el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/10/2022

Θα καταφέρει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σκοράρει απέναντι στην Μπάγερν; Θα μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης η Μπαρτσελόνα;

Τα παραπάνω ερωτήματα θα απαντηθούν την Τετάρτη (22:00) στο Καμπ Νου στην «τιτανομαχία» ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπάρτσα είναι με την πλάτη στον τοίχο και εκτός από τη νίκη περιμένει και δώρο της Βικτόρια Πλζεν με την Ιντερ για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης.

Η Μπάγερν με το 4/4 στον όμιλο είναι το απόλυτο αφεντικό και ουσιαστικά το μόνο που επιδιώκει είναι να σφραγίσει και τυπικά την πρωτιά στο γκρουπ.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Μπάγερν γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!  


Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Ανάλυση & Παρουσίαση 26/10/2022

Ένα από τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά ντέρμπι διεξάγεται στο Καμπ Νου και ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων διακυβεύεται και το γόητρο.

 Η αναμέτρηση είναι «τελικός» για την Μπαρτσελόνα, αφού μετά τις δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες για τη νίκη απέναντι στην Ιντερ (1-0, 3-3) βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς.

Η Μπάρτσα θέλει νίκη και παράλληλα «γκέλα» της Ιντερ με την Βικτόρια Πλζεν για να μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης. Ανεξάρτητα από τη «μάχη» που γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα οι «μπλαουγκράνα» αναζητούν και μια επικράτηση κόντρα στους Βαυαρούς για λόγους γοήτρου.

Η Μπαρτσελόνα έχει να νικήσει την Μπάγερν από τον Μάιο του 2015 στα ημιτελικά της διοργάνωσης κι έκτοτε μετράει 5 διαδοχικές ήττες. Μάλιστα το περιβόητη 2-8 το 2020 στα προημιτελικά δεν το έχει ξεχάσει κανείς, ενώ από τότε οι Ισπανοί ηττήθηκαν  ακόμη τρεις φορές ανεξαρτήτως έδρας χωρίς μάλιστα να σκοράρουν (0-3, 3-0, 2-0)!

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Ο Πολωνός στράικερ, μετά μετακίνησή του από το Μόναχο στην Βαρκελώνη, θα αντιμετωπίσει για 2η φορά την Μπάγερν με μοναδικό στόχο να σκοράρει απέναντι στην πρώην του ομάδα.

Στην πρώτη του απόπειρα ο «Λέβα» έμεινε στο «μηδέν», αφού στον πρώτο γύρο οι Καταλανοί ηττήθηκαν 2-0 στο Μόναχο. Πάντως, ο Πολωνός επιθετικός είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και ήδη έχει σπάσει τα κοντέρ. Σε 5 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει 4 γκολ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Μπάρτσα έχει σκοράρει 17 γκολ σε 15 συμμετοχές!

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αισιοδοξεί και ζήτησε από τους παίκτες του να μην έχουν στο μυαλό τους το αποτέλεσμα της Ιντερ με τη Βικτόρια Πλζεν. «Περιμένω ένα παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό. Η Μπάγερν ανήκει στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου διαθέτει καταπληκτική τακτική και φοβερή φυσική κατάσταση.

Είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς στη διοργάνωση. Δεν μας απασχολεί τι θα γίνει στο Μιλάνο, αυτό που μετράει είναι να νικήσουμε την Μπάγερν. Ελπίζω αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, κάτι που δεν κάναμε στο Μόναχο», υποστήριξε ο Τσάβι.

Η Μπάγερν με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και έχει εξασφαλίσει τη πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν πρόκειται σ’ ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι να αδιαφορήσει και ουσιαστικά θέλει έναν βαθμό για να «σφραγίσει» την πρώτη θέση. Ο Νάγκελσμαν αναγκαστικά θα κάνει ροτέισον, αφού οι Νόιερ, Σανέ είναι «λαβωμένοι» και ο Μίλερ ανέτοιμος για 90 λεπτά.

Πάντως, ο τελευταίος θέλει σαν… τρελός να παίξει, αφού έχει δημιουργήσει μοναδικά νούμερα απέναντι στην Μπάρτσα. Συγκεκριμένα, ο Μίλερ σε 8 ματς απέναντι στην Μπάρτσα έχει πανηγυρίσει 7 νίκες και έχει συμμετοχή σε 10 τέρματα με 8 γκολ και 2 ασίστ!

«Μπορεί να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση, όμως μιλάμε για ένα μεγάλο παιχνίδι με μια σπουδαία ομάδα που κανείς δεν μπορεί να αδιαφορήσει. Μην ξεχνάμε ότι θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση του ομίλου», τόνισε ο Ναγκελσμαν.


Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Στατιστικά & Προϊστορία 26/10/2022

  • Η Μπάγερν τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον αέρα της Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα έχει να ηττηθεί από το 2015 και από τότε μετράει 5 σερί νίκες με την πιο εντυπωσιακή το 8-2 στον προημιτελικό της διοργάνωσης. Από τις 5 νίκες μόλις η μια ήταν στο Καμπ Νου τον Σεπτέμβριο του 2021 με σκορ 0-3.
  • Τα τελευταία 3 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει No Goal. Οι Βαυαροί επικράτησαν και στα τρία (0-3, 3-0, 2-0) και η Μπάρτσα δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία των Γερμανών.
  • Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στις 13 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο στο ματς του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων. Εκεί η Μπάγερν επικράτησε 2-0 με σκόρερ Ερνάντες και Σανέ, οι οποίοι αυτή τη φορά στο Καμπ Νου θα απουσιάσουν.
  • Ο Λεβαντόφσκι έχει σπάσει τα κοντέρ με 17 γκολ σε 15 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μπάρτσα. Ο Λέβα στη La Liga έχει σκοράρει στα 8 από τα 11 ματς που έχει παίξει ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν σκόραρε μόνο κόντρα στην Μπάγερν!
  • Η Μπάγερν συμπλήρωσε 32 παιχνίδια αήττητη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που είναι μοναδικό επίτευγμα στη διοργάνωση. Μάλιστα, οι Βαυαροί έχουν κερδίσει τα τελευταία 11 παιχνίδια τους.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στους ομίλους του Champions League. 
  • Στατιστικά Champions League. 

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Προγνωστικά 26/10/2022

Από την πλούσια γκάμα αγορών που προσφέρει η Novibet επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν στην 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Η Μπαρτσελόνα θέλει μόνο νίκη και παράλληλα περιμένει και «γκέλα» της Ιντερ για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Οι Καταλανοί θα προσθέσουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά και θα παίξουν με στόχο να σταματήσουν και την αρνητική παράδοση. Οι Βαυαροί θα παίξουν πιο ελεύθερα, αφού δεν καίγονται για το «τρίποντο».

ΝΙΚΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

Η απουσία του Μάνουελ Νόιερ θα αποδιοργανώσει την άμυνα των Γερμανών και ο Λεβαντόφσκι αυτή τη φορά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να σκοράρει εις βάρος της πρώην ομάδας του.

ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΑΝΥΤΙΜΕ Ο ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ

Αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα «καίγεται», οι Βαυαροί δεν έχουν μάθει να παίζουν κλειστά. Γι’ αυτό το λόγο αξίζει να κοιτάξουμε τις επιλογές στα Combo Bets.

GOAL/GOAL & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/10/2022

Ο Τσάβι θα παίξει φουλ επίθεση με στόχο τη νίκη, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αφήνει και τυπικά την Μπαρτσελόνα εκτός. Εκτός είναι οι αμυντικοί Αραούχο, Κρίστενσεν και Σέρχι Ρομπέρτο. Εκτός μάχης τέθηκε ο Γκάβι, ενώ νοκ άουτ παραμένει εδώ και καιρό ο Ντεπάι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Μπεγερίν, Κουντέ, Αλόνσο, Μπαλντέ – Μπουσκέτς, Πέδρι, Ντε Γιονγκ – Ντεμπελέ, Ανσου Φάτι, Λεβαντόφσκι.

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/10/2022

Ο Νάγκελσμαν θα παίξει χωρίς τρεις βασικούς και ελπίζει ότι η ομάδα του δεν θα αποδιοργανωθεί. Τραυματίες είναι οι Νόιερ (τερμ.), Ερνάντες (αμ.) και Σανέ (μεσοεπιθετικός). Ο Μίλερ είναι στην αποστολή, όμως τα τελευταία 24ωρα ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές. Μοιρασμένες οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός ο Μανέ. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Γκορέτσκα που ξαναβρήκε τον καλό του εαυτό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ουλράιχ – Ντέιβις, Ντε Λιγκτ, Ουπαμεκάνο, Παβάρντ – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Μουσιάλα, Γκνάμπρι (Μανέ), Κομάν – Τσούπο Μοτίνγκ (Μίλερ).


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ