el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 22/01/2023

Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής πέφτει στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (22/01, 20:30). Η αναμέτρηση είναι κομβικής σημασίας και για τους δύο αντιπάλους και ο καθένας θέλει τη νίκη για δικούς του λόγους.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος αγώνα μεταξύ Ατρομήτου και Ολυμπιακού, που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο εβδομάδων. Το πρώτο ματς ήταν για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet και ήταν ο επαναληπτικός του 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τώρα και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τους βαθμούς!

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Ατρομήτου απέναντι στον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 22/01/2023

Ο Ατρόμητος παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, το τελευταίο διάστημα. Κι αυτό φαίνεται από την αρχή της αγωνιστική σεζόν, αλλά περισσότερο εδώ και μερικές εβδομάδες.

Έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις, σε γενικές γραμμές, όμως του λείπει η συνέχεια και η συνέπεια, ώστε να μπορέσει να ανέβει και να μπει στην πρώτη εξάδα. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος που έχουν θέσει οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου. Να μπει ο Ατρόμητος στα play off.

Επιστέφοντας από τη διακοπή για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, ο Ατρόμητος πήρε σημαντικό «διπλό» στην Κρήτη επί του ΟΦΗ. Στη συνέχεια ήρθε ακόμη ένα καλό αποτέλεσμα, με την ισοπαλία στο Περιστέρι με τον ΠΑΟΚ.

Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι όμως, επέστρεψε στον παλιό και όχι τόσο καλό εαυτό του. Πήγε στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, έχασε με κάτω τα χέρια με 2-0 και δε θύμισε σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών.

Επόμενος αντίπαλος ήταν ο Ιωνικός στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη και μάλιστα το τελικό 2-0 κρίνεται ως μικρό σκορ, βάσει της εικόνας που είχαν και οι δύο ομάδες στο γήπεδο.

Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν Λαμία, όπου έμεινε στην ισοπαλία (1-1). Το παιχνίδι ήταν… χορταστικό με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Φριντγιόνσον στο 71’. Ωστόσο καμία από τις δύο δεν βρήκε δεύτερο γκολ και η ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, είναι σε εντελώς διαφορετική κατάσταση από τον Ατρόμητο. Έχει επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να μείνει μέσα στη διεκδίκηση των στόχων που έχει θέσει.

Αυτό ισχύει τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Στη διάρκεια της εβδομάδας ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Άρη για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Αν και ο Μίτσελ επέλεξε να αρχίσει το ματς με αρκετούς αναπληρωματικούς, η ομάδα του έφτασε εν τέλει στη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Γκάρι Ροντρίγκες στο 30’. Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε κάποιους από τους βασικούς, η εικόνα βελτιώθηκε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι πριν από τρεις ημέρες, οι δύο ομάδες έπαιξαν για το πρωτάθλημα. Και πάλι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου και πάλι είχε νικήσει ο Ολυμπιακός και πάλι με το ίδιο σκορ (1-0)!

Ουσιαστικά τα δύο παιχνίδια είχαν αρκετά κοινά στοιχεία. Εκτός από την ενδεκάδα που παράταξε ο Μίτσελ στον αγωνιστικό χώρο. Κατ’ άλλα και τα δύο παιχνίδια ήταν σχετικά αμφίρροπα με την πλάστιγγα να γέρνει ελαφρώς προς την πλευρά των γηπεδούχων.

Πάντως και στα δύο ματς, ο Ολυμπιακός απειλήθηκε από τον Άρη, που βάσει της εικόνας του και των ευκαιριών που έφτιαξε, ενδεχομένως και να δικαιούτο ένα γκολ στον κάθε αγώνα.

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Ισπανός τεχνικός θα επαναφέρει όλους τους βασικό στο αρχικό σχήμα. Η μάχη για το πρωτάθλημα έχει… ανάψει πλέον και οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών. Η νίκη στο Περιστέρι θα είναι μονόδρομος.


Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 22/01/2023

  • Ο Ολυμπιακός νιώθει πολύ καλά στο Περιστέρι, παρά το γεγονός ότι είναι φιλοξενούμενος. Αυτό αποδεικνύεται και από την προϊστορία.
  • Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος έχουν γίνει 21 αναμετρήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και ο Ολυμπιακός μετράει 16 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες!
  • Για να βρει κανείς την τελευταία φορά που ο Ατρόμητος επικράτησε του Ολυμπιακού στο Περιστέρι ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 με σκορ 1-0. Δηλαδή πριν από σχεδόν 8,5 χρόνια!
  • Σε αντίθεση με τους εντός έδρας αγώνες κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ατρόμητος τα πάει αρκετά καλά στην έδρα του φέτος με τις υπόλοιπες ομάδες.
  • Σε σύνολο εννέα αγώνες έχει μόλις μία ήττα από τον Βόλο στις 22 Οκτωβρίου. Συνολικά μετράει τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (4-4-1).
  • Αντίστοιχο είναι και το φετινό ρεκόρ του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχει δώσει δέκα ματς και έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τον Άρη στις 18 Σεπτεμβρίου (5-4-1).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

atromitos olympiacos3 22012023 novibet


Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 22/01/2023

Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για τη νίκη στο Περιστέρι. Διαθέτει πολύ καλύτερη ομάδα κι αυτό φάνηκε και στα προηγούμενα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Το «διπλό» όμως είναι χαμηλά σε απόδοση και δεν είναι ελκυστικό. Σε αντίθεση με το combo bet «διπλό» και under 3,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET 2 & UNDER 3,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδας Novibet που προηγήθηκαν ήταν και τα δύο αρκετά ανοικτά. Στο Φάληρο το ματς έληξε 4-1, ενώ στο Περιστέρι με 2-2. Με δεδομένο ότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, οι ομάδες δεν πρόκειται να αφήσουν το παιχνίδι να ξεφύγει. Η επιλογή για 2-3 σύνολο γκολ αγώνα πληρώνει καλά και καλύπτει αρκετά σκορ!

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 2-3 ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ατρόμητος – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ατρόμητος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/01/2023

Δεδομένα είναι τα προβλήματα στον Ατρόμητο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Ο Κρις Κόουλμαν δε θα έχει στη διάθεσή του, τους δύο μακροχρόνια τραυματίες αμυντικούς, Σουάρεθ και Κιβρακίδη.

Λογικά επιστρέφουν στην αποστολή, οι Κουέν και Κλωναρίδης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα είναι κανονικά διαθέσιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ – Γκονζάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντγιόνσον – Ροτάριου, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον.

atromitos olympiacos1 22012023 novibet


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/01/2023

Το rotation που έκανε ο Μίτσελ για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον Άρη δεν πρόκειται φυσικά να έχει συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να επαναφέρει το βασικό κορμό που χρησιμοποιεί το τελευταίο διάστημα.

Απόντες είναι μόνο οι Μπα, Βατσλίκ που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, αλλά και ο Μαρσέλο που είναι τραυματίας και θα επίσης θα λείψει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μίτσελ σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο ένα από τα τρία «δεκάρια» και συγκεκριμένα τον Φορτούνη και στη θέση του να παίξει ο Μασούρας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Ινμπεόμ Χουάνγκ – Μπίελ, Χάμες, Μασούρας – Μπακαμπού.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ