el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αυστρία – Βέλγιο: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/10/2023

Η Αυστρία υποδέχεται το Βέλγιο (21:45) στο ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Για τη μεγάλη αναμέτρηση στη Βιέννη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Αυστρία και Βέλγιο τίθενται αντιμέτωποι στο ντέρμπι κορυφής του προκριματικού ομίλου, με το νικητή να κάνει το πιο μεγάλο βήμα για την τυπική εξασφάλιση μιας θέσης τελική φάση του Euro 2024.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ισορροπία, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Ernst Happel της Βιέννης να μπορεί να κρίνει την πρωτιά του ομίλου, με φόντο την πρόκριση.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι των προκριματικών γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Euro 2024!


Αυστρία – Βέλγιο: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/10/2023

Ντέρμπι κορυφής στον 6ο όμιλο, με Αυστρία και Βέλγιο να τίθενται ενώπιος ενωπίω με φόντο την κορυφή και την μαθηματική πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Αμφότεροι έχουν 4 νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε 5 αγωνιστικές στον όμιλο, έχοντας χτίσει ήδη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους, η οποία είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί και να αποτρέψει έστω έναν εκ των δύο από την απευθείας πρόκριση.

Επί της ουσίας το ντέρμπι στη Βιέννη κρίνει μονάχα το γόητρο της πρωτιάς, καθώς ο ηττημένος (εφόσον προκύψει τέτοιος από την αναμέτρηση) δε χρειάζεται να ανησυχεί για όσους ακολουθούν.

Το 1-1 στον πρώτο γύρο στις Βρυξέλλες είναι η μοναδική απώλεια αμφοτέρων και πλέον καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους για την πρωτιά, με το Βέλγιο να θέλει να ξεπεράσει με επιτυχία την πρώτη πρόκληση της μετά Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και… Εντέν Αζάρ εποχής, την ώρα που η Αυστρία βαδίζει ολοταχώς για πρόκριση σε 3η σερί μεγάλη διοργάνωση, έχοντας ξεπεράσει τα χρόνια της… μιζέριας.

Η αποτελεσματικότητα του Λουκάκου που είναι πρώτος σκόρερ των προκριματικών με 8 γκολ οδηγεί την ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο πλέον, με την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ να θέλει και στο ντέρμπι κορυφής να επιβεβαιώσει την εξαιρετική της κατάσταση.


Αυστρία – Βέλγιο: Στατιστικά & Προϊστορία 13/10/2023

  • Οι δύο ομάδες έχουν 13 βαθμούς και ισοβαθμούν στην κορυφή του 6ου ομίλου των προκριματικών, πολύ μπροστά από τους διώκτες τους, καθώς η 3η Σουηδία έχει μόλις 6 βαθμούς. Το μοναδικό παιχνίδι όπου δεν έχουν πάρει το «τρίποντο» είναι το μεταξύ τους στον πρώτο γύρο.
  • Στον αγώνα του πρώτου γύρου στις Βρυξέλλες το σκορ έμεινε στο 1-1 (62’ Λουκάκου – 22’ Γκρέγκοριτς).
  • Σε 15 αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες η Αυστρία έχει 9 νίκες, έναν 2 των Βέλγων και 4 ισοπαλιών.
  • Στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, τα 4 ήταν ισόπαλα.
  • Το Βέλγιο έχει 13-1 τέρματα και το μοναδικό που έχει δεχθεί ήταν από τους Αυστριακούς, οι οποίοι αντίστοιχα έχουν κρατήσει το μηδέν μόνο σε ένα παιχνίδι (2-0 με τη Σουηδία).
  • Ο Λουκάκου είναι πρώτος σκόρερ του Βελγίου και συνολικά των προκριματικών με 8 γκολ, ενώ η Αυστρία έχει με 3 γκολ τους Γκρέγκοριτς και Μπάουμγκαρτνερ.
  • Το πανόραμα των προκριματικών του Euro 2024
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Αυστρία – Βέλγιο: Προγνωστικά 13/10/2023

Μεγάλο ντέρμπι στη Βιέννη που θα κρίνει την πρωτιά στον 6ο όμιλο των προκριματικών, με Αυστρία και Βέλγιο να έχουν σίγουρη την πρόκριση στην τελική φάση.

Αμφότερες έχουν μεγάλη ποιότητα επιθετικά και η μάχη τους θα είναι στις λεπτομέρειες. Στον αγώνα των Βρυξελλών είχαν έρθει ισόπαλες (1-1), σκορ που είναι πιθανό να το δούμε και πάλι.

ΣΚΟΡ 1-1 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Το Βέλγιο στηρίζει πολλά στον Ρομέλου Λουκάκου που έχει 8 γκολ στα προκριματικά, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και συνολικά στη διαδικασία των ομίλων, ενώ είχε σκοράρει και στο 1-1 των Βρυξελλών.

ΣΚΟΡΕΡ ΛΟΥΚΑΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αυστρία – Βέλγιο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αυστρία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/10/2023

Οι γηπεδούχοι του Ραλφ Ράνγκνικ θα κυνηγήσουν τη νίκη χωρίς τον Αλάμπα, αλλά και τους Τράουνερ και Αρναούτοβιτς, με τον Μπάουμγκαρτνερ να προέρχεται από τραυματισμό και πιθανότατα να παίρνει χρόνο ερχόμενος από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Α. Σλάγκερ – Ντάνσο, Ντάνιλιουτς, Λίνχαρτ, Βόμπερ – Λάιμερ, Ξ. Σλάγκερ, Ζάιβαλντ, Ζάμπιτσερ – Αντάμου, Γκρέγκοριτς.

Βέλγιο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/10/2023

Το Βέλγιο δε θα έχει διαθέσιμα δύο βαριά χαρτιά του, τους Ντε Μπρόινε και Κουρτουά, με τον Κάστελς να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του τραυματία τερματοφύλακα της Ρεάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κάστελς – Καστάνιε, Φάες, Φερτόνγκεν, Τιατέ – Τίλεμανς, Μανγκαλά, Ονανά – Μπακαγιόκο, Λουκάκου, Ντόκου.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ