el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μπάγερν – Βέρντερ Βρέμης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/11/2022

Στην Bundeliga, ξεχωρίζει η «μονομαχία» ανάμεσα σε Μπάγερν και Βέρντερ Βρέμης την Τρίτη (21:30) στο Μόναχο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Στο ντέρμπι βορρά – νότου οι Βαυαροί είναι το μεγάλο φαβορί για το «τρίποντο», όμως οι «πράσινοι» φέτος αποτελούν σκληρό καρύδι και δεν πρόκειται να πέσουν «αμαχητί».

Με 600+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Μπάγερν απέναντι στη Βέρντερ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga! 


Μπάγερν – Βέρντερ Βρέμης: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/11/2022

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπάγερν και Βέρντερ κι ενώ απομένει μια ακόμα αγωνιστική για τη διακοπή του Μουντιάλ.

Οι Βαυαροί είναι φαβορί για τη νίκη και στόχος τους είναι να φτάσουν στην 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν νιώθει καυτή την ανάσα των Φράιμπουργκ (27 β.), Ουνιόν (26 β.) και Ντόρτμουντ και δεν θέλει να παίξει με τη φωτιά.

Η Μπάγερν την περασμένη Κυριακή επικράτησε 2-3 μέσα στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα σ’ ένα ματς που ξεκίνησε ιδανικά, αφού προηγήθηκε στο 38’ με 0-3 χάρης σε δυο γκολ του Τσούπο Μοτίνγκ κι ένα του Μουσιάλα. Ωστόσο, στη συνέχεια οι πρωταθλητές χαλάρωσαν και αυτό λίγο έλειψε να το πληρώσουν καθώς σε διάστημα 5 λεπτών δέχθηκαν 2 γκολ.

Τη Δευτέρα οι Βαυαροί έμαθαν και τον αντίπαλό τους στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και η κλήρωση τους έστειλε πάνω στην Παρί. Ο Νάγκελσμαν μίλησε για το παιχνίδι με τη Βέρντερ, αλλά και αυτό κόντρα στη Παρί.

«Δεν έχει νόημα να σκεφτούμε από τώρα την Παρί, αφού τα παιχνίδια αυτά είναι τον Φεβρουάριο. Ξερουμε ότι είναι ένας δυνατός αντίπαλος, όμως και στον όμιλο παίξαμε με πανίσχυρες ομάδες και κάναμε το απόλυτο σε νίκες. Στο μυαλό μας υπάρχει το παιχνίδι με τη Βέρντερ. Ένα ακόμη ματς σε μια σειρά αγώνων χωρίς διάλλειμα για ξεκούραση.

Η αλήθεια είναι ότι περισσότερες αναλύσεις κάνουμε παρά προπονήσεις, όμως έχουμε καλό ρυθμό και ευελπιστών ότι θα συνεχίσουμε το σερί. Η Βέρντερ διαθέτει εξαιρετική ομάδα και συχνά αιφνιδιάζει τους αντιπάλους με την πίεση που ασκεί. Είμαι σίγουρος ότι θα μας δυσκολέψει», τόνισε ο προπονητής της Μπάγερν παραμονή της αναμέτρησης.

Η Βέρντερ Βρέμης φέτος πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία (21 β. 6-3-4) και θα στήσει «παγίδες» στους πρωταθλητές προκειμένου να βάλει τέλος και στην αρνητική παράδοση. Το μεγάλο «όπλο» της Βέρντερ είναι ο Νίκλας Φίλκρουγκ, ο οποίος με 10 γκολ είναι δεύτερος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα.

Το περασμένο Σάββατο οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1 της Σάλκε και το θετικό της υπόθεσης ήταν ότι μετέτρεψαν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Ο προπονητής της Βέρντερ, Όλε Βέρνερ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και στάθηκε και στο δύσκολο ματς στο Μόναχο.

«Πανηγυρίσαμε μια ακόμα νίκη και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Έχουμε συγκεντρώσει 21 βαθμούς, οι οποίοι όμως δεν είναι αρκετοί για τη σωτηρία μας. Πρέπει να συνεχίσουμε και το θετικό είναι ότι έχουμε αυτοπεποίθηση», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Βέρντερ και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδια με μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσωπικά χαίρομαι που θα παίξουμε στο Μόναχο, σ’ ‘ενα υπέροχο γηπεδο διότι από ένα τέτοιο ματς έχει μόνο θετικά πράγματα να κερδίσεις».


Μπάγερν – Βέρντερ Βρέμης: Στατιστικά & Προϊστορία 08/11/2022

  • Απίστευτο και μοναδικό αήττητο σερί έχει δημιουργήσει η Μπάγερν κόντρα στους «πράσινους»! Η Βέρντερ νίκησε τελευταία φορά τους Βαυαρούς τον Σεπτέμβριο του 2008 με σκορ 2-5 μέσα στο Μόναχο κι έκτοτε σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος μετράει 4 ισοπαλίες και 21 ήττες!
  • Για 111η φορά θα συναντηθούν Μπάγερν και Βέρντερ. Περισσότερα από τα μισά παιχνίδια τα έχουν κερδίσει οι Βαυαροί. Συγκεκριμένα η Μπάγερν μετράει 58 νίκες, Βέρντερ 26 επιτυχίες, ενώ 26 ματς έληξαν ισοπαλία.
  • Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο επιθετικός της Μπάγερν Τσούπο Μοτίνγκ. Ο 33χρονος φορ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 10 γκολ σε 14 συμμετοχές, ενώ στα 4 τελευταία ματς των Βαυαρών έχει βρει σε όλα δίχτυα και έχει πετύχει 5 γκολ.
  • Goal έχουν λήξει τα 3 από τα 4 τελευταία ματς ανάμεσα σε Βέρντερ και Μπάγερν.
  • Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα της Βέρντερ μέσα στο Μόναχο ήταν τον Νοέμβριο του 2020 όταν απέσπασε ισοπαλία (1-1).
  • To Σαββατοκύριακο είναι η τελευταία αγωνιστική στην Bundesliga πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Η Μπάγερν αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σάλκε και η Βέρντερ υποδέχεται τη Λειψια.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Βαθμολογία Bundesliga
  • Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπάγερν – Βέρντερ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

eintracht bayern5 novibet

Μπάγερν – Βέρντερ Βρέμης: Προγνωστικά 08/11/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπάγερν και Βέρντερ! Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ και γι αυτό λόγο αξίζει να κοιτάξουμε τις αγορές στα Combo Bets.

Κρατάμε τη

NIKH ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ OVER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

Δελεαστικό το

GOAL/GOAL & OVER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET    

 Οι Βαυαροί όταν βλέπουν τη φανέλα της Βέρντερ απέναντί τους συνήθως εκτοξεύουν κατακόρυφα την απόδοσή τους. Οι Μουσιάλα, Τσούπο Μοτίνγκ, Γκνάμπρι και Μανέ έχουν δημιουργήσει εκρηκτικό μείγμα στην επίθεση και το

2-0 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.75 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ   

ΤΣΟΥΠΟ ΜΟΤΙΝΓΚ ΑΝΥΤΙΜΕ σκορερ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ ΝΟVIBET


Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/11/2022

Ο Νάγκελσμαν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, όμως το ρόστερ της Μπάγερν διαθέτει ποιότητα και αρκετές λύσεις. Εκτός είναι οι βασικοί Ντε Λιγκτ, Ντέιβις, Μίλερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Μαζραουί, Παβάρντ, Ουπαμεκάνο, Ερνάντες – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Μανέ – Τσούπο Μοτίνγκ.

Βέρντερ Βρέμης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/11/2022

Στη Βέρντερ γνωρίζουν ότι θα δεχτούν πίεση και θα παίξουν με αντεπιθέσεις. Ο βασικός φορ Νίκλας Φίλκρουγκ είναι 50-50 να ξεκινήσει βασικός. Αν δεν τα καταφέρει θα χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Τραυματίες είναι οι Εμπόμ (χαφ), Αγκού (αμ.) και αμφίβολος Μπούχαναν (αμ.).

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Παβλένκα – Πίπερμ Βελίκοβιτς, Φριντλ – Βάιζερ, Γρούεφ, Γιανγκ, Σμιντ, Μπιτενκουρτ – Μπούρκε (Φίλκρουγκ), Ντουκς.


Διαβάστε ακόμα… 

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ