el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Ανάλυση 29/09/2023

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη (22:00) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στη La Liga. Για τη μεγάλη αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η δράση στη La Liga συνεχίζεται χωρίς διακοπή και η 8η στροφή αρχίζει με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη στο «Olímpic Lluís Companys» της Βαρκελώνης.

Η ομάδα του Τσάβι μετά τους δύο βαθμούς που άφησε στη Μαγιόρκα (2-2) ψάχνει επιστροφή στα «τρίποντα» για να μείνει σε τροχιά κορυφής, με την κάτοχο του Europa League από την πλευρά της έπειτα από ένα… στραβό ξεκίνημα να δείχνει πως βρίσκει πατήματα και… αποτελέσματα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Βαρκελώνη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη La Liga!


Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: Ανάλυση, Παρουσίαση 29/09/2023

Η ισπανική λίγκα συνεχίζεται με άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σεβίλλη σε ντέρμπι… Ευρωπαίων.

Η ομάδα του Τσάβι έχοντας γκελάρει την προηγούμενη αγωνιστική στη Μαγιόρκα θέλει σε κάθε περίπτωση να επιστρέψει στις επιτυχίες ώστε να διατηρήσει τη θέση της σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και να δείξει πως το 2-2 με τους νησιώτες ήταν απλά μια παρένθεση.

Οι Καταλανοί έχουν αρχίσει φουριόζοι τη σεζόν για να διεκδικήσουν το back to back στη La Liga και ειδικά εντός έδρας, παρότι έχουν αποχωριστεί το σε διαδικασία ανακαίνισης Camp Nou κυριαρχούν με 4/4 νίκες και 15-2 γκολ.

Στην αντίπερα όχθη η Σεβίλλη άρχισε τη δική της σεζόν με στραβοπατήματα και τρεις σερί ήττες, ωστόσο διάγει καλύτερες μέρες με αήττητο τεσσάρων αγώνων και προ ολίγων 24ωρων συνέτριψε την Αλμερία (5-1).

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ φιλοδοξεί να βάλει δύσκολα στους «μπλαουγράνα», ωστόσο για να το πετύχει θα χρειαστεί να υπερκεράσει και την παράδοση, καθώς εδώ και 6 αγώνες με τους Καταλανούς αγνοεί τη νίκη, ενώ στη Βαρκελώνη δεν έχει πανηγυρίσει στο πρωτάθλημα από το 2002!


Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: Στατιστικά & Προϊστορία 29/09/2023

  • Η Μπαρτσελόνα έχει ρεκόρ 5-2-0 στο πρωτάθλημα και προέρχεται από την ισοπαλία με τη Μαγιόρκα (2-2).
  • Η Σεβίλλη έχει ρεκόρ 2-1-3 και προέρχεται από το 5-1 επί της Αλμερία.
  • Μόνο σε ένα από τα 8 επίσημα παιχνίδια της δεν έχει σκοράρει η Μπαρτσελόνα (0-0 με τη Χετάφε στην πρεμιέρα).
  • Σε 4 εντός έδρας ματς η Μπάρτσα έχει δεχθεί γκολ μόνο στο 3-2 με τη Θέλτα, με συνολικά τέρματα 15-2.
  • Η Σεβίλλη επίσης δεν έχει σκοράρει σε ένα από τα δικά της 8 επίσημα παιχνίδια (0-0 με την Οσασούνα).
  • Σε δύο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος η Σεβίλλη αγνοεί τη νίκη (4-3 από Αλαβές, 0-0 με Οσασούνα).
  • Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη στα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Τελευταία νίκη της Σεβίλλης το 2-0 στα ημιτελικό του Copa del Rey το 2021.
  • Οι Καταλανοί είναι για 18 αγώνες αήττητοι εντός έδρας με τη Σεβίλλη, με 16 νίκες και 2 ισοπαλίες. Τελευταίο «διπλό» των Σεβιγιάνων το 1-2 το 2010 για το Copa del Rey, ενώ το τελευταίο «διπλό» στο πρωτάθλημα ήταν το 2002 (0-3)!
  • Η βαθμολογία της La Liga
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: Προγνωστικά 29/09/2023

Στη Βαρκελώνη τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα που βρίσκουν δίχτυα σταθερά, καθώς αμφότερες έχουν σκοράρει σε 7/8 παιχνίδια τους.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.74 ΣΤΗ NOVIBET

H Μπαρτσελόνα μετά την ισοπαλία με τη Μαγιόρκα σαφώς δε θέλει δεύτερη σερί γκέλα για να μη χάσει έδαφος στην κορυφή. Εντός έδρας, έστω κι αν φέτος δεν αγωνίζεται στο Camp Nou, η ομάδα του Τσάβι είναι παραγωγική, ενώ θα συναντήσει μια επίσης παραγωγική ομάδα όπως είναι η κάτοχος του Europa League ώστε να μας προσφέρουν ένα παιχνίδι με γκολ.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1 & OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/09/2023

Ο Τσάβι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Πέδρι που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ ο Λεβαντόφσκι επανέρχεται στην 11άδα για να ηγηθεί στην επίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κανσέλο, Αραούχο, Κουντέ, Μπάλντε – Γκιντογκάν, Ρομέου, Γκάβι – Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Φέλιξ.

Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/09/2023

Η Σεβίλλη έχει ουκ ολίγες απουσίες (Τόρες, Ντίαζ, Ακούνια, Νιάνζου, Μαρκάο, Παστόρ) εδώ και αρκετά ματς, με τον Λουίς Μεντιλιμπάρ να προσπαθεί να διατηρήσει ένα σταθερό σχήμα τώρα που η ομάδα του βρίσκει καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νίλαντ – Νάβας, Μπάντε, Ράμος, Πεδρόσα – Σόου, Ράκιτιτς – Σούσο, Λαμέλα, Λουκεμπάκιο – Εν Νεσίρι.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ