el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/02/2023

Καθοριστικό παιχνίδι για τη μάχη του πρωταθλήματος μας περιμένει την Κυριακή στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι θα στήσουν «παγίδες» στην Ένωση με στόχο να την γκρεμίσουν από την κορυφή της βαθμολογίας.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και στην ΑΕΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Ατρόμητος – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/02/2023

Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον στην κορυφή της Super League και έχει στόχο να διατηρηθεί σε αυτή. Για να τα καταφέρει η μάχη της απέναντι στον Ατρόμητο είναι καθοριστική.

Χάρη στη νίκη της με σκορ 3-0 απέναντι στον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προσπέρασε στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό (+2) και μπαίνει στην 21η αγωνιστική από την 1η θέση.

Το κλίμα στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» είναι εξαιρετικό, αφού οι κόποι της ομάδας απέδωσαν καρπούς.

Το μυαλό του κόσμου της Ένωσης είναι και στον ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet την ερχόμενη Πέμπτη απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο Αργεντινός τεχνικός δεν σκέφτεται τίποτε άλλο εκτός από το προσεχές ματς στο Περιστέρι.

Η ΑΕΚ θέλει να φτάσει στην πέμπτη διαδοχική επικράτησή της στη Super League και να ανοίξει τη διαφορά της και από την 3η θέση, καθώς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός που ισοβαθμούν στους 42 βαθμούς παίζουν μεταξύ τους στην Τούμπα.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε την ομάδα του να μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της χωρίς απρόοπτα. Στο τακτικό κομμάτι ο Αργεντινός αντιμετωπίζει δύο διλήμματα. Το ένα αφορά το δίδυμο των Σιμάνσκι και Γιόνσον στον άξονα.

Εκεί το ερωτηματικό έχει να κάνει με την παρουσία του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην ενδεκάδα. Αν ο Σέρβος χαφ ξεκινήσει, τότε ο Πινέδα θα μετατοπιστεί στη μεσαία γραμμή αφήνοντας είτε τον Πολωνό, είτε τον Δανό μέσο εκτός αρχικού σχήματος.

Το άλλο έχει να κάνει με τις «ανάσες» που χρειάζεται ο Εχσάν Χατζισαφί. Ο Ιρανός δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο, με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να παίρνει τη θέση του και να αγωνίζεται με αντίθετο πόδι στα αριστερά της άμυνας.

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος επέστρεψε δυναμικά στη διεκδίκηση της 6ης θέσης. Μείωσε τη διαφορά από το Βόλο στους 4 βαθμούς και θέλει να συνεχίσει την αντεπίθεσή του.

Είναι εδώ και τέσσερα ματς αήττητος (1-3-0) με τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, ενώ στην έδρα του μετράει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς. Από το Περιστέρι φέτος έχει περάσει μόνο ο Βόλος (0-2), ενώ οι παίκτες του Κόλμαν έχουν «φρενάρει» ΠΑΟΚ (1-1) και Ολυμπιακό (1-1).

Την περασμένη αγωνιστική ο Ατρόμητος έμεινε στο 1-1 (Video) με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και το αήττητο σερί συνεχίστηκε!

«Συνολικά είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, απογοητεύτηκα από την εμφάνισή μας. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και δουλέψαμε σκληρά και ειδικά στα τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε μπροστά μας δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα παλέψουμε όλοι μαζί για ένα θετικό αποτέλεσμα» τόνισε ο Κόλμαν.

Στο φινάλε των μεταγραφών οι «κυανόλευκοι» έκαναν δικό τους τον Αγκιμπού Καμαρά.

Ο 21χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακού μπήκε στο ρόστερ για να προσθέσει ταχύτητα και ποιότητα μεσοεπιθετικά. Μάλιστα, είναι απόλυτα έτοιμος να συνεισφέρει άμεσα και ο Ουαλός τεχνικός όλα δείχνουν πως θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην ΑΕΚ.

 


Ατρόμητος – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 05/02/2023

  • Η παράδοση στο Περιστέρι μας δείχνει ότι τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Σε 19 αναμετρήσεις ο Ατρόμητος μετράει 5 νίκες, η ΑΕΚ 8, ενώ 6 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Πέρυσι η ΑΕΚ πέρασε σαν «σίφουνας» από το Περιστέρι και καθάρισε τη νίκη από το πρώτο μέρος με τα τέρματα των Τζαβέλα και Τσούμπερ.
  • Η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μετράει 10 Over και ισάριθμα Under, ενώ ο Ατρόμητος παρουσιάζει τάση στα χαμηλά σκορ. Συγκεκριμένα έχει 15 Under και μόλις 5 Over.
  • Από τρία διαδοχικά Goal και ισάριθμες ισοπαλίες με σκορ 1-1 προέρχεται ο Ατρόμητος στο πρωτάθλημα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Προγνωστικά 05/02/2023

Δύσκολη αποστολή περιμένει την ΑΕΚ στο Περιστέρι και για το μεγάλο παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα της Novibet.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν πρόκειται να αλλάξει τις αγαπημένες συνήθειες πάνω στο χορτάρι. Ετσι, αναμένουμε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ θα έχει την κατοχή της μπάλας και θα πιέζει την καλά οργωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Ατρόμητος παρουσιάζει τάση στις ισοπαλίες και για τουλάχιστον ένα ημίχρονο θα βάλει δύσκολα στους παίκτες του Αλμέιδα.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι από τους κορυφαιους παίκτες του πρωταθλήματος. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είτε παίξει βασικός είτε έρθει από τον πάγκο έχει εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα και αυτό φάνηκε και την περασμένη αγωνιστική με τον Άρη.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΓΚΑΤΣΙΝΟΒΙΤΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΣΤΗ NOVIBET

Η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο κέρδισε με Under (1-0), ενώ και πέρυσι στο Περιστέρι είχαμε χαμηλό σκορ.

Η ιστορία ενδέχεται να επαναληφθεί και οι επιλογές στα Combo Bets είναι δελεαστικές.

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ & UNDER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ατρόμητος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/02/2023

Ο Κόλμαν έχει βελτιώσει την ομάδα του σε αρκετούς τομείς. Ο Ατρόμητος δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα.

Ετοιμοπόλεμος ο Ντε Μποκ, τραυματίας ο Κλωναρίδης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου – Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον – Ροτάριου, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον

aek ionikos7 novibet

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/02/2023

Ο Ματίας Αλμέιδα ενδέχεται να δώσει ανάσες στον Χατζησαφί και στο απουσιολόγιο βρίσκεται μόνο ο Φερνάντες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Σιντιμπέ (Χατζισαφί) – Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Αμραμπατ, Πινέδα – Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ