμπε (αμυντικός). Ο Μπαρτόλο μαζί με τον Μιριτέλο έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στη γραμμή κρούσης που θα δημιουργήσει προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Άλβαρες, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα – Γκρόζντανιτς – Μουνάφο, Ρεγκίς, Μπαρτόλο, Σίτι – Μιριτέλο.

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 28/09/2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνει ροτέισον για να δώσει ενέργεια στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και το γεγονός ότι την Κυριακή έρχεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Αράο, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μλαντένοβιτς και Παλάσιος θα είναι τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Ο Αράο ενδέχεται να παίξει στο κέντρο της άμυνας για να πάρει ανάσες ο Σένκεφελντ. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού οι Μάγκνουσον, Βαγιαννίδης, Αϊτόρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς – Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ – Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ