el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Μπέτις: Προγνωστικά, Ανάλυση 29/04/2023

Η Μπαρτσελόνα (76β.) δεν εκμεταλλεύεται τις τελευταίες – και συνεχόμενες – γκέλες της Ρεάλ Μαδρίτης για να «τελειώσει» τυπικά την υπόθεση του τίτλου στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο παραμένει σε θέση ισχύος και ψάχνει ένα τρίποντο που θα την φέρει πιο κοντά στην κούπα.

Στην άλλη μεριά, η Μπέτις (49β.) προσπαθεί να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα και να βρει νίκες για να κυνηγήσει την 4η Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Έτσι, το μεγάλο ματς στη Βαρκελώνη (22:00) αναμένεται συναρπαστικό και παρουσιάζει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

Για το σπουδαίο ματς στο Καμπ Νου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Βαρκελώνη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Μπαρτσελόνα – Μπέτις: Ανάλυση, Παρουσίαση 29/04/2023

Η Ρεάλ της έκανε ακόμα ένα δώρο με την ήττα από την Τζιρόνα (4-2), όμως, όπως συνέβη ξανά και ξανά στο παρελθόν, αρνήθηκε να το δεχτεί και να το εκμεταλλευτεί. Παίζοντας με… χαλαρό ύφος και με αρκετά θέματα στην άμυνα, η Μπαρτσελόνα έχασε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο (2-1) και η διαφορά από την 2η θέση παρέμεινε στους 11 βαθμούς.  Αυτό ήταν το τρίτο ματς στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές χωρίς νίκη για τους «Μπλαουγκράνα», που σίγουρα διανύουν κακή περίοδο σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ακόμα κι έτσι, πάντως, η ομάδα του Τσάβι έχει σαφές προβάδισμα για την κούπα του πρωταθλητή, όμως είναι δεδομένο ότι πρέπει να είναι καλύτερη και, κυρίως, πιο σοβαρή στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του ισπανικού πρωταθλήματος.

Εκτός δράσης παραμένει ο Σέρτζι Ρομπέρτο, ενώ ίσως επιστρέψουν οι Αντρέας Κρίστενσεν και Ουσμάν Ντεμπελέ, που ήταν δύο από τους πιο σταθερούς παίκτες της Μπαρτσελόνα μέχρι να τραυματιστούν. Θέση στη βασική ενδεκάδα θα πάρει ο Σέρχιο Μπουσκέτς

Barcelona Betis Prognostika Novibet

Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει και η Μπέτις. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έμεινε στο 0-0 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και νωρίτερα κατέγραψε μόλις μία νίκη σε τέσσερα ματς, αυτή κόντρα στην Εσπανιόλ (3-1). Στα άλλα τρία παιχνίδια έχασε από Οσασούνα (3-2), Κάντιθ (2-0) και Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0) και μοιραία η Μπέτις έμεινε πίσω στη μάχη της πρώτης τετράδας στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Για την ώρα, πάντως, οι Σεβιγιάνοι είναι 5οι με 49 βαθμούς και θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την 4η Σοσιεδάδ (55β.), όμως γνωρίζουν ότι το χάντικαπ των 6 πόντων δύσκολα θα καλυφθεί στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Στο αγωνιστικό, ο Ναμπίλ Φεκίρ παραμένει φυσικά στα «πιτς» λόγω σοβαρού τραυματισμού, ενώ εκτός θα μείνει πιθανότατα και ο Χουάνμι, που ταλαιπωρείται από ίωση. Δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Ρουίθ και Σαμπαλί.

Barcelona Betis Prognostika Novibet


Μπαρτσελόνα – Μπέτις: Στατιστικά και Προϊστορία 29/04/2023

  • Εννιά από τα δέκα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων συνδυάστηκαν με Over 2,5 γκολ και G/G.
  • H Μπαρτσελόνα κέρδισε στα οκτώ από τα τελευταία εννιά παιχνίδια της κόντρα στην Μπέτις.
  • Η Μπέτις κέρδισε στο ματς του περσινού πρωταθλήματος στο Καμπ Νου (1-0). Μέχρι τότε, η Μπαρτσελόνα μετρούσε έντεκα νίκες και μόλις μία ήττα σε δώδεκα ματς ως γηπεδούχος.
  • Η τελευταία ισοπαλία για το πρωτάθλημα ανάμεσα στις δύο ομάδες καταγράφηκε το 2007. Από τότε μέχρι και σήμερα, η Μπαρτσελόνα κέρδισε σε δέκα από τα δώδεκα παιχνίδια που διεξήχθησαν.
  • Η Μπαρτσελόνα κέρδισε μόλις σε ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Οι Καταλανοί κατέγραψαν τρία Under 2,5 γκολ και No Goal στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.
  • Το ίδιο ισχύει και για την Μπέτις, που έχει ρεκόρ 1-1-3 στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.
  • Δύο από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της Μπέτις στο πρωτάθλημα έληξαν με Over 3,5 γκολ.
  • Η βαθμολογία στη La Liga.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Μπαρτσελόνα – Μπέτις: Προγνωστικά 29/04/2023

Η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, λόγω ποιότητας και έδρας. Όμως, η Μπέτις έχει δείξει ένα συνολικά εξαιρετικό πρόσωπο στη σεζόν και είναι ικανή για ζημιές.

Για το μεγάλο ματς στο Καμπ Νου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις 800+ αγορές της Novibet.

ΑΣΟΣ ΚΑΙ OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και ίσως εγκαταλείψει για λίγο το… αγαπημένο της φέτος 1-0, αφού πάντα τα παιχνίδια με την Μπέτις «κρύβουν» αρκετά γκολ. Στην εξίσωση μπαίνουν φυσικά και τα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάζουν τελευταία και οι δύο ομάδες και δεν αποκλείεται να δούμε γκολ από τους φιλοξενούμενους σε κάποια κόντρα.

ΡΑΦΙΝΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Μπορεί να μην βρίσκεται στα… καλύτερά του, όμως ο Ραφίνια αναμένεται να βρει χώρους κόντρα σε μία άμυνα που θα προσαρμοστεί στην αντιμετώπιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

barcelona betis prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Μπέτις έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Barcelona Betis prognostika novibet


Μπαρτσελόνα: Απουσίες και Ενδεκάδα 29/04/2023

Δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα ο Τσάβι, ο οποίος αναμένεται να «φρεσκάρει» το κέντρο και την επίθεση. Ο Μπουσκέτς θα επιστρέψει στο κέντρο και αυτό θα μεταφέρει πιθανότατα τον Γκάβι στα αριστερά της επίθεσης, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Μπαλντέ σε θέση δεξιού μπακ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Άλμπα, Κουντέ, Αραούχο, Μπαλντέ – Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Πέδρι – Γκάβι, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια


Μπέτις: Απουσίες και Ενδεκάδα 29/04/2023

Ελάχιστες οι αλλαγές που θα κάνει ο Πελεγκρίνι σε σχέση με το τελευταίο ματς της ομάδας του. Όλα δείχνουν ότι ο Μπόρχα Ιγκλέσιας θα επιστρέψει για να παίξει στη κορυφή της επίθεσης και ο Αγιόθε θα μεταφερθεί στα άκρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σίλβα – Μιράντα, Πετσέλα, Φελίπε, Ρουιμπάλ – Ροντρίγκες, Καρβάλιο – Ενρίκε, Κανάλες, Αγιόθε – Ιγκλέσιας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ