el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπάτσκα Τοπόλα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/10/2023

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στην Μπάτσκα Τοπόλα (19:45) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Για το σημαντικό παιχνίδι στη Σερβία ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Φάση ομίλων πράξη δεύτερη για τον Ολυμπιακό, που ψάχνει τους πρώτους βαθμούς στην εκτός έδρας εξόρμηση με την Μπάτσκα Τοπόλα.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Φράιμπουργκ δε θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος και στοχεύει στο «τρίποντο» στην «TSC Arena» με την άπειρη μεν, επικίνδυνη δε γηπεδούχο ομάδα για να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης και να βάλει βάσεις για την ευρωπαϊκή του συνέχεια, τουλάχιστον μέσω της 3ης θέσης του ομίλου που οδηγεί στο Conference League.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Σερβία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Europa League!


Μπάτσκα Τοπόλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/10/2023

Η νέα ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού διεξάγεται επί σερβικού εδάφους, με τους Πειραιώτες να αναζητούν το πρώτο τους «τρίποντο» στον 1ο όμιλο του Europa League.

Η πρεμιέρα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς η καλή εμφάνιση δεν συνδυάστηκε με κάποιο αποτέλεσμα απέναντι στη Φράιμπουργκ κι έτσι η πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση του ομίλου να έχει αποκτήσει πρόσθετη σημασία.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ καλείται να ανταποκριθεί στο… άγνωστο που αντιπροσωπεύουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ως αουτσάιντερ του ομίλου έχουν τον ενθουσιασμό, αλλά και την άγνοια κινδύνου για να προκαλέσουν ζημιές.

Στην πρεμιέρα λίγο έλειψε να προκαλέσουν ζημιά στην κάτοχο του Conference League Γουέστ Χαμ, παίρνοντας το προβάδισμα, αλλά τα αμυντικά κενά έδωσαν τη δυνατότητα στην αγγλική ομάδα να κάνει την ανατροπή (3-1) και να πάρει τη νίκη.

Αυτό καλούνται να κάνουν και οι «ερυθρόλευκοι» ώστε να μην έχουν απώλειες και να επιβεβαιώσουν και εκτός συνόρων την καλή τους κατάσταση.

Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός προπορεύεται έχοντας μόνο μία ισοπαλία και 6 νίκες σε 7 αγώνες και κόντρα σε μια ομάδα που διανύει μόλις τη δεύτερη ευρωπαϊκή σεζόν της, θέλει να επιβληθεί βάσει της ποιοτικής διαφοράς που χωρίζει στα… χαρτιά τις δύο ομάδες, σε ένα γήπεδο που θα έχει ισχυρό «ερυθρόλευκο» χρώμα λόγω και της παρουσίας φίλων του Ερυθρού Αστέρα, όπως είχε συμβεί και με την Τσουκαρίτσκι.


Μπάτσκα Τοπόλα – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 05/10/2023

  • Στην πρεμιέρα του ομίλου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Φράιμπουργκ στο Φάληρο (2-3), ενώ η Μπάτσκα Τοπόλα στο Λονδίνο από την Γουέστ Χαμ (3-1).
  • Στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός νίκησε στα Γιάννινα (0-3), ενώ η σερβική ομάδα έμεινε στο 1-1 με τη Μλάντοστ.
  • Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά. Ο Ολυμπιακός απέναντι σε ομάδες της Σερβίας έχει ρεκόρ 5-1-2.
  • Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια του (12/12). Σε 10 εξ αυτών έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έχει ρεκόρ 9-2-1.
  • Η Μπάτσκα Τοπόλα έχει ρεκόρ 6-2-0 στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη φέτος έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με γκολ 2-10.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Europa League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Μπάτσκα Τοπόλα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 05/10/2023

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος ποιοτικά και πολύ πιο έμπειρος σε ευρωπαϊκές αποστολές. Οι Πειραιώτες έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους και σε 10/12 από το πρώτο 45λεπτο, ενώ σε 8/12 ήταν μπροστά από το ημίχρονο.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ελ Καμπί είναι μακράν του δεύτερου ο πιο αξιόπιστος «ερυθρόλευκος» σκόρερ, με 9 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα Γιάννινα έχασε ευκαιρίες να διευρύνει το σερί 5 αγώνων που είχε με γκολ.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΕΛ ΚΑΜΠΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπάτσκα Τοπόλα – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπάτσκα Τοπόλα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/10/2023

Η 11άδα του Ζάρκο Λάζετιτς δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Ο Κάλουσιτς αναμένεται να είναι μία από αυτές τις αλλαγές στην άμυνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Σίμιτς – Τσβέτκοβιτς, Άντονιτς, Στόιτς, Κάλουσιτς – Πέτροβιτς, Ράντιν, Κούβελιτς – Στάνιτς – Γιοβάνοβιτς, Ντζάκοβατς.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/10/2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα Γιάννινα περισσότερο για λόγους rotation λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Έτσι στο αρχικό σχήμα αναμένεται να δούμε τον Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας, τον Κίνι αριστερά, αλλά και την επαναφορά του Μασούρα καθώς ο Ποντένσε σκόραρε δις με τον ΠΑΣ, αλλά ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Κίνι, Ρέτσος, Ντόη, Ροντινέι – Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος – Μασούρας, Φορτούνης, Μπιέλ – Ελ Καμπί.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ