el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 19/03/2023

Πρόβα τίτλου ή παράταση στην αγωνία; Το El Clásico έφτασε και η σπουδαία μάχη ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και στη Ρεάλ ενδέχεται να κρίνει από τώρα την κούπα στην Ισπανία!

Οι Καταλανοί ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει «αέρα» 12 βαθμών από την μεγάλη τους αντίπαλο, ενώ, στην άλλη μεριά, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παίζει πιθανότατα το τελευταίο της χαρτί για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Για το σπουδαίο ματς στο «Καμπ Νου» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Η μάχη κορυφώνεται στο ισπανικό πρωτάθλημα!

 


Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/03/2023

Η πιο μεγάλη ώρα ήρθε για την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Το ντέρμπι στο «Καμπ Νου» ενδέχεται να βάλει τέλος στη μάχη για την κούπα στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τους Καταλανούς να έχουν ήδη το πάνω χέρι.

Η ομάδα του Τσάβι έχει εστιάσει στη La Liga μετά την ομολογουμένως κακή πορεία στην Ευρώπη και με σειρά καλών εμφανίσεων κατάφερε να «χτίσει» διαφορά εννιά βαθμών από τους Μαδριλένους.

Με εξαίρεση μάλιστα την γκέλα και την ήττα από την Αλμερία, οι «Μπλαουγκράνα» παρουσιάζουν στο γήπεδο μία σταθερή εικόνα, που τους επιτρέπει να κερδίζουν ακόμα και σε ματς – παγίδες. Είναι χαρακτηριστικό πως η Μπάρτσα μετρά εννιά νίκες στους δέκα τελευταίους αγώνες της στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα μόλις δύο γκολ παθητικό.

Στο ίδιο διάστημα κατέκτησε και το Supercopa με το άνετο 3-1 επί της Ρεάλ και η μοναδική «αστοχία» αφορά τον αποκλεισμό στο Europa League, που σημειώθηκε μετά από μία ισοπαλία και μία ήττα στα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Eκτός από την άνεση στη βαθμολογική διαφορά και τις δύο σερί νίκες σε αντίστοιχα ντέρμπι (3-1 για το Supecopa και 1-0 για τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey), ο Τσάβι έχει ακόμα έναν λόγο για να χαμογελά: Η αμυντική γραμμή της ομάδας του είναι πιθανότατα η κορυφαία της Ευρώπης (σε αυτό το επίπεδο τουλάχιστον) και στην πλειοψηφία των παιχνιδιών με υψηλές απαιτήσεις ανταποκρίθηκε στο μάξιμουμ.

Το αρνητικό για τον θρύλο της Μπαρτσελόνα αφορά τον Πέδρι. Ο νεαρός χαφ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής (17/3) και τέθηκε νόκ-άουτ. Έτσι, ο Γκάβι αναμένεται να παίξει στο κέντρο μαζί με τους Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ και ο Φεράν Τόρες θα πάρει την θέση του αριστερού winger.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, οι Λεβαντόφσκι και Ραφίνια θα παίξουν στη κορυφή και στη δεξιά μεριά της επίθεσης αντίστοιχα, ενώ προφανώς δεν θα υπάρξει καμία παρέμβαση στην άμυνα, αφού οι Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν και Μπαλντέ, μαζί με τον εξαιρετικό φέτος Τερ Στέγκεν, κάνουν καταπληκτική δουλειά.

Για τη Ρεάλ η κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη. Οι Μαδριλένοι έχουν μείνει αρκετά πίσω (56β., στους 65β.η Μπαρτσελόνα) και γνωρίζουν ότι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για τον τίτλο.

Σε αντίθεση με την παρουσία της στο Champions League, όπου απέκλεισε άνετα τη Λίβερπουλ με δύο νίκες (5-2, 1-0), η «Βασίλισσα» δεν είναι σταθερή στο ισπανικό πρωτάθλημα. Πριν τη νίκη επί της Εσπανιόλ (3-1), η Ρέαλ μέτρησε δύο σερί ισοπαλίες (1-1 με Ατλέτικο, 0-0 με την Μπέτις), ενώ πριν λίγες εβδομάδες έχασε και στον τελικό του Supercopa με κακή εμφάνιση.

Μετά απ’όλα αυτά, ξεκίνησαν ήδη οι φήμες για αντικατάσταση του Κάρλο Αντσελότι σε περίπτωση που δεν κατακτηθεί ούτε ένας τίτλος μέχρι το τέλος της σεζόν. O Ιταλός τεχνικός δεν δείχνει πάντως ανήσυχος και η μόνη του σκέψη αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα που συνοδεύουν την ομάδα του εδώ και αρκετό καιρό.

Για παράδειγμα, οι απουσίες των Μεντί και Αλάμπα αφήνουν μεγάλο κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, το πείραμα με τον Καμαβινγκά σε θέση μπακ δεν «τράβηξε» και έτσι επιστρατεύτηκε ο έμπειρος Νάτσο, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει και στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Από εκεί και πέρα, ο Καρίμ Μπενζεμά θα παίξει κανονικά στη κορυφή της επίθεσης και σίγουροι θεωρούνται επίσης οι Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μόντριτς, Κρόος, Τσουαμενί, Βαλβέρδε και Βινίσιους.


Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Στατιστικά, Προϊστορία 19/03/2023

  • Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει τον αέρα της Ρεάλ, καθώς στα τελευταία έξι ντέρμπι μετρά τέσσερις νίκες. Ένα ματς έληξε ισόπαλο, με τους Μαδριλένους να έχουν μόλις ένα τρίποντο σε αυτό το χρονικό διάστημα.
  • Από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων, τα δύο έληξαν με Over 3,5 γκολ.
  • Τρία από τα πέντε τελευταία ντέρμπι συνοδεύτηκαν με No Goal, όλα από τη μεριά της Ρεάλ.
  • Η Μπαρτσελόνα «τρέχει» σερί δώδεκα αγώνων χωρίς ήττα στην έδρα της (δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες).
  • Η Ρεάλ κέρδισε στο προηγούμενο ντέρμπι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα με 3-1.
  • Απίστευτο κι όμως αληθινό: Αυτό θα είναι το έβδομο clasico του Τσάβι από τη θέση του προπονητή, όμως θα είναι ταυτόχρονα και το πρώτο στο Καμπ Νου! Τα προηγούμενα διεξήχθησαν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου (3), στη Σαουδική Αραβία (2) και στο Λας Βέγκας (1).
  • Η κάμερα θα κάνει σίγουρα focus στους δύο σταρ: Ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι μετρά ήδη 25 γκολ φέτος και βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τον Καρίμ Μπενζεμά των 19 γκολ. Βέβαια, ο Πολωνός έχει και τέσσερα ματς παραπάνω (32 – 28).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 19/03/2023

Τεράστιο ντέρμπι και «τελικός» για την κούπα ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι σίγουρα ικανές να κυριαρχήσουν στο γήπεδο.

Για το παιχνίδι στο Καμπ Νου ξεχωρίσαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

Δεν είχε ευρωπαϊκό ματς μεσοβδόμαδα, είναι άνετη βαθμολογικά και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ: Η Μπαρτσελόνα μπορεί να φτάσει σε ακόμα μία νίκη επί της Ρεάλ.

UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.02 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ρεάλ θα κυνηγήσει σίγουρα γκολ, όμως η Μπαρτσελόνα δείχνει πως της αρέσει το χαμηλό τέμπο, έχοντας παράλληλα άμυνα – γρανίτη.

OVER 5.5 ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.64 ΣΤΗ NOVIBET

Κάθε Clásico έχει ένταση, δυνατές μονομαχίες και σκληρά φάουλ. Δεν μπορεί να υπάρξει εξαίρεση σε αυτό το ντέρμπι, ειδικά από την στιγμή που ίσως κρίνει (σε μεγάλο βαθμό) την μάχη για τον τίτλο.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 19/03/2023

Ο Τσάβι δεν υπολογίζει στους σημαντικούς Ντεμπελέ και Πέδρι, γεγονός που θα δώσει φανέλα βασικού στον Τόρες. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Κεσιέ, για μεγαλύτερη σκληράδα στο κέντρο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ – Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Γκάβι – Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Τόρες


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 19/03/2023

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει ξανά στους Μεντί και Αλάμπα και όλα δείχνουν πως ο Νάτσο θα παίξει ξανά στη θέση του αριστερού μπακ. Επίσης, ο Τσουαμενί αναμένεται να συμπληρώσει την τριάδα των μέσων μαζί με τους Μόντριτς και Κρόος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Νάτσο – Τσουαμενί, Μόντριτς, Κρόος – Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ