el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 16/02/2023

Πρόωρος τελικός στη φάση των «32» του Europa League! Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κονταροχτυπηθούν την Πέμπτη (19:45) στο «Camp Nou» στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης σε μια αναμέτρηση που ο νικητής θα αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει και της ρεβάνς την ερχόμενη βδομάδα.

Για το μεγάλο ματς στη Βαρκελώνη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στο «Camp Nou» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς στο Europa League παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!


Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 16/02/2023

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι ανήκουν στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και λόγω δυναμικής προσφέρουν λάμψη επιπέδου Champions League στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η Μπαρτσελόνα «υποβιβάστηκε» στο Europa League αφού στον όμιλο του Champions League τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από Μπάγερν και Ιντερ. Ο αποκλεισμός από τα αστέρια εκτόξευσε την κρητική προς το πρόσωπο του Τσάβι στα ύψη και οι φίλαθλοι ζητούν… απάντηση με την κατάκτηση του Europa League.

Οι Καταλανοί τη δεδομένη χρονική βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα. Συγκεκριμένα συμπλήρωσαν 16 σερί ματς αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες και στη LaLiga οδηγούν την κούρσα με άνεση στο +11 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «Μπάρτσα» στα τελευταία έξι νικηφόρα ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, ενώ στην επίθεση την οδηγεί εκ του ασφαλούς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι. Ο Πολωνός στράικερ σε 27 συμμετοχές έχει σκοράρει 23 γκολ.

Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι η Μπαρστελόνα πέρασε κι από την έδρα της Βιγιαρεάλ με σκορ 0-1. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Πέδρι από ασίστ του Λεβαντόφκσι.

Ο Τσάβι μίλησε για το μεγάλο ματς και αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί.

«Μας περιμένει ένα σπουδαίο παιχνίδι. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φόρμα τους. Ο Τεν Χαγκ κάνει εξαιρετική δουλειά. Γμωρίζουμε ότι η Μάντσεστερ είναι μια καλή ομάδα που παίζει με δύναμη και απειλεί συνεχώς. Σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν φαβορί. Κλασικά όπως με όλες τις αγγλικές ομάδες έτσι και τώρα περιμένω αγωνιστική ένταστη και υψηλό ρυθμό», τόνισε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος στο Europa League πήγε με σβηστές μηχανές (5-0-1) και σε ισοβαθμία έχασε την πρωτιά στον όμιλο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να επαναλάβουν την πορεία του 2017 όταν και κατέκτησαν τη διοργάνωση.

Ωστόσο, στο προσκήνιο βρίσκεται και η Premier League. Εκεί έχουν ανεβάσει στροφές και με 46 βαθμούς βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας κοιτώντας στα μάτια τις ομάδες της κορυφής (Άρσεναλ, Σίτι).

Οι παίκτες του Ερικ Τεν Χαγκ στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος μετράνε 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα με τον Μάρκους Ράσφορντ να έχει πάρει φωτιά. Ο Άγγλος επιθετικός στα τελευταία 9 παιχνίδια έχει σκοράρει 8 γκολ!

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ έκανε λόγο για ματς πρόκληση.

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Και στις δύο ομάδες αρέσει να παίζουν μεταξύ τους. Θα προτιμούσαμε να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα στον τελικό κι όχι τόσο νωρίς. Θα δούμε ένα παιχνίδι στο υψηλότερο επίπεδο. Ως παίκτης θαύμαζα τόσο πολύ τον Τσάβι. Μπορείτε να δείτε τη φιλοσοφία που φέρνει στη Μπαρτσελόνα τώρα. Μου αρέσει πολύ η ομάδα που έχει φτιάξει», τόνισε ο προπονητής της Μάντσεστερ, Ερικ Τεν Χαγκ.

Οι «μπέμπηδες» στο τελευταίο τους χρονικά παιχνίδι πέρασαν με νίκη από την έδρα της Λιντς (0-2) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ράσφορντ.


Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά, Προϊστορία 16/02/2023

  • Η προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι γεμάτη σπουδαία ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Μπαρτσελόνα σε τελικούς κόντρα στην Γιουνάιτεντ έχει κατακτήσει δύο Champions League το 2009 (2-0) και το 2011 (3-1). Τελευταία φορά συναντήθηκαν στους «8» και οι Καταλανοί πέρασαμ με δύο νίκες (0-1, 3-0). Η Γιουνάιτεντ έχει να νικήσει την Μπάρτσα από το 2008 (1-0) στον ημιτελικό του Champions League.
  • Τα 5 από τα 6 παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των ομίλων του Europa League έληξαν No Goal, αφού στο γκρουπ δέχθημε μόνο τρία τέρματα.
  • Η Μπαρτσελόνα και στα έξι παιχνίδι στον όμιλο του Τσάμπιος Λιγκ με Μπάγερν, Ιντερ και Πλζεν είδε την εστία να της παραβιάζεται. Ωστόσο, από τότε έχει διορθώσει την αμυντική της λειτουργία και στη LaLiga διαθέτει μακρά την καλύτερη άμυνα. Συγκεκριμένα σε 21 παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις 7 γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων στο Europa League. 
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • βαθμολογία στην LaLiga.
  • βαθμολογία στην Premier League. 

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 16/02/2023

Μεγάλο παιχνίδι στη Βαρκελώνη ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν στην κατάκτηση του τροπαίου κι έχουν την ποιότητα να φτάσουν μέχρι το τέλος. Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιλέξαμε τοπ προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Μπάρτσα μέσα στην έδρα της θα κάνει κουμάντο στο παιχνίδι και είναι ικανή να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

η νικη τησ μπαρτσελονα κοστολογειται σε αποδοση 1.81 στη novibet

Η σταθερότητα που παρουσιάζουν οι Καταλανοί στην άμυνα δείχνει ότι η Γιουνάιτεντ θα δυσκολευτεί επιθετικά. Στα Combo Bets κρατάμε…

νο goal & under 4.5 σε αποδοση 2.05 

Η Μάντσεστερ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και για τουλάχιστον ένα ημίχρονο είναι ικανή να αντέξει την πίεση των γηπεδούχων.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.30 στη novibet 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 16/02/2023

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τσάβι τα έχει ξεπεράσει με λύσεις εκ των έσω. Θα απουσιάσουν οι Ντεμπελέ, Μπουσκέτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Αλμπα – Ντε Γιονγκ, Κεσιέ, Πέδρι – Ραπίνια, Γκάβι, Λεβαντόφσκι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 16/02/2023

Ο Ερικ τεν Χαγκ έχει αρκετούς παίκτες στο απουσιοόγιο, όμως θα παρατάξει εξαιρετική ομάδα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στο Καμπ Νου. Τιμωρημένοι είναι οι Σάμπιτσερ (χαφ) και Λισάντρο Μαρτίνες (αμ.). Λόγω τραυματισμού θα λείψουν οι Μακ Τόμινεϊ, Έρικσεν, Φαν ντε Μπεκ (χαφ) και Μαρσιάλ (επιθ.).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Σο, Βαράν, Μαγκουάιρ, Νταλότ – Κασεμίρο, Φρεντ – Φερνάντες, Σάντσο, Ράσφορντ – Βέγκχορστ

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ