el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/03/2023

Η μία βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τη Ρεάλ, έχοντας ρεαλιστικές βλέψεις για την 2η θέση. Η άλλη διανύει ίσως την χειρότερη αγωνιστική περίοδο των τελευταίων ετών, κινδυνεύοντας άμεσα με ιστορικό υποβιβασμό. Έτσι, θεωρείται σίγουρο πως η μάχη της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Βαλένθια θα είναι για… γερά νεύρα!

Για την αναμέτρηση στο «Metropolitano Stadium» ξεχωρίσαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

H μάχη κορυφώνεται στο ισπανικό πρωτάθλημα!

 


Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/03/2023

Μετά από αρκετούς μήνες με σκαμπανεβάσματα, άσχημες εμφανίσεις και έναν οδυνηρό αποκλεισμό στην Ευρώπη, η Ατλέτικο δείχνει επιτέλους πως έχει βρει τα πατήματά της. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε «τρέχει» σερί εννιά αγωνιστικών χωρίς ήττα και παράλληλα έχει κερδίσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Από αυτά ξεχωρίζει σίγουρα το εμφατικό 6-1 επί της Σεβίλλης, ενώ σαν… κλασική Ατλέτικο δεν αποχωρίζεται και το αγαπημένο της 1-0, με το οποίο κέρδισε τις Μπιλμπάο, Θέλτα και Χιρόνα.

Ο Μοράτα σκόραρε στο 91ο λεπτό το νικητήριο γκολ κόντρα στους Καταλανούς και ο Σιμεόνε δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του: «Το Μοντιλίβι αποτελεί πάντα μία δύσκολη έδρα για εμάς. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και το γκολ ήρθε στο πιο όμορφο σημείο, όταν έπρεπε».

Οι Μαδριλένοι βρίσκονται πλέον έξι πόντους μακριά από την 5η Μπέτις και απέκτησαν το δικαίωμα να κοιτάζουν προς τη μεριά της Ρεάλ, που είναι δεύτερη στη βαθμολογία. Άλλωστε, μόνο η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα (9) έχει κερδίσει περισσότερα παιχνίδια από την Ατλέτικο (7) μετά την διακοπή για το Μουντιάλ, δείγμα της φόρμας που έχουν οι παίκτες των «Κολτσονέρος» αυτήν την εποχή.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σιμεόνε δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στα πλάνα του, αφού οι τραυματίες Ρεινίλντο και Ρεγκιλόν βρίσκονται εδώ και καιρό εκτός δράσης. Έτσι κι αλλιώς, το πρόβλημα στο αριστερό άκρο λύθηκε με τη μονιμοποίηση του Φερέιρα – Καράσκο σε θέση μπακ-χαφ στο 3-5-2 που χρησιμοποιεί πλέον σε μόνιμη βάση ο «Τσόλο».

Αντίθετα, για την Βαλένθια δεν υπάρχουν πολλά χαμόγελα στα αποδυτήρια: Οι «Νυχτερίδες» διανύουν μία από τις χειρότερες αγωνιστικές στιγμές στη σύγχρονη ιστορία τους, καθώς ισοβαθμούν με τη Χετάφε στους 26 βαθμούς και βρίσκονται οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη αν δεν είχαν προηγηθεί οι εντός έδρας νίκες με Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-0) και Οσασούνα (1-0), που έδωσαν ένα ψυχολογικό boost ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Ήταν μία μεγάλη και σημαντική νίκη, αλλά δεν πετύχαμε τίποτα», ανέφερε ο θρύλος της ομάδας, Ρούμπεν Μπαράχα, ο οποίος ανέλαβε το δύσκολο έργο της καθοδήγησης του συλλόγου σε μία τόσο περίπλοκη συνθήκη. «Πρέπει να δουλέψουμε, να παλέψουμε και να ακολουθήσουμε το μονοπάτι μας. Ξέρουμε τι διακυβεύεται».

Το θετικό για τον Ισπανό τεχνικό είναι πως υπολογίζει κανονικά στον Έντισον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός ήταν απών στη νίκη επί της Οσασούνα, όμως τις προηγούμενες μέρες προπονήθηκε κανονικά και όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει και βασικός, αφήνοντας στον πάγκο τον Ντούρο. Από εκεί και πέρα, οι Κορέια και Νίκο ενδέχεται να βρεθούν στη βασική ενδεκάδα.


Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια:  Στατιστικά, Προϊστορία 18/03/2023

  • Η Ατλέτικο έχει ξεχάσει τι σημαίνει μία ήττα από τη Βαλένθια. Οι Μαδριλένοι δεν έχουν χάσει στις τελευταίες 16 συναντήσεις τους με τις «Νυχτερίδες», μετρώντας 10 νίκες. Τα υπόλοιπα έξι ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Τα περισσότερα παιχνίδια των δύο ομάδων συνοδεύονται με αρκετά γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι 7/9 τελευταία ματς έληξαν με G/G.
  • Τρία από τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έληξαν με Over 3,5 γκολ.
  • Η Ατλέτικο σκόραρε πρώτη στα οκτώ από τα τελευταία δέκα παιχνίδια των δύο ομάδων.
  • Σε καταπληκτική κατάσταση οι φορ της Ατλέτικο το τελευταίο διάστημα, με τους Ντεπάι (3), Μοράτα (3) και Γκριεζμάν (2) να έχουν συνολικά οκτώ γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια των Μαδριλένων.
  • Η Βαλένθια μετρά τέσσερα συνεχόμενα ματς με τελικό σκορ 1-0: Στα δύο από αυτά κέρδισε, στα άλλα δύο ηττήθηκε.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια: Προγνωστικά 18/03/2023

Η Ατλέτικο διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και η Βαλένθια παίζει κάθε παιχνίδι με την ταμπέλα του «do or die».

Για το παιχνίδι στο «Metropolitano Stadium» ξεχωρίσαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

UNDER ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

H Βαλένθια θα παίξει με ξεκάθαρη στόχευση στην αμυντική της λειτουργία και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει το τέμπο του αγώνα.

Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ατλέτικο είναι παραδοσιακά ομάδα που αποδίδει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ και η Βαλένθια θα είναι επιφυλακτική στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 18/03/2023

Εκτός από τις μόνιμες απουσίες του Ρεγκιλόν και Ρεινίλντο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Μοράτα, Βίτσελ και Λεμάρ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Όμπλακ – Ερμόσο, Χιμένες, Σάβιτς – Καράσκο, Ντε Πολ, Κόκε, Γιορέντε, Μολίνα – Ντεπάι, Γκριεζμάν


Βαλένθια: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 18/03/2023

O Έντισον Καβάνι προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να επιστρέψει στις επιλογές του Μπαράχα, όπως και οι Κορέια και Νίκο, οι οποίοι ήρθαν από τον πάγκο στο ματς με την Οσασούνα. Εκτός ο Λίνο, που είναι δανεικός από την Ατλέτικο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαμαρντασβίλι – Κορέια, Ντιακαμπί, Κομέρτ, Γκαγιά – Γκιγιαμόν, Νίκο, Μούσα – Καστιγιέχο, Καβάνι, Κλάιφερτ

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ