el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπενφίκα – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/04/2023

Σπουδαίο ματς στην Πορτογαλία. Μπενφίκα και Ίντερ διασταυρώνουν τα ξίφη τους (22:00) στον πρώτο προημιτελικό τους και είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τετράδα του Champions League. Οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί απέφυγαν τα… μεγαθήρια στην κλήρωση και θέλουν να συνεχίσουν σε υψηλό τέμπο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το ζευγάρι μοιάζει ισορροπημένο και είναι δεδομένο πως οι δύο μάχες τους θα είναι συναρπαστικές.

Για το μεγάλο ματς στο Ντα Λουζ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Το Champions League μπαίνει στην τελική του ευθεία, στο πιο… καυτό σημείο της σεζόν!

 


Μπενφίκα – Ίντερ: Παρουσίαση, Ανάλυση 11/04/2023

Η Μπενφίκα ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με την Ίντερ έχοντας – πιθανότατα – ακουμπήσει το πιο χαμηλό σημείο της φέτος σε ψυχολογικό επίπεδο. Η εντός έδρας ήττα από την Πόρτo (1-2) έφερε τριγμούς στους «Αετούς», που προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό, προτού δεχτούν δύο γκολ σε διάστημα εννιά λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μπενφίκα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και είχε πρόβλημα επιθετικά, αφού -μεταξύ άλλων – μέτρησε μόλις μία τελική on target.

Παρόλα αυτά, οι «Αετοί» (71β.) παραμένουν κυρίαρχοι στο πρωτάθλημα, απλά πλέον η διαφορά τους από την Πόρτο (64β.) μειώθηκε στους εφτά βαθμούς. Την ίδια ώρα, η σεζόν θεωρείται κάτι παραπάνω από πετυχημένη σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς ελάχιστοι περίμεναν ότι η Μπενφίκα – που πούλησε μέσα στη σεζόν τον πολύτιμο Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι – θα έφτανε μέχρι τα προημιτελικά του Champions League.

Εννοείται πάντως πως οι Πορτογάλοι δεν θα μείνουν εδώ και το γεγονός ότι η κλήρωση τους έστειλε μακριά από τα… θηρία άνοιξε την όρεξη για τη συνέχεια.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το μεγάλο πρόβλημα αφορά το Νικολάς Οταμέντι. Ο αρχηγός των Πορτογάλων είναι τιμωρημένος και θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στην άμυνα, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού είναι επίσης οι Γκουέδες, Ντράξλερ και Ρίστιτς. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Αλεξάντερ Μπα.

Το ματς με την Μπενφίκα είναι «τελικός» για την Ίντερ σε όλα τα επίπεδα. Οι «Νερατζούρι» διανύουν περίοδο μεγάλης αγωνιστικής «κοιλιάς» και η γκρίνια… κυριαρχεί εντός και εκτός ομάδας.

Η Ίντερ περνά το χειρότερο διάστημα της σεζόν και αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχοντας μάλιστα ηττηθεί από την Σπέτσια, τη Φιορεντίνα και την Γιουβέντους. Επίσης, έμεινε στην ισοπαλία με την αδύναμη Σαλερνιτάνα και τα χαμογέλα εμφανίστηκαν μόνο στο 0-0 με την Πόρτο (αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League) και στο 1-1 με την Γιουβέντους για το Κύπελλο Ιταλίας.

Η κάκιστη εικόνα έφερε… κατρακύλα στο πρωτάθλημα και η Ίντερ (51β.) βρίσκεται πλέον εκτός τετράδας, απέχοντας εφτά βαθμούς από την 2η Λάτσιο (58β.). Ο στόχος του Κυπέλλου παραμένει ενεργός, όμως είναι δεδομένο ότι το Champions League αποτελεί… σανίδα σωτηρίας για τον Σιμόνε Ιντζάγκι, ο οποίος δέχεται αυστηρή κριτική για τις αποφάσεις του.

Ήδη ακούγεται πάντως ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι τα ματς με την Μπενφίκα είναι η μεγάλη του ευκαιρία για απαντήσεις. Μία πρόκριση στην τετράδα του Champions League θα είναι σίγουρα ένα σημαντικό επίτευγμα για την Ίντερ και η κλήρωση την.. βοήθησε, αφού απέφυγε τα πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης.

Βέβαια, η Ίντερ καλείται να διαχειριστεί δύο σημαντικά προβλήματα τραυματισμών. Οι βασικοί και κομβικοί Μίλαν Σκρίνιαρ και Χακάν Τσαλχάνογλου θα τεθούν πιθανότατα εκτός μάχης, αφού αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις, ενώ για τακτικούς λόγους θα μείνει στον πάγκο ο Ρομέλου Λουκάκου.

 


Μπενφίκα – Ίντερ: Πώς έφτασαν μέχρι εδώ 11/04/2023

Για να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, η Μπνεφίκα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία. Οι Πορτογάλοι κυριάρχησαν στο γκρουπ των ομίλων και άφησαν πίσω τους την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 6 ματς. Στη συνέχεια απέκλεισαν με χαρακτηριστική άνεση την Κλαμπ Μπριζ (5-1, 2-0).

Η Ίντερ άφησε 3η την Μπαρτσελόνα στο γκρουπ του… θανάτου και ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων ως 2η με 10 βαθμούς, πίσω από την Μπάγερν (18β.). Στη συνέχεια, οι Ιταλοί αντιμετώπισαν την Πόρτο στους «16» και πήραν το εισιτήριο στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια με «όπλο» την εντός έδρας νίκη τους με 1-0. Στο δεύτερο ματς πήραν το 0-0, χωρίς πάντως να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα αγωνιστικής απόδοσης.


Μπενφίκα – Ίντερ: Στατιστικά και Προϊστορία 11/04/2023

 


Μπενφίκα – Ίντερ: Προγνωστικά 11/04/2023

Σπουδαίο ματς στο Ντα Λουζ, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες που επιθυμούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Για τον πρώτο προημιτελικό ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

UNDER 1,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.95 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.08 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ίντερ θα προσεγγίσει το ματς με αμυντική προσέγγιση και η Μπενφίκα, παρά την επιθετική της ποιότητα, δεν θα ρισκάρει. Προβλέπεται χαμηλό τέμπο και παιχνίδι τακτικής, ενώ μοιάζει σίγουρο ότι και οι δύο θα προσέξουν πολύ παραπάνω στα πρώτα λεπτά του προημιτελικού.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΑΛ.ΓΚΡΙΜΑΛΝΤΟ OVER 0,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70 ΣΤΗ NOVIBEΤ

Ο Γκριμάλντο αποτελεί ένα από τα μεγάλα «όπλα» της Μπενφίκα και πατά συχνά την αντίπαλη περιοχή. Η Ίντερ αντιμετωπίζει προβλήματα στα πλάγια και ο Ισπανός μπακ μπορεί να απειλήσει.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπενφίκα – Ίντερ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Μπενφίκα: Απουσίες, Ενδεκάδα 11/04/2023

Αρκετά τα ζητήματα για τον Ρότζερ Σμιντ, που θα αναγκαστεί να επιλέξει ενδεκάδα χωρίς το βασικό του στόπερ (Οταμέντι) και πιθανότατα χωρίς τον  βασικό του μπακ (Μπα). Σε κέντρο και επίθεση θα βασιστεί στο… μονοπάτι των προηγούμενων αγώνων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ζιλμπέρτο, Σίλβα, Βερίσιμο, Γκριμάλδο – Λουίς, Τσικίνιο – Μάριο, Άουρσνες, Σίλβα – Ράμος


Ίντερ: Απουσίες, Ενδεκάδα 11/04/2023

Οι απουσίες των Σκρίνιαρ και Τσαλχάνογλου αφήνουν κενά στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή των Ιταλών. Ο Νταρμιάν αναμένεται να παίξει ξανά ως στόπερ, ο Μκιταριάν θα επιστρατευτεί για την θέση στο «8» και πιθανότατα ο Λουκάκου θα μείνει εκτός ενδεκάδας.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονάνα – Νταρμιάν, Μπαστόνι, Ντε Βράι – Ντ’αμπρόζιο, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Μκιταριάν, Γκόσενς – Μαρτίνες, Τζέκο

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ