el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/01/2023

Εβδομάδα Κυπέλλου είναι αυτή που διανύουμε, όπου θα ολοκληρωθεί η φάση των «16» και θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα προχωρήσουν στα προημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα από τα παιχνίδια που περιλαμβάνει η δεύτερη μέρα, είναι αυτό που διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό (11/01, 21:00). Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα έληξε με 4-1 υπέρ του Ολυμπιακού, οπότε οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σαφές προβάδισμα.

Εδώ να θυμίσουμε ότι σε αντίθεση με πέρυσι που ίσχυε ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, από φέτος η ΕΠΟ τον κατήργησε, οπότε ισχύει ότι και στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το παιχνίδι στο Περιστέρι είναι ένα από τα δύο της συγκεκριμένης φάσης που θα έχει και VAR, έπειτα από αίτημα των δύο ομάδων.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Ατρομήτου απέναντι στον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας!


Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 11/01/2023

Ο Ατρόμητος έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Δείχνει όμως ότι έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό του και τα πατήματά του και ανεβάζει σταδιακά την απόδοσή του.

Ωστόσο έχει ακόμη κακές στιγμές, όπως ήταν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τους «16» του θεσμού. Σε εκείνο το ματς, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς, αλλά ο Ατρόμητος βρήκε γρήγορα την ισοφάριση.

Όσα καλά πήγε όμως στο πρώτο ημίχρονο, τόσο άσχημα πήγε στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης. Μέσα σε 15 λεπτά από το 50’ έως το 65’, ο Ολυμπιακός σημείωσε ακόμη τρία γκολ και έφτασε στο 4-1, που έμεινε έως το τέλος.

Στη συνέχεια, όμως το κλίμα αντιστράφηκε. Ο Ατρόμητος πήγε στην Κρήτη και πέρασε νικηφόρα από το «Θ. Βαρδινογιάννης», πήρε ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση, ενώ τελευταία κέρδισε και τον Ιωνικό.

Μετά τον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος έπαιξε με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου έκανε μία κακή παρένθεση και ηττήθηκε με 2-0, αλλά στο ματς με τον Ιωνικό επανήλθε στις καλές εμφανίσεις. Και μάλιστα η νίκη ήταν σχεδόν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού ο Ατρόμητος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα να φτάσει άνετα στην επικράτηση.

Ενδεικτικές ήταν άλλωστε και οι δηλώσεις του Κρις Κόουλμαν μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν είναι εύκολο να σκοράρεις σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα κάναμε μία πολύ δυνατή αρχή, σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με δύο πολύ καλές ομάδες. Αν υπήρχε κάτι που να μας προβλημάτισε είναι το γεγονός ότι δεν είχαμε μεγαλύτερο προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι εδώ και μερικές εβδομάδες κι αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Η επιστροφή από τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρήκε τον Ολυμπιακό να παίρνει μία εύκολη νίκη αρχικά επί του Ατρομήτου για τους «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη συνέχεια είχε μία άσχημη στιγμή, ίσως τη μοναδική από τη στιγμή που επέστρεψαν οι ομάδες στις υποχρεώσεις τους. Πήγε στα Γιάννενα, όπου αν και είχε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο, εν τέλει συμβιβάστηκε με την ισοπαλία.

Από εκεί και πέρα όμως ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του με 5-0, ενώ πέρασε και από τη Νίκαια, επικρατώντας του Ιωνικού με 2-0.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του, ταξίδεψε στο Βόλο για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα. Για ακόμη μία φορά φέτος έπιασε πολύ καλή απόδοση και νίκησε με 4-0 τους γηπεδούχους.

Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Ολυμπιακός διατηρεί ανέπαφη την εστία του, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο ίδιος ο Μίτσελ στις δηλώσεις του. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής είπε:

«Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά κυρίως αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να πιστεύουν στις δυνατότητές τους. Νομίζω αυτή τη στιγμή είμαστε η ομάδα που σκοράρει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα και παράλληλα δεχόμαστε τα λιγότερα γκολ, στα τελευταία ματς δεν έχουμε δεχτεί καθόλου γκολ.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές γιατί πιστεύουν σε αυτά που τους λέμε και τις ικανότητές τους, εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές και εκείνοι είναι που κάνουν πράξη τα όσα τους λέμε και δείχνουμε και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».


Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 11/01/2023

  • Πλούσια είναι η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου αν και υπερτερεί αυτή του πρωταθλήματος.
  • Κι αυτό διότι η προϊστορία των αγώνων του Κυπέλλου είναι πολύ μικρή. Μόλις δύο φορές έχουν παίξει Ατρόμητος και Ολυμπιακός στο Περιστέρι για το Κύπελλο. Η πρώτη ήταν το 2014, όταν το ματς ήρθε 1-1 και η δεύτερη το 2017, όταν νίκησε 2-1 ο Ολυμπιακός.
  • Στο πρωτάθλημα έχουν γίνει πολύ περισσότερες αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα 21, στις οποίες ο Ολυμπιακός έχει και πάλι τη μερίδα του λέοντος. Για την ακρίβεια έχει 16 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες!
  • Η τελευταία φορά που ο Ατρόμητος επικράτησε του Ολυμπιακού στο Περιστέρι ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 με σκορ 1-0.
  • Ο Ατρόμητος τα πάει αρκετά καλά στην έδρα του φέτος. Μέχρι στιγμής έχει δώσει εννέα παιχνίδια, στα οποία έχει μόλις μία ήττα από τον Βόλο στις 22 Οκτωβρίου. Συνολικά μετράει τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (4-4-1).
  • Αντίστοιχο είναι και το φετινό ρεκόρ του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχει δώσει δέκα ματς και έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τον Άρη στις 18 Σεπτεμβρίου (5-4-1).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

atromitos olympiacos2 11012023 novibet


Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 11/01/2023

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αλλαγές, διαθέτει μεγάλο ρόστερ και θα έχει εκ νέου προβάδισμα για δεύτερη νίκη επί του Ατρομήτου. Οι Πειραιώτες είναι σε καλή κατάσταση και όσοι χρησιμοποιηθούν θα θελήσουν να αποδείξουν στον Μίτσελ, ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.74

Λογικά το παιχνίδι αναμένεται να είναι πιο ανοικτό σε σχέση με τα τελευταία για το πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες θα ψάξουν το γκολ και θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ατρόμητος – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ατρόμητος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/01/2023

Χωρίς νέα προβλήματα θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στον επαναληπτικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα είναι εκτός πλάνων για το υπόλοιπο της χρονιάς, ο Κιβρακίδης, ενώ δεδομένη είναι και η απουσία του αμυντικού Σουάρεθ.

Τραυματίας παραμένει ο Μαυρομάτης, ενώ εξέτισε και επιστρέφει ο Γιαννιώτης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Αθανασίου – Έντερ, Έρλινγκμαρκ – Κλωναρίδης, Τζοβάρας, Οικονομίδης – Τζαβίδας.

atromitos olympiacos3 11012023 novibet


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/01/2023

Δεδομένα είναι και τα προβλήματα του Ολυμπιακού, ενώ δεν προέκυψε κάτι καινούριο μετά τον αγώνα με τον Βόλο.

Πάντα εκτός είναι οι Μπα και Βατσλίκ, ενώ είναι δεδομένο ότι θα γίνουν και αλλαγές, ώστε να πάρουν κάποιες σημαντικές ανάσες οι βασικοί.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες και Ρέαμπτσιουκ.

Αντίθετα, επιστρέφουν στην αποστολή έπειτα από μεγάλο διάστημα ο Βαλμπουενά, που αποθεραπεύτηκε, αλλά και ο Σισέ, που για ήταν εδώ και αρκετό καιρό στους «κομμένους».

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Βρουσάι, Ρέτσος, Ντόη, Μαρσέλο – Κασάμι, Σαμασέκου – Γκ. Ροντρίγκες, Μπίελ, Μασούρας – Ελ Αραμπί.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ