el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπενφίκα – Μπριζ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 07/03/2023

Η Μπενφίκα υποδέχεται την Μπριζ στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Champions League (22:00) με τους «αετούς» να έχουν σαφέστατο προβάδισμα χάρη στο 2-0 του Βελγίου. Για την αναμέτρηση της Λισαβόνας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η αυλαία των ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League ανοίγει στη Λισαβόνα, όπου η Μπενφίκα θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, ενώ η Μπριζ να κάνει την ολική ανατροπή.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα για τους Πορτογάλους δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην πρωταθλήτρια Βελγίου, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει πριν διεξαχθεί και ο επαναληπτικός στο «Da Luz».

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Λισαβόνα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Μπενφίκα – Μπριζ: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/03/2023

Ζευγάρι με κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό ανάμεσα σε Μπενφίκα και Μπριζ. Οι «αετοί» της Λισαβόνας πήγαν, είδαν και νίκησαν (0-2) στο Βέλγιο την Μπριζ κι έτσι έχουν μεγάλο πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό.

Στο «Da Luz» η Μπενφίκα έχει την ευκαιρία να τελειώσει δίχως άγχος την υπόθεση πρόκριση στην οκτάδα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, με τους πρωταθλητές Βελγίου από την άλλη να μην έχουν πλέον κάτι να χάσουν, κυνηγώντας ένα… θαύμα.

Μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2019 με… θύμα την Παρί έχει καταφέρει να επιστρέψει και να προκριθεί από ήττα με δύο γκολ εντός έδρας, με την παράδοση να δείχνει πόσο δύσκολο έργο έχει η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ, στην παρθενική της παρουσία σε νοκ άουτ φάση στη διοργάνωση.

Οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ, ενώ στην Μπενφίκα αρκεί να επιδείξει την ίδια σοβαρότητα που έδειξε και στο «Jan Breydel», για να κλείσει θέση στον επόμενο γύρο.

Εξάλλου οι γηπεδούχοι του Ρότζερ Σμιτ διατηρούν απόρθητη την έδρα τους και στην Ευρώπη εκτός από τη Liga Portugal, έχοντας σταματήσει στη Λισαβόνα ως και την Παρί (1-1) με κορυφαίο τον «δικό μας» Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Στην αντίπερα όχθη, η θαυμαστή πορεία της Μπριζ στο πρώτο μισό των ομίλων (3/3) που της εξασφάλισε γρήγορα-γρήγορα την πρόκριση στους «16» έχει… κατευναστεί, καθώς εδώ και τέσσερα παιχνίδια στη διοργάνωση αγνοεί γκολ και νίκη.

 


Μπενφίκα – Μπριζ: Στατιστικά & Προϊστορία 07/03/2023

  • Στον πρώτο αγώνα η Μπενφίκα νίκησε 2-0 την Μπριζ στο «Jan Breydel» χάρη στα γκολ των Ζοάο Μάριο (51’) και Νέρες (88’).
  • Ο πρώτος αγώνας στο Βέλγιο ήταν ο πρώτος ανάμεσα στις δύο ομάδες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.
  • Η Μπενφίκα έχει 13 νίκες, 5 ισοπαλίες, 4 ήττες κόντρα σε ομάδες από το Βέλγιο.
  • Αντίστοιχα η Μπριζ μετράει 5 νίκες, 1 ισοπαλία, 7 ήττες απέναντι σε ομάδες από την Πορτογαλία.
  • Η Μπενφίκα μετά τη νίκη στο Βέλγιο έχει 3/3 στο πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα-αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Μπράγκα στα πέναλτι (5-6).
  • Αντίστοιχα η Μπριζ έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στο πρωτάθλημα μετά τον πρώτο αγώνα.
  • Η Μπενφίκα είναι πρωτοπόρος στη Liga Portugal (62 βαθμοί), ενώ η Μπριζ είναι 4η στην Jupiler Pro League (46 βαθμοί).
  • Το 2-0 επί βελγικού εδάφους ήταν το 4ο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι της Μπενφίκα με No Goal σε σύνολο 11 αγώνων. Αντίστοιχα στο πρωτάθλημα έχει 17 αγώνες G/G και 6 με No Goal.
  • Η Μπριζ στο Champions League έχει αποκλειστικά No Goal, ενώ δεν έχει σκοράρει στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της στη διοργάνωση.
  • Αήττητη είναι στη Λισαβόνα η Μπενφίκα σε πρωτάθλημα (11-1-0) και Champions League (4-1-0).
  • Η Μπενφίκα σε 21 περιπτώσεις νοκ άουτ αγώνων όπου νίκησε στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, έχει αποκλειστεί μόλις μία φορά, τη σεζόν 1968/1969 από τον Άγιαξ στα προημιτελικά.
  • Η Μπριζ έχει αποκλειστεί και στις πέντε περιπτώσεις νοκ άουτ αγώνων όπου ηττήθηκε εντός έδρας στο πρώτο ματς.
  • Μόνο μία φορά στην ιστορία του Champions League έχει καταφέρει ομάδα να προκριθεί έχοντας χάσει με δύο γκολ διαφορά στην έδρα της στον πρώτο αγώνα. Ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2018/2019, όταν στη φάση των «16» είχε ηττηθεί στην Αγγλία (0-2) από την Παρί Σεν Ζερμέν και απάντησε με νίκη 1-3 στο Παρίσι.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Liga Portugal
  • Η βαθμολογία της Jupiler Pro League

juventus benfica5 14092022 novibet


Μπενφίκα – Μπριζ: Προγνωστικά 07/03/2023

Η Μπενφίκα έχει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα, ενώ έχει σαφή ανωτερότητα ως ομάδα από την Μπριζ.

Στον επαναληπτικό οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να μην αφήσουν περιθώριο για ελπίδα στην αντίπαλό τους, παίρνοντας το πάνω χέρι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ 1/1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ζοάο Μάριο είναι ένα από τα πιο μεγάλα όπλα της Μπενφίκα και δεύτερος σκόρερ της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις (19 τέρματα), με 5 εξ αυτών στο Champions League. Η φόρμα του μας οδηγεί να τον επιλέξουμε ως πιθανό σκόρερ.

ΣΚΟΡΕΡ ΖΟΑΟ ΜΑΡΙΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπενφίκα – Μπριζ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπενφίκα: Απουσίες & Ενδεκάδα 07/03/2023

Ρίστιτς και Ντράξλερ βρίσκονται στη λίστα τραυματιών της Μπενφίκα, με τον Ρότζερ Σμιτ να σκέφτεται περισσότερο τους παίκτες που είναι στο όριο καρτών και με ενδεχόμενη «κιτρίνισμα» θα χάσουν τον πρώτο προημιτελικό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος, Μπα, Αντόνιο Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Άουρσνες, Φλορεντίνο, Ζοάο Μάριο, Νέρες, Γκονσάλο, Γουέδες, Γκονσάλο Ράμος.

Μπριζ: Απουσίες & Ενδεκάδα 07/03/2023

Για την Μπριζ η ρεβάνς είναι… όλα για όλα, με τον Πάρκερ να αναμένεται να παρατάξει ένα όσο το δυνατόν πιο επιθετικό σχήμα που θα διεκδικήσει την πρόκριση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μινιολέ, Μάτα, Σίλα, Μέχελε, Μέιερ, Οντόι, Ονιέντικα, Μπιουκάναν, Βανάκεν, Λανγκ, Γιάρεμτσουκ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ