el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/05/2023

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ (19:30) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga. Για το κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη του τίτλου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μάχη της Ντόρτμουντ για τη… σαλατιέρα κορυφώνεται, με την Μπορούσια να ακολουθεί κατά πόδας την πρωτοπόρο Μπάγερν (στο -1) και να έχει μπροστά της τη μάχη με την έτερη Μπορούσια (Γκλάντμπαχ), για να μείνει ζωντανή και να είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη γκέλα των Βαυαρών.

Με ελάχιστες στροφές να απομένουν για το μεγάλο φινάλε κάθε αγωνιστική είναι κρίσιμη, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς η Γκλάντμπαχ βρίσκεται στη μέση της κατάταξης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο «Signal Iduna Park» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga!

 


Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/05/2023

Τρεις στροφές απομένουν για την ολοκλήρωση της Bundesliga και η Ντόρτμουντ συνεχίζει να δίνει μάχη κορυφής.

Η ισοπαλία με την Μπόχουμ της στέρησε τη δυνατότητα να ορίζει η ίδια την τύχη της κι έτσι αυτή τη στιγμή βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Μπάγερν.

Πλέον χρειάζεται δικό της απόλυτο στα ματς που απομένουν σε συνδυασμό μια γκέλα των μόνιμων πρωταθλητών της τελευταίας δεκαετίας ώστε να προσπεράσει και να στεφθεί για πρώτη φορά πρωταθλήτρια μετά το 2012.

Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς καλείται να κάνει το καθήκον της και να συνεχίσει το σερί νικών στην έδρα της (10/10) ώστε να συνεχίσει την πίεση στους πρωτοπόρους.

Απέναντί της η Γκλάντμπαχ του Ντάνιελ Φάρκε που δεν έχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς δεν προλαβαίνει τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ δεν κινδυνεύει επίσης, αλλά καθώς δεν έχει άγχος, είναι πάντα επικίνδυνη για να κάνει τη ζημιά, η οποία σε αυτό το σημείο της σεζόν θα είναι ανεπανόρθωτη.

Το αξιοσημείωτο στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι η απουσία της ισοπαλίας, καθώς στα τελευταία 21 παιχνίδια τους υπάρχουν μόνο νίκες, είτε της μίας ομάδας είτε της άλλης.

 


Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ: Στατιστικά & Προϊστορία 13/05/2023

  • Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην 2η θέση με 64 βαθμούς.
  • Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται στην 10η θέση της κατάταξης με 39 βαθμούς.
  • Στον πρώτο γύρο η Γκλάντμπαχ επικράτησε με 4-2. Πρόκειται για το παιχνίδι όπου η Ντόρτμουντ έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, μαζί με το επίσης 4-2 από την Μπάγερν στο Μόναχο.
  • Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων η Γκλάντμπαχ έχει 3 νίκες, ενώ είχε προηγηθεί ένα εντυπωσιακό σερί 12/12 της Ντόρμουντ ανεξαρτήτως έδρας.
  • Στα τελευταία 21 παιχνίδια τους δεν έχει προκύψει ισοπαλία. Τελευταίο «Χ» ήταν το 1-1 το 2013 στην έδρα της Γκλάντμπαχ.
  • Η Ντόρτμουντ έχει 9 σερί εντός έδρας νίκες επί της Γκλάντμπαχ, η οποία έφυγε νικήτρια από το «Signal Iduna Park» τελευταία φορά το 2014 (1-2). Τελευταία ισοπαλία στην έδρα της πρώτης ήταν το 1-1 το 2005.
  • Η Ντόρτμουντ είναι αήττητη στα τελευταία 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά με δύο ισοπαλίες που την έχουν ρίξει από την κορυφή. Στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε με 6-0 την Βόλφσμπουργκ.
  • Η νίκη με 2-0 επί της Μπόχουμ τερμάτισε αρνητικό σερί τριών αγώνων για την Γκλάντμπαχ, η οποία έχει 6 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της. Τελευταίο «διπλό» των «πουλαριών» το 1-4 επί της Χόφενχαϊμ στις 28/1.
  • Η Ντόρτμουντ έχει 10 σερί νίκες στην έδρα της. Τελευταία απώλεια στο «σπίτι» της το 2-2 με την Μπάγερν στον πρώτο γύρο, ενώ είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη εντός έδρας συγκομιδή (13-1-1).
  • Η βαθμολογία της Bundesliga
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ: Προγνωστικά 13/05/2023

Η Ντόρτμουντ θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Γκλάντμπαχ ώστε να συνεχίσει την καταδίωξη της Μπάγερν λίγο πριν το φινάλε της Bundesliga. Τις 9 τελευταίες φορές που έχει φιλοξενήσει τα «πουλάρια» έχει πάρει ισάριθμες νίκες, ενώ μετρά 10 σερί νίκες στο «Signal Iduna Park». Η γηπεδούχος Μπορούσια θα μπει δυνατά και αναμένεται να ξεκαθαρίσει γρήγορα την κατάσταση.

ΝΙΚΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73

Για να φτάσει με λιγότερο άγχος στο «τρίποντο» θα χρειαστεί να κρατήσει το μηδέν στην εστία της, κάτι που έχει κάνει στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΝΙΚΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/05/2023

Οι Γκίτενς, Ντούρανβιλ, Μενιέ και Μπάουζα γεμίζουν το απουσιολόγιο της Ντόρτμουντ που θα δώσει έμφαση στην επίθεση ώστε η ομάδα του να είναι παραγωγική για να πάρει το απαραίτητο «τρίποντο» στη μάχη του τίτλου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Κόμπελ – Γουλφ, Σούλε, Χούμελς, Ράιερσον – Μπέλιγχαμ – Τσαν, Μπραντ – Μάλεν, Χάλερ – Αντεγέμι.

Γκλάντμπαχ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/05/2023

Στην πλευρά της Γκλάντμπαχ Σάντσεζ και Τουράμ είναι απόντες, με τον Ντάνιελ Φάρκε να επιδιώκει από την ομάδα του μια συνεπή εμφάνιση απέναντι στη διεκδικήτρια του τίτλου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Όμλιν – Λάινερ, Φρίντριχ, Ελβέντι, Μπενσεμπαΐνι – Βάιγκλ, Κονέ – Νόιχαους, Χόφμαν, Ενγκουμού – Πλι.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ