el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ: Προγνωστικά, Ανάλυση 19/09/2023

Πρεμιέρα στο Champions League για την Μπαρτσελόνα και την Αντβέρπ. Οι Καταλανοί υποδέχονται τους Βέλγους (22:00) στο Μοντζουίκ και είναι ξεκάθαρο πως θα μπουν στην αναμέτρηση με την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί, κόντρα σε μία ομάδα που θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Τσάβι βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, κάτι που αποτυπώθηκε και στο εμφατικό 5-0 επί της Ρεάλ Μπέτις, ενώ, στην άλλη μεριά, η Αντβέρπ «τρέχει» σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα. Σε αυτά τα ματς περιλαμβάνονται φυσικά και οι δύο συναντήσεις με την ΑΕΚ, στις οποίες οι περσινοί πρωταθλητές Βελγίου μέτρησαν δύο νίκες (1-0, 2-1) στον δρόμο για την ιστορική πρόκριση.

Για το ματς στο Εστάντιο Ολίμπικο ντε Μονζουίκ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Νovibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ: Παρουσίαση, Ανάλυση 19/09/2023

«Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι ότι πρέπει να επιλέξω κάθε φορά έντεκα παίκτες. Όμως, αυτό είναι και ευλογία για την ομάδα, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και αυτό μας βοηθάει»: Η ατάκα του Τσάβι μετά το εμφατικό 5-0 επί της Ρεάλ Μπέτις προέκυψε – κατά κύριο λόγο – από την εξαιρετική εμφάνιση των Ζοάο Φέλιξ και Ζοάο Κανσέλο. Οι δύο Πορτογάλοι, που ήρθαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου με την μορφή του δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι, αντίστοιχα, σκόραραν από ένα γκολ και έδειξαν σε όλους πως έχουν ήδη αναλάβει σημαντικό ρόλο στο rotation της ομάδας.

Πολύ καλός ήταν – για ακόμα ένα παιχνίδι – ο Φεράν Τόρες, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έγινε ο πρώτος παίκτης της Μπαρτσελόνα που σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ μετά τον Λιονέλ Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκει τα πατήματά της και πλέον το ρόστερ είναι γεμάτο με επιλογές: Είναι χαρακτηριστικό πως ο Γκουντογάν έμεινε στον πάγκο κόντρα στην Μπέτις, όπως και ο Γιαμάλ, ο οποίος είχε θέση βασικού στα προηγούμενα ματς. Ο Ραφίνια ήρθε επίσης από τον πάγκο και, θυμίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψουν οι Πέδρι και Αραούχο, που για την ώρα βρίσκονται στα «πιτς».

barcelona antwerp prognostika novibet

Για την Αντβέρπ, το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είναι ιστορικό, αφού θα είναι το πρώτο στην ιστορία του συλλόγου στους ομίλους του Champions League. Οι Βέλγοι απέκλεισαν την ΑΕΚ με δύο νίκες (1-0, 2-1) στα πλέι-οφ του Champions League, ενώ παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, μετρώντας σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα και συνολικά μία ήττα σε εννιά επίσημα ματς εντός και εκτός συνόρων.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μαρκ Βαν Μπόμελ επικράτησε εύκολα της Βέστερλο με 3-0, παίζοντας με τους βασικούς της, χωρίς δηλαδή να… προφυλάξει κάποιο από τα μεγάλα αστέρια της.


Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ: Στατιστικά, Προϊστορία 19/09/2023

  • Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη στην έδρα της κόντρα σε βελγικές ομάδες. Σε οκτώ αναμετρήσεις μετρά εφτά νίκες και μία ισοπαλία.
  • Η Αντβέρπ είναι αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (4 νίκες, 2 ισοπαλίες).
  • Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη φέτος, μετρώντας 4 νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε ματς του ισπανικού πρωταθλήματος.
  • Η Μπαρτσελόνα μετρά τρία σερί ματς με Over 2.5 γκολ.
  • Η Αντβέρπ μετρά τρία σερί ματς με Over 2.5 γκολ.
  • Η Μπαρτσελόνα σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της.
  • Η Αντβέρπ σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ: Προγνωστικά 19/09/2023

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ στη Βαρκελώνη. Η Αντβέρπ δεν έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να κοιτάξει στα μάτια την Μπαρτσελόνα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά στους γηπεδούχους.

Είναι δεδομένο πως η ομάδα του Τσάβι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη και πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα συνιστά έκπληξη.

Για το ματς στην Ισπανία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

H Μπαρτσελόνα παρουσιάζει σταθερότητα και διάρκεια σε ό,τι αφορά την απόδοσή της μέσα στο ματς. Κόντρα στην Αντβέρπ, οι Καταλανοί μπορούν να κυριαρχήσουν από το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό και να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους τους.

ΖΟΑΟ ΦΕΛΙΞ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Πορτογάλος έδειξε κόντρα στην Μπέτις πως βρίσκει ρυθμό και ο Τσάβι θα τον τοποθετήσει ξανά στο αρχικό σχήμα και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Φέλιξ μπορεί να βρει χώρους και να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς.

barcelona antwerp prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα

Με τα κλασικά προβλήματα των Αραούχο και Πέδρι προετοιμάζεται η Μπαρτσελόνα ενόψει Αντβέρπ. Ο Ουρουγουανός στόπερ ακολούθησε μέρος του προγράμματος, όμως δεν θα ρισκάρει να παίξει πριν φτάσει στο 100% της ετοιμότητάς του, κάτι που θα αφήσει στα στόπερ το δίδυμο των Κουντέ και Κρίστενσεν. Από εκεί και πέρα, ο Γκουντογάν αναμένεται να πάρει τη θέση του Ρομέου, σε ένα επιθετικό σχήμα με τον Ντε Γιονγκ στο «6». Την θέση στα δεξιά της επίθεσης διεκδικούν οι Φεράν Τόρες, Λαμίν Γιαμάλ και Ραφίνια.

Στην άλλη μεριά, ο Φαν Μπόμελ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντε Βολφ, Βέρχουλστ, Ένγκελς, Βάινς και Κορμπανί και όλα δείχνουν πως θα επιλέξει τους ίδιους έντεκα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς στο βελγικό πρωτάθλημα.

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κανσέλο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Μπαλντέ – Ντε Γιονγκ, Γκάβι, Γκουντογάν – Φεράν, Λεβαντόφσκι, Φέλιξ

Αντβέρπ (4-2-3-1): Μπουτέζ – Μπατάιγ, Κουλιμπαλί, Αλντεβάιρελντ, Βίνταλ – Κεϊτά, Βέρμερεν – Κερκ, Εκέλενκαμπ, Μπαλικβίσα – Γιάνσεν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ