el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυστρία – Σουηδία: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/06/2023

Μπορεί να είναι νωρίς, όμως είναι ξεκάθαρο ότι η αναμέτρηση της Αυστρίας με τη Σουηδία (21:45) θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία των αγώνων στο Group F των προκριματικών του Euro 2024.

Οι Αυστριακοί βρίσκονται στη κορυφή με μία εξαιρετική εκκίνηση (εφτά βαθμοί, δύο νίκες, μία ισοπαλία) και οι Σουηδοί καλούνται να βρουν βαθμό ή βαθμούς για να τοποθετηθούν εντός της πρώτης δυάδας και, κυρίως, για να μη μείνουν πολύ πιο πίσω από τους αντιπάλους τους.

Για το μεγάλο ματς στο Ερνστ Χάπελ Στάντιουμ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση των προκριματικών του Euro 2024 γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Euro 2024!


Αυστρία – Σουηδία: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/06/2023

Από νωρίς… ντέρμπι στο Group F των προκριματικών του Euro 2024. H Αυστρία ξεκίνησε εντυπωσιακά τη μάχη για την πρόκριση στο μεγάλο event και είναι αήττητη στα πρώτα τρία παιχνίδια της.

Μετά τις νίκες απέναντι σε Αζερμπαϊτζάν και Εσθονία, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στο Βέλγιο (1-1), στη πιο δύσκολη έδρα του ομίλου. Έτσι, οι Αυστριακοί βρίσκονται ήδη στη κορυφή με 7 βαθμούς και έχουν πάρει κεφάλι για μία από τις δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στα τελικά της διοργάνωσης.

Σημαντικό ρόλο στην μέχρι στιγμής εξαιρετική παρουσία της Αυστρίας στα προκριματικά έπαιξε ο Μίκαελ Γκρέγκοριτς, που ανταποκρίνεται στο 100% παίζοντας στο πλευρό του έμπειρου Αρναούτοβιτς στη κορυφή της επίθεσης. Κομβική φυσικά και η ηγετική φυσιογνωμία του Νταβίντ Αλάμπα, που παίζει με άνεση ως στόπερ, στο κέντρο αλλά και στα αριστερά.

austria sweden prognostika novibet

Για τη Σουηδία, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ίσως και πιο «απόλυτα»: Σε αντίθεση με την Αυστρία, οι Σκανδιναβοί κουβαλούν στις πλάτες τους το «πρέπει» ενός θετικού αποτελέσματος. Οι Σουηδοί έχασαν στην πρεμιέρα των προκριματικών εντός έδρας με το εμφατικό 3-0 από το Βέλγιο και το 5-0 επί του αδύναμου Αζερμπαϊτζάν ήταν απλά ένα βήμα πιο κοντά στις δύο πρώτες θέσεις.

Πριν λίγες μέρες, η Σουηδία κέρδισε τη Νέα Ζηλανδία με 4-1 σε φιλική αναμέτρηση, με το τεχνικό επιτελείο να δοκιμάζει αρκετά πρόσωπα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Θεωρείται πάντως δεδομένο ότι οι Ίσακ, Φόρσμπεργκ, Κουλουσέφσκι και Λίντελοφ θα ξεκινήσουν και θα αποτελέσουν – για ακόμα μία φορά – τον ηγετικό κορμό της ομάδας τους.


 Αυστρία – Σουηδία: Στατιστικά και Προϊστορία 20/06/2023

  • Η Αυστρία μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία ματς των προκριματικών, ενώ είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.
  • Η Αυστρία μετρά τρία συνεχόμενα ματς με G/G.
  • Τα τελευταία τέσσερα ματς των Σουηδών έληξαν με Over 5 τέρματα.
  • Τέσσερα από τα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια στην ιστορία τους έληξαν με G/G.
  • Η Αυστρία κέρδισε σε τρία από τα πέντε αυτά παιχνίδια. Η Σουηδία μετρά μία νίκη και ένα ματς έμεινε στην ισοπαλία.
  • Η Σουηδία κέρδισε στα έξι από τα τελευταία εφτά ματς της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Το πανόραμα των προκριματικών του Euro 2024
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Αυστρία – Σουηδία: Προγνωστικά 20/06/2023

Η Αυστρία έχει την άνεση και τον αέρα της πρωτιάς, την ώρα που η Σουηδία ετοιμάζεται για ένα must win παιχνίδι, ώστε να αλλάξει τις ισορροπίες. Σε κάθε περίπτωση, το ματς συνοδεύεται με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και θα είναι συναρπαστικό.

Για το παιχνίδι στην Αυστρία ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Η Αυστρία σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια περίπου ευκολία, ενώ και οι Σουηδοί έχουν ποιότητα στην μεσοεπιθετική τους γραμμή. Έχει λογική το ενδεχόμενο για G/G στην αναμέτρηση.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Η Αυστρία δεν έχει καμία ανάγκη να ρισκάρει από νωρίς, ενώ και η Σουηδία γνωρίζει ότι δεν έχει περιθώριο για δεύτερη ήττα σε τρία ματς.

austria sweden prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αυστρία – Σουηδία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αυστρία: Νέα, Απουσίες και Ενδεκάδα 20/06/2023

Το μοναδικό ερωτηματικό για τους γηπεδούχους αφορά τον έμπειρο Σάμπιτσερ, που έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στο Βέλγιο, αφού δεν βρίσκεται στο 100% της κατάστασής του. Ενδέχεται πάντως να δούμε τον χαφ της Μάντσεστερ βασικό, αφού δεν υπάρχει ανάγκη για σχήμα με δύο επιθετικούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σλάγκερ – Πόσχ, Λάινχαρτ, Αλάμπα, Βόμπερ – Μπαουμγκάρτνερ, Σλάγκερ, Σάμπιτσερ – Σάιβαλντ, Αρναούτοβιτς, Βίμερ


Σουηδία: Νέα, Απουσίες και Ενδεκάδα 20/06/2023

Στο φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία αγωνίστηκαν αρκετές «ρεζέρβες» και έτσι οι Ίσακ, Λίντελοφ, Κουλουσέφσκι και Φόρσμπεργκ επιστρέφουν με φρεσκάδα στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όλσεν, Σούντγκρεν, Λίντελοφ, Στάρφελτ, Γκουντμούντσον – Κουλουσέφσκι, Όλσον, Σβάνμπεργκ, Φόρσμπεργκ – Κουάισον, Ίσακ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ