el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/02/2023

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σε μία από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής της Super League (18:00). Για τη μάχη στην Αρκαδία επιλέξαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε… δίχως αγώνα τη δοκιμασία στη Λαμία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, καθώς ο χιονιάς οδήγησε σε αναβολή, αλλά τον περιμένει μια νέα αποστολή, στην Τρίπολη απέναντι στον τοπικό Αστέρα.

Η κλεψύδρα της κανονικής περιόδου της Super League αδειάζει και άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με φόντο τη μάχη τίτλου την οποία δίνει ο «δικέφαλος» του Βορρά.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση της Τρίπολης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/02/2023

Η «λευκή» ισοπαλία  στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να μείνει μόνος τρίτος και να διατηρήσει αναλλοίωτη την απόσταση από την κορυφή, ωστόσο έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί, που πλέον είναι 15 αγώνων σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Ο πρώτος ημιτελικός με τη Λαμία αναβλήθηκε λόγω του χιονιά και ο «δικέφαλος» του Βορρά θα δοκιμαστεί στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, σε μια κρίσιμη στροφή της μάχης τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ (43 βαθμοί) κυνηγά τους πρωτοπόρους, θέλοντας να μείνει σε κοντινή βαθμολογική απόσταση, αλλά για να το πετύχει, θα χρειαστεί να φύγει αλώβητος από μια έδρα όπου δεν το κατάφερε φέτος κανείς εκ των ομάδων του πρώην «ΠΟΚ».

Ο Αστέρας Τρίπολης (22 βαθμοί) είναι σκληροτράχηλος ειδικά στην έδρα του, όπου σταμάτησε Ολυμπιακό (0-0), ΑΕΚ (1-1) και Παναθηναϊκό (1-0), ενώ έχει χάσει μόνο μία φορά φέτος (0-2 από τον Άρη), με την ομάδα του Λουτσέσκου να θέλει να στείλει μήνυμα τίτλου.

Οι Αρκάδες του Άκη Μάντζιου θέλουν να διατηρήσουν τον χαρακτήρα τους, που τους έχει επιτρέψει να έχουν απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και η οποία τους επιτρέπει να κοιτάξουν λίγο ψηλότερα, έστω κι αν δεν τρέφουν ρεαλιστικές ελπίδες εισόδου στα Playoffs.


Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 13/02/2023

  • Σε 39 αγώνες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ μετρά 18 νίκες, 13 νίκες έχει ο Αστέρας, ενώ 8 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Σε 21 αγώνες στην Τρίπολης σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας Novibet ο Αστέρας υπερτερεί με 11 νίκες, 6 νίκες μετρά ο ΠΑΟΚ, ενώ 4 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Στη Super League το αντίστοιχο ρεκόρ είναι 8 νίκες των γηπεδούχων, 5 του «δικεφάλου» και 2 ισοπαλίες, το 2009 και το 2010 (1-1, 0-0).
  • Στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι επικράτησε ο ΠΑΟΚ (0-1), ενώ μετρά 3 νίκες στις 4 τελευταίες εξορμήσεις του στην Αρκαδία.
  • Ισόπαλη ήταν η αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Τούμπα (2-2), με την ομάδα της Αρκαδίας να προηγείται με τα γκολ των Στάνκο (45+2’) και Τιλίκα (54’) και τον «δικέφαλο» να ισοφαρίζει στο φινάλε (Κούρτιτς 81’, Ολιβέιρα 90+7’).
  • Γκολ με το σταγονόμετρο βάζει η ομάδα της Τρίπολης με τέρματα (3η χειρότερη στο πρωτάθλημα), ενώ ο ΠΑΟΚ με 32 διαθέτει την 3η καλύτερη.
  • Στην Αρκαδία φέτος δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει ουδείς εκ των διεκδικητών του τίτλου (ΑΕΚ 1-1, Παναθηναϊκός 1-0, Ολυμπιακός 0-0).
  • Χωρίς ήττα οι εξορμήσεις του ΠΑΟΚ στην επαρχία (ΟΦΗ 1-1, Λεβαδειακός 1-1, Παναιτωλικός 0-2, Λαμία 0-3).
  • Οι τελευταίοι 10 αγώνες του Αστέρα είναι No Goal, με τελευταίο G/G να είναι το 1-1 με την ΑΕΚ στις 9/11/2022.
  • Οι δύο ομάδες προέρχονται από λευκές ισοπαλίες στη Super League. Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα και οι Αρκάδες στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 13/02/2023

Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ στην Αρκαδία, σε μία έδρα όπου παραδοσιακά ο «δικέφαλος» δυσκολεύεται, έστω κι αν έχει βελτιώσει τις επιδόσεις του στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τα τελευταία χρόνια. Για το παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet!

Καθότι οι αγώνες του Αστέρα κατά κανόνα δεν έχουν μεγάλη παραγωγικότητα και προέρχεται από 10 σερί No Goal, αυτό μας οδηγεί στην αντίστοιχη επιλογή και για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

NO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.68 ΣΤΗ NOVIBET

Σε περίπτωση που επιζητάτε μια ελκυστική απόδοση, ο Ολιβέιρα που έχει καθιερωθεί στην κορυφή της επίθεσης, είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ (7 τέρματα) και μια ικανή επιλογή για σκόρερ, ακόμα και πρώτος του αγώνα.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΝΕΛΣΟΝ ΟΛΙΒΕΪΡΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αστέρας Τρίπολης: Απουσίες & Ενδεκάδα 13/02/2023

Ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει εκ νέου διαθέσιμο τον Γκαρντάφσκι που είχε απουσιάσει λόγω τιμωρίας από το Αγρίνιο. Αντίθετα θα λείψει ο Ιγκλέσιας, ενώ ο Μουνάφο έχοντας εκτίσει την τιμωρία του, είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Πίτσου, Καστάνο, Καρμόνα, Αλβάρες, Αλάγμπε, Σανταφέ, Μπαρτόλο, Σίτο, Κρέσπι, Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Απουσίες & Ενδεκάδα 13/02/2023

Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να ζει με τις απουσίες του, οι οποίες σαφώς έχουν μειώσει τις λύσεις του Λουτσέσκου, ωστόσο τον οδήγησαν ώστε να βρει ένα σταθερό σχήμα που έχει αποδώσει εξαιρετικά. Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κούρτιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια απουσιάζουν, με τον Ρουμάνο τεχνικό να περιμένει ως την τελευταία στιγμή τους Κουλιεράκη και Τάισον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ