el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπάγερν – Κολωνία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 24/01/2023

Η Μπουντεσλίγκα επέστρεψε δυναμικά και μετά την πρώτη αγωνιστική μετά τη διακοπή τόσο για το Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και την προβλεπόμενη χειμερινή διακοπή, η δράση συνεχίζεται με εμβόλιμη αγωνιστική.

Η Μπάγερν παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, αν και το πρώτο της παιχνίδι μετά τη διακοπή δε στέφθηκε με επιτυχία, καθώς έμεινε στην ισοπαλία με τη Λειψία. Τώρα επιστρέφει στην έδρα της για το ματς με την Κολωνία (24/01, 21:30) και μαζί θέλει να επιστρέψει και στις νίκες.

Η Κολωνία θέλει να ξεφύγει οριστικά από το μέσο της βαθμολογίας και να ανέβει περισσότερο. Το παιχνίδι με την Μπάγερν είναι αρκετά δύσκολο, αλλά οι «τράγοι» πηγαίνουν στο Μόναχο με εξαιρετική ψυχολογία, από το 7-1 επί της Βέρντερ Βρέμης.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Μπάγερν απέναντι στην Κολωνία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε live streaming*, με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Bundesliga!

 


Μπάγερν – Κολωνία: Ανάλυση & Παρουσίαση 24/01/2023

Η Μπάγερν είναι το μεγάλο φαβορί της Μπουντεσλίγκα για ακόμη μία σεζόν. Παρά το γεγονός ότι έκανε ένα κακό ξεκίνημα στην αρχή, στην πορεία βρήκε ρυθμό και με τη διακοπή για του Μουντιάλ, ήταν στην πρώτη θέση με επτά βαθμούς διαφορά.

Η βαυαρική ομάδα έτρεχε ένα σερί έξι νικών και συνολικά οκτώ αήττητων αγώνων (7-1-0). Η μία και μοναδική φορά που ηττήθηκε η Μπάγερν φέτος ήταν από την Άουγκσμπουργκ (εκτός έδρας) στις 17 Σεπτεμβρίου.

Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, το πρόγραμμα της Μπάγερν είχε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Λειψίας.

Ο Γιουλιάν Νάγκελσμαν είδε την ομάδα του να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι. Μάλιστα οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 37’ με τον Τσούπο-Μοτίνγκ κι έδειχναν ότι μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, η Λειψία απάντησε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 52’ με τον Χάλστενμπεργκ.

Στη συνέχεια, η Μπάγερν δεν ήταν καλή. Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ και είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Η Μπάγερν κράτησε το 1-1, ενώ είχε ένα καλό σουτ στο 92’, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ο Νάγκελσμαν πρέπει να διαχειριστεί μία πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει μπροστά του. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και μάλιστα από την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου έως το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, οι Βαυαροί έχουν να δώσουν οκτώ ματς! Δηλαδή ένα κάθε τέσσερις μέρες!

Η Κολωνία από την άλλη έψαχνε ένα καλό αποτέλεσμα, για να σταματήσει το αρνητικό σερί που έτρεξε πριν από τη διακοπή. Οι «τράγοι» έκλεισαν το πρώτο κομμάτι της σεζόν με πέντε άσχημα αποτελέσματα, τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία.

Η τελευταία φορά που πανηγύρισαν νίκη ήταν στις 16 Οκτωβρίου με 3-2 επί της Άουγκσμπουργκ εντός έδρας. Στη συνέχεια, το μοναδικό βαθμολογικό κέρδος ήταν το 1-1 με τη Χοφενχάιμ και πάλι εντός έδρας.

Στη διάρκεια της διακοπής έδωσε τέσσερα φιλικά παιχνίδια όπου έκανε τρεις νίκες, ενώ είχε και μία ήττα από τη Στουτγάρδη. Ωστόσο, το μεγάλο ξέσπασμα της ομάδας του Στέφεν Μπάουμγκαρτ ήρθε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η Κολωνία υποδέχθηκε τη Βέρντερ Βρέμης κι αυτό που συνέβη δεν πρέπει να είχε προηγούμενο, αφού οι γηπεδούχοι διέλυσαν την αντίπαλό τους, με το ευρύ 7-1! Μάλιστα το σκορ στο 36’ ήταν ήδη 5-0.

Συνολικά οι γηπεδούχοι έκαναν μία εξωπραγματική εμφάνιση, με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, αφήνοντας μία πολύ σημαντική παρακαταθήκη εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

Τώρα πάντως η Κολωνία έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντί σε μία ομάδα που είναι φυσικά το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλει και ο Μπάουμγκαρτ είναι να φτιάξει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, έτσι ώστε να ξεφύγει από το μέσο της βαθμολογίας.

Οι «τράγοι» αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Europa Conference League τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά για να παίξουν εκ νέου στην Ευρώπη πρέπει να επιστρέψουν στις πρώτες θέσεις. Η διαφορά από την 6η θέση είναι στους οκτώ βαθμούς και η Κολωνία χρειάζεται κι άλλες νίκες για να φτάσει στο στόχο της.


Μπάγερν – Κολωνία: Στατιστικά & Προϊστορία 24/01/2023

  • Η προϊστορία των αναμετρήσεων της Μπάγερν με την Κολωνία είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό υπέρ των γηπεδούχων. Όπως είναι άλλωστε οι περισσότερες στα εντός έδρας ματς των Βαυαρών.
  • Συγκεκριμένα σε 48 παιχνίδια για το πρωτάθλημα, η Μπάγερν μετράει 25 νίκες, 14 ισοπαλίες, αλλά και 9 ήττες (25-14-9).
  • Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα στους δέκα πιο πρόσφατους αγώνες, η Μπάγερν είναι αήττητη μετρώντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες (7-3-0). Μάλιστα οι τέσσερις νίκες είναι συνεχόμενες.
  • Η πιο πρόσφατη νίκη της Κολωνίας στο Μόναχο ήταν τη σεζόν 2008-09, με 2-1. Μία χρονιά που η Μπάγερν τερμάτισε δεύτερη δύο βαθμούς πίσω από τη Βόλφσμπουργκ, που πήρε τον τίτλο.
  • Από τις επτά νίκες της Μπάγερν στα τελευταία δέκα ματς, οι έξι έχουν έρθει στο Over 2,5.
  • Επίσης, τα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος της Μπάγερν στην «Αλιάνζ Αρένα» έχουν έρθει Over 2,5 και μάλιστα με μεγάλα σκορ (6-1, 6-2, 5-0, 4-0 και 2-2).
  • Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μία νίκη μακριά από την έδρα τους στο πρωτάθλημα (1-3-4). Ωστόσο μετρούν τέσσερες συνεχόμενες ήττες και μάλιστα στις τρεις δεν έχουν πετύχει ούτε γκολ.
  • Η Κολωνία δεν έχει σκοράρει εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, από τις 9 Οκτωβρίου και την ήττα με 5-2 από την Γκλάντμπαχ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • H βαθμολογία της Bundesliga.

bayern koln3 24012023 novibet


Μπάγερν – Κολωνία: Προγνωστικά 24/01/2023

Η ισοπαλία της Μπάγερν στη Λειψία μείωσε τη διαφορά από τους διώκτες της στους πέντε βαθμούς.

Τώρα οι Βαυαροί επιστρέφουν στην έδρα τους για τον αγώνα με την Κολωνία και θα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Μάλιστα αναμένεται να μπουν πολύ δυνατά από το πρώτο ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Η αμυντική λειτουργία της Μπάγερν δεν έδειξε να βρίσκεται στα καλύτερά της, στο παιχνίδι με τη Λειψία, εξ ου και οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα.

Η Κολωνία από την άλλη πέτυχε επτά γκολ με τη Βέρντερ και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσίασε.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ COMBO BET 1 & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπάγερν – Κολωνία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/01/2023

Δεδομένες είναι οι απουσίες της Μπάγερν τόσο για τον προσεχή αγώνα με την Κολωνία όσο και για τους επόμενους που ακολουθούν.

Εκτός πλάνων είναι ο τερματοφύλακας Νόιερ, οι αμυντικοί Μαζράουι και Ερναντέζ, όπως και οι Αφρικανοί επιθετικοί Σαρ και Μανέ.

Ο Νάγκελσμαν δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές και λογικά η ενδεκάδα αναμένεται να είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποίησε κόντρα στη Λειψία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζόμερ – Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ, Μουσιάλα, Γκνάμπρι – Τσούπο Μοτίνγκ.

bayern koln2 24012023 novibet


Κολωνία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/01/2023

Το ιατρικό δελτίο της Κολωνίας είναι γεμάτο και ο Στέφεν Μπάουμγκαρτ γνωρίζει ότι θα έχει αρκετές απουσίες.

Δεδομένα θα λείψουν οι αμυντικοί Πέντερσεν, Κίλιαν, ο μέσος Ντιτς και οι επιθετικοί Ουτ, Τίλμαν και Άντερσον. Εκτός είναι επίσης ο Έλληνας μεσοεπιθετικός Λημνιός.

Ο Σκίρι αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 64’ του αγώνα με τη Βέρντερ Βρέμης και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί τότε τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Λιούπιτσιτς ή Όλεσεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σβέμπε – Σμιτς, Χίμπερς, Κάμποτ, Έκτορ – Μάινα, Μαρτέλ, Λιούμπιτσιτς, Κάιντς – Τίγκεζ, Χουσεΐνμπασιτς.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ