el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/04/2023

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Ρεάλ στο «Camp Nou» (22:00) στον επαναληπτικό ημιτελικό του Copa Del Rey, με τους Καταλανούς να έχουν προβάδισμα από τον πρώτο ημιτελικό. Για το clasico του ισπανικού Κυπέλλου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Άλλο ένα clasico, άλλη μια μεγάλη μονομαχία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ! Αυτή τη φορά οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες με έπαθλο μια θέση στον τελικό του Copa Del Rey.

Οι Καταλανοί έχουν το πάνω χέρι χάρη στη νίκη στον πρώτο ημιτελικό στο «Bernabeu» (0-1), ωστόσο αναμένεται άλλη μία σκληρή μάχη για το εισιτήριο και φυσικά το γόητρο, ως είθισται στο πλέον παραδοσιακό ντέρμπι του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το clasico του Copa Del Rey γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Copa Del Rey!

 


Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/04/2023

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ για πέμπτη φορά φέτος. Οι «μπλαουγράνα» υποδέχονται τους Μαδριλένους στον επαναληπτικό ημιτελικό του Copa Del Rey, στη ρεβάνς του 0-1 της Μαδρίτης, που έχει δώσει προβάδισμα στην ομάδα του Τσάβι για την πρόκριση στον τελικό.

Οι «μερένχες» του Κάρλο Αντσελότι παρότι είχαν επικρατήσει στο πρώτο clasico της σεζόν, έχουν βρει τον μπελά τους στα τελευταία ντέρμπι, καθώς η Μπάρτσα μετρά τρεις σερί νίκες, στον ημιτελικό του «Bernabeu» συμπεριλαμβανομένης χωρίζει ως τώρα τις δύο ομάδες.

Ήδη ο πρώτος τίτλος της σεζόν (Supercopa) κατέληξε στα χέρια των Καταλανών που επικράτησαν στον τελικό (1-3), έχοντας αγκαλιάσει και τη La Liga (σ.σ. βρίσκονται στο +12) και ο τρίτος εγχώριος τίτλος είναι… διεκδικήσιμος.

Εκτός του τίτλου που κυνηγούν οι δύο ομάδες, υπάρχει φυσικά και το γόητρο, με τη μάχη να αναμένεται σκληρή ως το τέλος.

 


Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Στατιστικά & Προϊστορία 05/04/2023

  • Στον πρώτο ημιτελικό η Μπαρτσελόνα νίκησε στη Μαδρίτη (0-1).
  • Το έτερο ζευγάρι της διοργάνωσης είναι Οσασούνα-Μπιλμπάο.
  • Συνολικά σε 253 αγώνες η Ρεάλ έχει 102 νίκες, η Μπαρτσελόνα 100, ενώ 51 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Στο Copa Del Rey σε 37 αγώνες η Μπαρτσελόνα έχει 17 νίκες, έναντι 12 της Ρεάλ και 8 ισοπαλιών.
  • Την τελευταία φορά που βρέθηκαν σε ημιτελική φάση οι δύο ομάδες (2018/2019), η πρόκριση πήγε στην Μπαρτσελόνα (1-1, 0-3).
  • Φέτος οι δύο ομάδες, πέραν του πρώτου ημιτελικού έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο πρωτάθλημα, έχοντας από μία νίκη στην έδρα τους (3-1, 2-1), ενώ στον τελικό του Supercopa επικράτησε η Μπαρτσελόνα (1-3).
  • Η Μπαρτσελόνα μετρά σερί πέντε νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ανάμεσά τους οι δύο επί της Ρεάλ, στις δύο διοργανώσεις (0-1, 2-1). Τελευταία απώλεια των Καταλανών ήταν η ήττα από την Αλμερία (1-0).
  • Σε αυτή την πεντάδα αγώνων οι Καταλανοί έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ (στο 2-1 με τη Ρεάλ).
  • Οι δύο ήττες από την Μπαρτσελόνα είναι οι μοναδικές για τη Ρεάλ στα τελευταία 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Στους τελευταίους αγώνες τους για τη La Liga, η Μπαρτσελόνα νίκησε εκτός έδρας την Έλτσε (0-4), ενώ η Ρεάλ στη Μαδρίτη την Βαγιαδολίδ (6-0).
  • Η βαθμολογία της La Liga
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Προγνωστικά 05/04/2023

Ο δεύτερος ημιτελικός του Copa Del Rey αναμένεται συγκλονιστικός, με τη νίκη της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη (0-1) να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της, ωστόσο το ένα γκολ είναι… ανατρέψιμη διαφορά.

Η Ρεάλ θα ψάξει το γκολ και την πρώτη νίκη επί των Καταλανών έπειτα από 3 ήττες. Άκρως δελεαστική ακόμα και ως fun bet η απόδοση το ζευγάρι να κριθεί στα πέναλτι, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ σε μεταξύ τους ζευγάρι στον θεσμό.

ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7.50 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα δελεαστική είναι επίσης η περίπτωση δοκαριού στο παιχνίδι, απόδοση η οποία ανεβαίνει εφόσον είναι για μία εκ των δύο ομάδων.

OVER 0.5 ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

OVER 0.5 ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

OVER 0.5 ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.35 ΣΤΗ NOVIBET 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Μπαρτσελόνα: Απουσίες & Ενδεκάδα 05/04/2023

Ο Τσάβι δεν έχει νέα προβλήματα με απουσίες πέραν των δεδομένων το τελευταίο διάστημα (Πέδρι, Ντεμπελέ, Ντε Γιονγκ, Κρίστενσεν). Αντίθετα εκ νέου διαθέσιμος θα είναι ο Ραφίνια, που διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3-): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Αλόνσο, Μπάλντε – Κεσιέ, Μπουσκέτς, Γκάβι – Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Φατί.

Ρεάλ: Απουσίες & Ενδεκάδα 05/04/2023

Για τον Κάρλο Αντσελότι το ζήτημα τα τελευταία 24ωρα είναι με την κατάσταση του Ρούντιγκερ, την ώρα που σίγουρα απών θα είναι ο Μεντί. Στη θέση του Ρούντιγκερ αναμένεται να παραταχθεί ο Νάτσο.

Πθανή ενδεκάδα (4-3-3-): Κουρτουά – Βάθκεθ, Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα – Κρόος, Τσουαμενί, Μόντριτς – Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους.

 

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ