el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπάγερν – Σάλκε: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/05/2023

Τρεις στροφές έμειναν για το φινάλε της Bundesliga και η παραδοσιακή «μάχη» ανάμεσα σε Μπάγερν και Σάλκε δεσπόζει στην 32η αγωνιστική της Γερμανίας το Σάββατο (16:30).

Στην κορυφή τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή και η Μπάγερν «καίγεται« για τη νίκη προκειμένου να μην πέσει από την πρώτη θέση. Στην αντίπερα όχθη η Σάλκε, με δεδομένο ότι παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, έχει τεράστιο κίνητρο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Bundesliga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga!

 


Μπάγερν – Σάλκε: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/05/2023

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Bundesliga και απομένουν τρία ματς προκειμένου να μάθουμε αν η φετινή «σαλατιέρα» θα παραμείνει στο Μόναχο ή θα πάει στο Ντόρτμουντ.

Στην κορυφή της βαθμολογίας Μπάγερν και Ντόρτμουντ βαδίζουν χέρι- χέρι με τους Βαυαρούς να βρίσκονται στο +1 από τους Βεστφαλούς. Όπως είναι λογικό η «γκέλα» απαγορεύεται για τους Πρωταθλητές στο παραδοσιακό ντέρμπι με τη Σάλκε, αφού η Ντόρτμουντ που υποδέχεται την Γκλάντμπαχ παραμονεύει.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι στην Μπάγερν θέλουν να σώσουν τη σεζόν πανηγυρίζοντας το 11ο σερί πρωτάθλημα στην Bundesliga και συνολικά το 33ο της ιστορίας τους.

Οι Βαυαροί φέτος τα έκαναν θάλασσα σε αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς τομείς και πλέον το μοναδικό ζητούμενο είναι ο τίτλος. Σε αντίθετη περίπτωση η «γκρίνια» θα εκτοξευθεί στα ύψη.

Έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ακόμα και ο Τόμας Μίλερ σκέφτεται να φύγει το καλοκαίρι από την Μπάγερν, αφού έχει ενοχληθεί από το κλίμα που δημιουργήθηκε τη φετινή σεζόν. Επίσης, ο Μανέ δύσκολα θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Μόναχο.

Ο τρόπος που έφυγε ο Νάγκελσμαν, αλλά και το γεγονός ότι ο Τόμας Τούχελ δεν έφερε την… άνοιξη όπως πίστευαν αρκετοί παραμένουν δύο αγκάθια κι έχουν επηρεάσει και τις σχέσεις των ποδοσφαιριστών μέσα στα αποδυτήρια.

Πάντως, ο Τόμας Τούχελ σκέφτεται μόνο τον τρόπο που η Μπάγερν θα γίνει και φέτος Πρωταθλήτρια και για το ματς με τη Σάλκε, τόνισε:

«Θέλουμε και σε αυτό το ντέρμπι να βάλουμε την σφραγίδα μας με νίκη. Γνωρίζουμε ότι η Σάλκε παίζει με αντεπιθέσεις και διψάει για βαθμούς. Αυτό το έδειξε και στα τελευταία της παιχνίδια».

Την περασμένη αγωνιστική η Μπάγερν νίκησε 2-1 μέσα στη Βρέμη. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Γκνάμπρι (62′), Σανέ (72′)και η Βέρντερ μείωσε το σκορ στις καθυστερήσεις.

Η Σάλκε με 30 βαθμούς (7-9-15) στο ενεργητικό της βρίσκεται μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τεράστιο κίνητρο για ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Μόναχο.

Οι «μπλε» την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισαν σπουδαίο διπλό (2-3) μέσα στην έδρα της Μάιντζ και με τις δύο σερί νίκες βγήκαν από τη δύσκολη θέση. Η νίκη ήρθε με γκολ του Μάριους Μπίλτερ στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων κι όπως ήταν φυσικό έφερε έκρηξη χαράς!

Υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας και το μήνυμα που έρχεται απ’ όλες τις κατευθύνσεις είναι ότι «δεν φοβόμαστε την Μπάγερν».

Ωστόσο, το ζητούμενο είναι να συνεχιστεί το θετικό σερί. Σίγουρα για να «χαμογελάσουν» μέσα στη Βαυαρία θα πρέπει να κάνουν το τέλειο ματς σε άμυνα κι επίθεση.

Το σύνθημα το έδωσε ο ίδιο ο προπονητής της Σάλκε, Τόμας Ράις, λέγοντας: «Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, όμως βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή και πρέπει με μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουμε την ομάδα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού».


Μπάγερν – Σάλκε: Στατιστικά, Προϊστορία 13/05/2023

  • 103 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες στην Bundesliga. Η Μπάγερν μετράει 57 νίκες, η Σάλκε 18 και 28 ματς έληξαν ισοπαλία.
  • Στα 5 τελευταία ματς η Μπάγερν μετράει νίκες με No Goal. Δεν έχει δεχθεί κανένα τέρμα από τους μπλε και έχει σκοράρει 22 γκολ!
  • 24 ματς αήττητη ανεξαρτήτως έδρας είναι η Μπάγερν απέναντι στη Σάλκε στην Bundesliga με 21 νίκες και 3 ισοπαλίες.
  • 11 σερί νίκες μετράει η Μπάγερν απέναντι στους μπλε σε παιχνίδια στην Bundeslga.
  • Αήττητη είναι φέτος η Μπάγερν μέσα στο Μόναχο στα παιχνίδια της Bundesliga και συγκεκριμένα μετράει 10 νίκες, 5 ισοπαλίες.
  • 11 βαθμούς από τους 30 έχει συγκεντρώσει η Σάλκε εκτός έδρας με 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες.
  • 19 Over και 12 Under μετράει η Μπάγερν σε 31 αγωνιστικές, ενώ αντίστοιχα η Σάλκε έχει 18 Over και 13 Under.
  • Το πρόγραμμα της Μπάγερν (65 βαθμοί) μέχρι το τέλος της σεζόν: Σάλκε (εντός), Λειψία (εντός), Κολωνία (εκτός).
  • Το πρόγραμμα της Ντόρτμουντ (64 βαθμοί) μέχρι το τέλος της σεζόν: Γκλάντμπαχ (εντός), Άουγκσμπουργκ (εκτός), Μάιντζ (εντός).
  • Το πρόγραμμα της Σάλκε (30 βαθμοί) μέχρι το τέλος της σεζόν: Μπάγερν (εκτός), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (εντός), Λειψία (εκτός).

Μπάγερν – Σάλκε: Προγνωστικά 13/05/2023

Μεγάλη μάχη θα γίνει στο Μόναχο ανάμεσα σε Μπάγερν και Σάλκε, αφού οι δύο ομάδες έχουν τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο για το πρωτάθλημα και τη σωτηρία, αντίστοιχα. Για το σπουδαίο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Μπάγερν στα 7 από τα 9 τελευταία της παιχνίδια στη Γερμανία έχει δεχθεί γκολ και η άμυνά της δεν φημίζεται για τη σταθερότητά της.

GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Μουσιάλα και Γκνάμπρι θα ξεκινήσουν βασικοί και θα ταλαιπωρήσουν την άμυνα της Σάλκε. Ο δεύτερος την περασμένη αγωνιστική σκόραρε και είναι ικανός να συνεχίσει.

ΓΚΝΑΜΠΡΙ ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 

Η Σάλκε θα μπει στο τερέν με αυτοπεποίθηση και με δεδομένο ότι έχει κίνητρο ενδέχεται για κάποιο διάστημα να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμή σε αποδοση 3.45


Μπάγερν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/05/2023

Σημαντικά ονόματα βρίσκονται στο απουσιολόγιο της Μπάγερν. Εκτός είναι οι Τσούπο Μοτίνγκ, Ντέιβις, Ερνάντεζ, Στάνισιτς και Νόιερ. Επιστρέφει ο Γκορέτσκα. Ο Μίλερ όπως και στο περασμένο ματς έτσι και τώρα αναμένεται να έρθει από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζόμερ – Μαζραουί, Παβάρντ, Ντε Λιγκτ, Κανσέλο – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Κομάν, Μουσιάλα, Μανέ – Γκνάμπρι.

Σάλκε: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/05/2023

Οι μπλε θα παίξουν στο Μόναχο χωρίς τον Φέρμαν (γκολκίπερ) και τους Γενζ (αμ.), Κοζούκι (χαφ). Ο επιθετικός Μπίλτερ έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σβόλοφ – Μπρούνερ, Φαν ντεν Μπεργκ, Καμίνσκι, Μαρτιτσιάνι – Κραλ, Κράους – Κάραμαν, Ζάλαζαρ, Μπίλτερ – Τερόντε.

 


Διαβάστε ακόμα…

dortmund gladbach prognostika novibet

Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/05/2023

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ