el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/09/2022

Το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα δεσπόζει στη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ του 3ου ομίλου.

Οι δύο ομάδες μας υπόσχονται ένα μεγάλο ματς στο Μόναχο και αναμφισβήτητα το κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Αμφότερες υπενθυμίζουμε ότι ξεκίνησαν τη διοργάνωση την περασμένη βδομάδα με «τρίποντο» και ο νικητής θα κάνει πρόωρο άλμα πρόκρισης και θα γίνει το απόλυτο αφεντικό στο γκρουπ.

Με 700+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League  γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Μπάγερν – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Παρουσίαση 13/09/2022

Σύγκρουση γιγάντων στο Μόναχο ανάμεσα σε δύο ομάδες που φέτος έχουν στόχο να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση. Οι φίλαθλοι στο Allianz Arena kai h Μπάγερν θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά μετά το 2014 τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε μετά από 8 χρόνια και αμέτρητα ρεκό να αφήσει τους Βαυαρούς και να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα.

Η μετακίνηση του Λέβα έγινε σίριαλ και τελικά ολοκληρώθηκε με τους Γερμανούς να βάζουν 50 εκατ. ευρώ στα ταμεία τους.

Αναμφισβήτητα τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στον Λεβαντόφσκι, ο οποίος δεν περίμενε η τύχη να του παίξει τέτοιο παιχνίδι και ουσιαστικά μόλις οκτώ βδομάδες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής να επιστρέψει ως αντίπαλος στο Μόναχο.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του πριν την κλήρωση των ομίλων «δεν έχω πρόβλημα να παίξω κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα, μόνο ας αποφύγουμε την Μπάγερν…».

Οι Βαυαροί ξεκίνησαν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επικράτησαν εύκολα της Ιντερ μέσα στο Μιλάνο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λερόι Σανέ. Στόχος τους είναι να κάνουν το 2/2 και με την εκκίνηση να γίνουν το μεγάλο αφεντικό σ’ ένα από τα πιο δύσκολα γκρουπ της διοργάνωσης.

Πάντως, η Μπάγερν στην Bundesliga είναι μια του ύψους και μια του βάθους.

Το Σάββατο παραχώρησε την 3η διαδοχική ισοπαλία κι αυτό τη φορά σκόνταψε (2-2) με την Στουτγκάρδη μέσα στο Μόναχο. Η άμυνα των πρωταθλητών έκανε και πάλι νερά με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν δυο φορές και το 2ο τέρμα το πέτυχαν στο 90! Μετά το νέο «στραβοπάτημα» η Μπάγερν βρίσκεται στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας στην Bundesliga με 12 βαθμούς (3-3-0) στην 3η θέση πίσω από Φράιμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου.

Κάθε «γκέλα» της Μπάγερν φέρνει γκρίνια και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δέχεται κριτική για τις επιλογές του και το εκτεταμένο ροτέισον, ενώ «αγκάθι» αποτελεί η χημεία στην άμυνα.

«Χάσαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και 3ο γκολ και στο τέλος το πληρώσαμε. Στο φινάλε η Στουτγκάρδη ρίσκαρε και εμείς δεν βγάλαμε την ποιότητα που μας διακρίνει πάνω στο χορτάρι», υποστήριξε ο προπονητής της Μπάγερν, ενώ για το μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα, υποστήριξε: «Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Έχω στο μυαλό μου κάποιες νέες ιδέες τις οποίες και θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε».

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε ιδανική εκκίνηση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα επικράτησε εύκολα με  5-1 στο Καμπ Νου της Βικτόρια Πλζεν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι που πέτυχε χατ τρικ. Οι Καταλανοί πάνε από το καλό στο καλύτερο και στη La Liga είναι αήττητοι (4-1-0) και βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας δύο βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Σάββατο επικράτησαν 0-4 (Video) στην έδρα της Κάντιθ και υπήρξε πολυφωνίας στην επίθεση. Δίχτυα βρήκαν οι Ντε Γιονγκ, Λεβαντόφκσι, Φάτι, Ντεμπελέ.

«Πετύχαμε σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Έγινε ροτέισον, όμως δεν έγινε επειδή ακολουθεί δύσκολο ματς με την Μπάγερν. Το θετικό είναι ότι όποιος μπαίνει μέσα δεν αλλάζει το πλάνο και δεν φαίνονται διαφορές», τόνισε ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι!

Το θετικό για τους Καταλανούς είναι ότι το παιχνίδι στο Μόναχο τους βρίσκει σε εξαιρετική κατάσταση και ευελπιστούν να σπάσουν την αρνητική παράδοση που τους κυνηγάει στα τελευταία ματς με την Μπάγερν.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπάγερν – Λειψία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπάγερν – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά & Προϊστορία 13/09/2022

  • 13 φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν και η παράδοση είναι υπέρ της Μπάγερν με 9 νίκες. Δύο φορές τα παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία και δύο φορές νίκησε η Μπαρτσελόνα.
  • Η Μπάγερν προέρχεται από 4 σερί νίκες κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο νίκες πανηγυρίστηκαν μέσα στο Μόναχο (3-0, 3-2), μια μέσα στο Καμπ Νου (0-3) και το περιβόητο 8-2 σε ουδέτερη έδρα στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Ο Λεβαντόφκσι έχει αντιμετωπίσει 14 φορές την Μπάγερν στο παρελθόν όλες με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Ο Πολωνός στράικερ έχει σκοράρει 5 φορές και μετράει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.
  • Τα τελευταία πέντε παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες έχουν λήξει Over 2,5 Goal, τα τρία από αυτά No Goal και τα δύο Goal.
  • Η Μπάγερν στην έδρα της τρομάζει τους αντιπάλους και σε φάση ομίλων έχει κερδίσει τα 35 από τα 37 παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ.
  • H Μπαρτσελόνα είναι η αγαπημένη αντίπαλος του Τόμας Μίλερ. Ο έμπειρος μέσος της Μπάγερν σε 7 ματς απέναντι στους Καταλανούς έχει σκοράρει 8 φορές. Ανήμερα του ματς ο Μίλερ έχει και γενέθλια και φιλοδοξεί αν συνεχίσει το σερι…
  • Βαθμολογία στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 13/09/2022

Μεγάλο ντέρμπι μας περιμένει στο Μόναχο ανάμεσα σε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα και από τις 800+ αγορές που προσφέρει η Novibet επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Ο Λεβαντόφσκι λατρεύτηκε από τους φίλους της Μπάγερν και τα συναισθήματα θα εκτοξευθούν στα ύψη. Ο Πολωνός θα αποθεωθεί, όμως βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και δεν θα διστάσει να πληγώσει τους πρώην συμπαίκτες του.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Τόμας Μίλερ όταν βλέπει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα πυροβολεί και ανήμερα της αναμέτρησης έχει και γενέθλια. Αξίζει να τον εμπιστευτούμε για

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΜΙΛΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπαρτσελόνα έχει αποκτήσει απίστευτη δυναμική στην επιθετική γραμμή με την έλευση του Λεβαντόφσκι και οι Καταλανοί θέλουν να σταματήσουν την αρνητική παράδοση κόντρα στους Βαυαρούς.

 Χ2 ΔΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.99 ΣΤΗ NOVIBET

Οι επιλογές στα Combo Bets της Novibet είναι δελεαστικές.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ OVER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10


Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/09/2022

Υπάρχει γκρίνια στην Μπάγερν μετά τις 3 σερί ισοπαλίες στην Bundesliga, όμως οι Βαυαροί στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζουν με τον αέρα του φαβορί και εντός έδρας κάνουν κουμάντο. Τραυματίας είναι ο Κομάν και ο Νάγκελσμαν θα εμπιστευτεί από την αρχή τον Σανέ, ο οποίος έκανε καταπληκτική εμφάνιση με την Ιντερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Παβάρ, Ντε Λιχτ, Ερνάντεζ, Ντέιβις – Κίμιχ, Σάμπιτσερ – Σανέ, Μουσιάλα, Μίλερ – Μανέ

Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/09/2022

Η Μπαρτελόνα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και δείχνει έτοιμη να σπάσει την αρνητική παράδοση των τελευταίως ετών κόντρα στην Μπάγερν. Ο Τσάβι δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν –, Αραούχο, Κουντέ, Μπαλντέ, Γκαρσία – Μπουσκέτς, Γκάβι, Πέδρι – Ραφίνια, Ντεμπελέ, Λεβαντόφσκι.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ