el
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Bet of the Day – Νοέμβριος 2023

To ιστορικό για τον Νοέμβριο του 2023 με τα προγνωστικά στο «στοίχημα της ημέρας».

Φέγενορντ – Ατλέτικο Μαδρίτης 28/11/2023 ✅

Μεγάλο ματς στην Ολλανδία ανάμεσα σε Φέγενορντ και Ατλέτικο Μαδρίτης στον 5ο όμιλο του Champions League για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης. Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και η βαθμολογία (Ατλέτικο 8, Λάτσιο 7, Φέγενορντ 6) επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Η Φέγενορντ (6 β.) μέσα στην έδρα της θα πατήσει γκάζι, προκειμένου με μια νίκη να μπει σε τροχιά πρόκρισης. Οι Ολλανδοί παίζουν επιθετικά και δεν πρόκειται να αλλάξουν την αγαπημένη τους τακτική. Περιμένουμε στο ματς γρήγορο ρυθμό και αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν και κενά στην άμυνα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης (8 β. και αήττητη 2-2-0) ουσιαστικά βολεύεται και με την ισοπαλία, αλλά με το «Χ» δεν θα είναι ήσυχη για την τελευταία αγωγιστική με τη Λάτσιο. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε θα παίξουν για να τελειώνουν την κατάσταση στον όμιλο και φέτος έχουν προκαλέσει έκπληξη, αφού σε 4 ματς έχουν σκοράρει 12 γκολ.

  • Η Ατλέτικο στη φετινή διοργάνωση παίζει επιθετικά και έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, ενώ τα 3/4 έληξαν Goal και Over 2.5.
  • Η Φέγενορντ σε 2 ματς μέσα στην έδρα της έχει σκοράρει 5 γκολ (2 με Σέλτικ, 3 με Λάτσιο).
  • Ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου έδωσαν οι δύο ομάδες στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Μαδρίτη. Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι έληξε 3-2 υπέρ της Ατλέτικο με την Φεγενορντ να προηγείται δύο φορές στο σκορ (0-1, 1-2).

Η βασική μας πρόταση

goal/goal & over 2.5 σe αποδοση 1.91 


 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα 23/11/2023✅

Θα μεταφερθούμε στο Βελιγράδι στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Euroleague ανάμεσα σε Μακάμπι και και Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδια των Ισραηλινών θα γίνει για λόγους ασφαλείας και πάλι χωρίς την παρουσία των φιλάθλών στην Aleksandar Nikolic Hall.

Η Μακάμπι βρίσκεται στο 5-3 και με δεδομένο ότι έχει ξεσπιτωθεί αντέχει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Οντεντ Κάτας την διαβολοβδομάδα που μας πέρασε αρχικά ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό (74-79) στο Βελιγράδι και στη συνέχεια νίκησε (78-73) την Φενέρμπαχτσε. Κοινό χαρακτηριστικό και στα δύο ματς το γεγονός ότι έπαιξε άμυνα, όμως επιθετικά δεν ήταν εύστοχη από την περιφέρεια.

Η Μπαρτσελόνα (7-2) την περασμένη βδομάδα παρουσίασε το κακό της πρόσωπο. Στον ισπανικό εμφύλιο με την Μπασκόνια απογοήτευσε και ηττήθηκε 94-71, ενώ απέναντι στη Βαλένθια επικράτησε στις λεπτομέρειες (74-70). Ο Ρότζερ Γκριμάου υποστήριξε ότι «πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ» και η αλήθεια είναι ότι διαθέτει το υλικό για να δώσει απαντήσεις κόντρα στην Μακάμπι μέσα στο Βελιγράδι.

  • Η Μπαρτσελόνα από τις ομάδες που βρίσκονται στην οκτάδα διαθέτει την δεύτερη  καλύτερη άμυνα και επίθεση.
  • Την περασμένη σεζόν η Μπάρτσα πανηγύρισε δύο νίκες (εντός, εκτός) απέναντι στη Μακάμπι.

Η βασική μας πρόταση

Μπαρτσελονα με -1,5 χαντικαπ σε αποδοση 1.85


Σκωτία – Νορβηγία 19/11/2023 ✅

Στο Hampden Park η Σκωτία υποδέχεται την Νορβηγία και οι δύο ομάδες κλείνουν τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024. Βαθμολογικά η αναμέτρηση δεν έχει κανένα ενδιαφέρον και αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε ελεύθερο ματς χωρίς τακτική που ενδέχεται να μας «σερβίρει» αρκετά γκολ.

Η Σκωτία έχει εξασφαλίσει με άνεση (5-1-1) την πρόκριση στην τελική φάση του Euro στα γήπεδα της Γερμανίας και το κλίμα μπροστά στο κοινό της θα είναι πανηγυρικό. Ο προπονητής Στιβ Κλάρκ θα κάνει μίνι ροτέισον και δεν υπολογίζει τους Ρόμπερτσον, Τίρνι, Χίκι.

Η Νορβηγία βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά η απογοητευτική εκκίνηση στον όμιλο δεν διορθώθηκε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Euro. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τα μεγάλα τους αστέρια, Χάαλαντ και Όντεργκαρντ. Με βάση τις παραπάνω απουσίες θα γίνουν δοκιμές όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στις υπόλοιπες γραμμές.

  • Το ματς του πρώτου γύρου έληξε 1-2 υπέρ της Σκωτίας και οι Νορβηγοί θα ήθελαν παρότι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο μια άτυπη ρεβάνς.

Η βασική μας πρόταση

goal/goal σε αποδοση 1.93 


Αρμενία – Ουαλία 18/11/2023

Σπουδαίο ματς ανάμεσα σε Αρμενία και Ουαλία για τον 4ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.

Οι Αρμένιοι με 7 βαθμούς έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της 2ης θέσης, όμως ουσιαστικά ψάχνουν ένα θαύμα (2 νίκες δικές τους και 2 ήττες της Κροατίας και της Ουαλίας) για να προκριθούν. Το γεγονός ότι στα τελευταία τρία παιχνίδια με Τουρκία, Κροατία και Λετονία πήραν μόνο έναν βαθμό «ψαλίδισε» τις ελπίδες τους για το μεγάλο θαύμα. Ωστόσο, μέσα στο Γερεβάν θα παλέψουν το παιχνίδι με όσες δυνάμεις έχουν.

Στην αντίπερα όχθη, η Ουαλία έχει τεράστιο κίνητρο για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα του Ρόμπερτ Πέιτζ βρίσκεται στη 2η θέση ισόβαθμη (10 βαθμούς) με την Κροατία κι έχει μπροστά της «χρυσή» ευκαιρία για να πάρει την πρόκριση για τρίτη διαδοχική φορά σε τελική φάση Euro. Αυτό θα συμβεί με νίκες κόντρα σε Αρμενία και Τουρκία την τελευταία αγωνιστική ακόμα και σε περίπτωση που οι Κροάτες κλείσουν το γκρουπ με 2/2.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη αγωνιστική η Ουαλία νίκησε 2-1 την Κροατία και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να πετάξει την τεράστια νίκη στα «σκουπίδια».

Αναμφισβήτητα το ρόστερ της Ουαλίας είναι πιο ποιοτικό από το αντίστοιχο της Αρμενίας και η δίψα για νίκη ξεχειλίζει.

  • Η Ουαλία στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.
  • Η Ουαλία προέρχεται από δύο νίκες που την έβαλαν σε τροχιά πρόκρισης. Μάλιστα η πιο πρόσφατη ήταν και η σημαντικότερη (2-1) με την Κροατία.
  • Η Αρμενία στα τελευταία 3 ματς έχει δεχθεί γκολ κι έχει πετύχει μόλις ένα.

Η βασική μας πρόταση

νικη τησ ουαλιασ σε αποδοση 1.97


Πολωνία – Τσεχία 17/11/2023✅

Ματς πρόκρισης στην Βαρσοβία ανάμεσα σε Πολωνία και Τσεχία στον 5ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024. Για την παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, αφού μόνο έτσι θα «σκαρφαλώσει» στη 2η θέση που οδηγεί στην τελικη φάση.

Ωστόσο ακόμα και με νίκη οι Πολωνοί δεν θα έχουν την κατάσταση στα χέρια τους διότι έχου ένα ματς περισσότερο και βρίσκονται στο -1 από την Τσεχία με 10 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι οι Τσέχοι θα έχουν την τελευταία αγωνιστική την ευκαιρία να κερδίσουν την Μολδαβία και να πάρουν την πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Τα παραπάνω δεδομένα τα έχουμε στο μυαλό μας και περιμένουμε φουλ επιθετικό ματς από την Πολωνία προκειμένου με νίκη να εξαντλήσει τις ελπίδες της. Οι Τσέχοι δεν είναι καμία ομάδα της σειράς κι έχουν την ποιότητα τόσο στην κόντρα, όσο και σε νορμάλ συνθήκες να βρουν γκολ μέσα στην Βαρσοβία.

  • 6 φορές έχουν συναντηθεί από το 2008 μέχρι τώρα Πολωνία και Τσεχία και στα 6 παιχνίδια οι Τσέχοι έχουν σκοράρει.
  • Η αναμέτρηση στον πρώτο γύρο έληξε 3-1 υπέρ των Τσέχων.

Η βασική μας πρόταση

goal/goal σε αποδοση 1.90


Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό 16/11/2023

barcelona real prognostika novibet

Συνεχίζεται η «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό κλέβει την παράσταση στο Wizink Center (21:45) στην 9η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής και είναι η μοναδική ομάδα στην Euroleague που δεν έχει ηττηθεί (7-0). Οι Μαδριλένοι την Τρίτη φλέρταραν με την πρώτη τους ήττα απέναντι στην Βαλένθια και γλίτωσαν τα χειρότερα στο φινάλε της αναμέτρησης. Η αποστολή τους απέναντι στους Μονεγάσκους δεν θα είναι καθόλου εύκολη και το ματς αναμένεται να κριθεί στι λεπτομέρειες.

Η Μονακό την Τρίτη ηττήθηκε από την Εφές (82-89) στο Μόντε Κάρλο και θέλει να βγάλει αντίδραση. Οι Γάλλοι διαθέτουν ποιότητα στο ρόστερ τους και μας έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Οι πρωτάθλητες Γαλλία διαθέτουν ρόστερ επιπέδου Final 4 και μέσα στην Μαδρίτη δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί.

  • Παραδοσιακα στα παιχνίδια ανάμεσα σε Ρεάλ και Μονακό οι επιθέσεις πρωταγωνιστούν. Από το 2021 ο νικητής πάντα ξεπερνάει τους 90 πόντους και ο ηττημένος μόλις μια φορά έμεινε στους 84.
  • Πέρυσι η Μονακό νίκησε με 94-95 τη Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη και η αναμέτρηση κρίθηκε στην παράταση (88-88).
  • Κανένα από τα 4 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν κριθηκε με διαφορά πάνω από 8 πόντους. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Η βασική μας πρόταση

μονακο με χαντικαπ +6.5 σε αποδοση 2.05


Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 15/11/2023

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη το βράδυ (21:15) στην 8η στροφή της Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν με 3-4 είναι φαβορί κόντρα στους Λιθουανούς (3-4) και ο μεγάλος της στόχος είναι να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας και να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έχει χαράξει στα τελευταία παιχνίδια.

Οι «πράσινοι» στα τελευταία τους ματς καθρεφτίζουν πάνω στο παρκέ την ποιότητα που διαθέτουν στο ρόστερ τους. Αυτό σε μεγάλο ποσοστό οφείλεται και στο γεγονός ότι ο Λούκα Βιλντόζα έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. Ο γκαρντ από την Αργεντινή μετά τον τραυματισμό του έχει βρει ρόλο στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» και στο πλάι των Σλούκα, Γκραντ, Ναν και Γκάι κάνει τη διαφορά.

Ο Βιλντόζα στα δύο τελευταία ματς με Άλμπα και Άρη «σκότωσε» τους αντιπάλους με σουτ από την περιφέρεια και σταμάτησε τις επιπόλαιες ενέργειες. Η εικόνα του πάνω στο παρκέ μας προϊδεάζει για ανάλογη συνέχεια και απέναντι στην Ζαλγκίρις.

  •  Ο Βιλντόζα με την Άλμπα στο Βερολίνο πέτυχε 13 πόντους με 4/4 τρίποντα και χωρίς να εκβιάσει προσπάθειες.
  • Ο Βιλντόζα στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Άρη σκόραρε 9 πόντους.
  •  9 πόντους μέσο όρο έχει ο Βιλντόζα στα φετινά ματς του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Η βασική μας πρόταση

βιλντοζα over 8.5 ποντοι σε αποδοση 1.99 

Μακάμπι – Ολυμπιακός 14/11/2023 ✅

Νέα διαβολοβδομάδα ξεκινάει στην Euroleague και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την ξεσπιτωμένη Μάκαμπι. Η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο «Aleksandar Nikolic Hall» και οι δύο ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο για την νίκη.

Η Μακάμπι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με βάση τις πολεμικές συνθήκες που επικρατούν στο Ισραήλ το 4-2 που έχει πετύχει είναι ένα θαύμα. Οι παίχτες του Οντεντ Κάτας προέρχονται από δύο σερί νίκες με Αρμάνι στο Μιλάνο (90-98) και Μπάγερν (93-90) στην Σερβία και παίζουν επιθετικό μπάσκετ.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός (3-4) προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες με Φενέρ (79-77) και Μπασκόνια (74-75) και η επιστροφή στις επιτυχίες είναι «μονόδρομος». Οι Πειραιώτες θα επιστρατεύουν τον μεγάλο τους όπλο που είναι η άμυνα με στόχο να απενεργοποιήσουν τα ατού της Μακάμπι. Η απουσία του Μιλουτίνοφ είναι σημαντική, όμως ο Μπαρτζώκας είναι ικανός να βγάλει άσους από το μανίκι του.

Η βασική μας πρόταση

νικητησ ολυμπιακοσ σε αποδοση 2.40


 Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 12/11/2023❌

Μεγάλο ματς στο «Stamford Bridge» την Κυριακή (18:30) ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι στη 12η αγωνιστική της Premier League.

Η Τσέλσι προσπαθεί να βρει τον καλό της εαυτό και η νίκη (1-4) επί της Τότεναμ εκτόξευσε την αυτοπεποίθηση όλων στα ύψη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στη 10η θέση με 4-3-4 και εντός έδρας έχει μόλις μια νίκη (2 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ντέρμπι στο Λονδίνο κρίθηκε με τον Τότεναμ να παίζει από το 55′ με 9 ποδοσφαιριστές και την Τσέλσι να καθαρίζει την νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης σε αντεπιθέσεις.

Για ακόμη μια φορά οι «μπλε» δεν ικανοποιήσαν και αν η Τότεναμ ήταν πιο ψύχραιμη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να ισοφαρίσει παρότι έπαιξε για παραπάνω από 35 λεπτά με 9 παίχτες.

Η Μάντσεστερ Σίτι φιγουράρει παρέα με την Άρσεναλ στην κορυφή με 27 βαθμούς και η Τότεναμ ακολουθεί κατά πόδας με 26. Οι παίχτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έχουν μεγάλη ευκαιρία με νίκη να βρεθούν μόνοι πρώτοι και στα τελευταία δύο παιχνίδια τους σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία.

Την περασμένη αγωνιστική νίκησαν 6-1 την Μπόρνμουθ, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη επί της Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ με 0-3. Μεσοβδόμαδα οι πρωταθλητές Ευρώπης νίκησαν με άνεση 3-0 την Γιουνγκ Μπόις στην 4η αγωνιστική του Champions League.

  • Η Μάντσεστερ Σίτι σε 11 ματς διαθέτει την καλύτερη επίθεση (28 γκολ) και άμυνα (8) στην Premier League
  • Η Τσέλσι στα τελευταία 4 ματς έχει δεχθεί 6 γκολ.
  • 6 σερί νίκες μετράει η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας.
  • Από το 2020 έχει να ηττηθεί στο Λονδίνο η Σίτι σε ματς Premier League κι έκτοτε μετράει 3 σερί νίκες (0-1, 0-1, 1-3).

Η βασική μας πρόταση

Νίκη Μάντσεστερ Σίτι & Over 1.5 σε αποδοση 2.20


Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ 11/11/2023 ❌

Ματς για γερά νεύρα στην Bundesliga ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Ντόρτμουντ το Σάββατο (16:30).

Οι γηπεδούχοι μέχρι τώρα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και με 21 βαθμούς (7-0-3) βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, στα δύο τελευταία τους παιχνίδια μετράνε ισάριθμες ήττες με Χόφενχαϊμ (2-3 εντός) και Χάιντενχαϊμ (2-0 εκτός). Τα πρώτα μαύρα σύννεφα έχουν εμφανιστεί και έχουν αρχίσει να σκεπάζουν τον ενθουσιασμό που κυριαρχούσε στην ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες.

Η Ντόρτμουντ (6-3-1) ισοβαθμεί με την Στουτγκάρδη στους 21 βαθμούς και μετά την ήττα στο «Klassiker» (0-4) θέλει να δώσει απαντήσεις. Η πρώτη μεγάλη αντίδραση για την ομάδα του Έντιν Τέρζιτς ήρθε μεσοβδόμαδα με τη νίκη (2-0) απέναντι στην Νιούκαστλ στην 4η αγωνιστική του Champions League.

Οι Βεστφαλοί υπερέχουν σε εμπειρία και ποιότητα και είναι ικανοί να χαμογελάσουν μέσα στην Στουτγκάρδη.

  • Αήττητη είναι η Ντόρτμουντ στα τελευταία 5 ματς με την Στουτγκάρδη και μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία.
  • Η Ντόρτμουντ στα τελευταία 4 ματς στην έδρα της Στουτγκάρδης μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία (πέρυσι).

Η βασική μας πρόταση

νικη ντορτμουντ σε αποδοση 2.75


Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ 10/11/2023 ❌

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ ξεκινάει η 11η αγωνιστική της Bundesliga. Οι δύο ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι και ψάχνουν τον τρόπο να βγουν από τη μετριότητα.

Η Γκλάντμπαχ με 2-4-4 έχει συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές, ενώ η Βόλφσμπουργκ μετράει 13 με 4-1-5. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι προέρχονται από ισοπαλίες (3-3 με Φράιμπουργκ η Γκλάντμπαχ και 2-2 η Βόλφσμπουργκ με την Βέρντερ).

Η δίψα τους για τη νίκη μας προϊδεάζει για επιθετικό ματς που ενδέχεται να γίνει… ροντέο. Οι δύο ομάδες μας έχουν συνηθίσει στο παρελθόν σε παιχνίδια με πολλά γκολ.

  • Τα δύο από τα τρία τελευταία ματς ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ έχουν λήξει ισoπαλία (2-2).
  • Πέρυσι η Γκλάντμπαχ νίκησε 2-0 τη Βόλφσμπουγκ, όμως στην έδρα των «λύκων» το ματς σταμάτησε στο «Χ» (2-2) και στο ημίχρονο ήταν 1-1.
  • Η Γκλάντμπαχ την περασμένη αγωνιστική ήρθε 3-3 στην έδρα της Φράιμπουργκ και το παιχνίδι πέρασε από το 1-1 όταν ισοφάρισε με τον Σιμπατσέ.
  • Η Βόλφσμουργκ την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 2-2 με τη Βέρντερ και στο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν 1-1.

Η βασική μας πρόταση

σκορ οποιαδηποτε στιγμη στον αγωνα 1-1 σε αποδοση 2.30


Ρεν – Παναθηναϊκός 09/11/2023 ✅

Κομβικό παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία απέναντι στη Ρεν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Europa League!

Η Ρεν με 6 βαθμούς (2 νίκες, 1 ήττα) βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και προέχεται από το μεγάλο διπλό (1-2) στη Λεωφόρο. Στο συγκεκριμένο ματς στάθηκε και τυχερή, αφού, παρότι προηγήθηκε με 0-2, οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλες ευκαιρίες ακόμα και για την ισοφάριση.

Η Ρεν μέσα στην έδρα της αναμένεται να πιέσει κι έχει μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει 2η σερί νίκη κόντρα στο «τριφύλλι» που σε μεγάλο ποσοστό θα της διασφαλίσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με λίγα λόγια περιμένουμε επιθετικό παιχνίδι από τους γηπεδούχους που φημίζονται για το τρέξιμο που ρίχουν πάνω στο τερέν.

Ο Παναθηναϊκός σε 3 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς (1-1-1) και στο συγκεκριμένο ματς υπάρχει πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Βρετάνη. Έτσι, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παραμείνουν με αξιώσεις στο κόλπο της πρόκρισης.

Το τεχνικό επιτελείο της ελληνικής ομάδας σχεδιάζει επιθετικό πλάνο με τους Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδη βασικούς, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή και ο Σπόραρ  βρίσκεται σε φόρμα. Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει το γκολ και ευελπιστεί ότι η αστοχία που εμφάνισε στη Λεωφόρο αυτή τη φορά θα λάβει τέλος απέναντι στην άμυνα της Ρεν.

  •  Ο Παναθηναϊκό φέτος σε 7 από τα 9 εθρωπαϊκά ματς έχει σκοράρει. Μόνο με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ και με τη Μακάμπι στη Χάιφα έμεινε στο «μηδέν».
  • Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού και στα τελευταία 4 παιχνίδια – ανεξαρτήτως διοργάνωσης – έχει σκοράρει 13 γκολ.
  • Η Ρεν στα τελευταία 7 παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ και τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν ήταν στην έδρα της Μονπελιέ (0-0).

Η βασική μας πρόταση

goal/goal & over 2.5 σε αποδοση 2.15


Μπάγερν – Γαλατασαράι 08/11/2023 ✅

Όπως και στην πρώτη αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη έτσι και στο Μόναχο περιμένουμε ανοιχτό ματς ανάμεσα σε Μπάγερν και Γαλατασαράι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι Βαυαροί με την επικράτηση με 3-1 στην έδρα της Γαλατασαράι μετράνε μόνο νίκες και είναι το απόλυτο αφεντικό στον πρώτο όμιλο. Οι Γερμανοί πετάνε φλόγες στη φάση των ομίλων και μοιάζουν ασταμάτητοι. Συγκεκριμένα έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό ρεκόρ στη διοργάνωση, αφού σε φάση ομίλων είναι 37 ματς αήττητοι (34 νίκες, 3 ισοπαλίες) και μετράνε 18 διαδοχικές νίκες!

Η Γαλατασαράι δεν πάει στο Μόναχο για τουρισμό και με 4 βαθμούς σε 3 ματς έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Οι Τούρκοι δεν πρόκειται να παίξουν αντιποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στους πρωταθλητές Γερμανίας. Η Γαλατά έχει σκοραρει σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου, ενώ κανείς δεν έχει ξεχάσει την επική νίκη που πέτυχε μέσα στο Ολντ Τράφορντ (2-3) κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

  • Goal/Goal και Over 2.5 έχουν λήξει όλα τα παιχνίδια της Μπάγερν και της Γαλατασαράι στον πρώτο όμιλο του Champions League.
  • 1-3 υπέρ της Μπάγερν έληξε το παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες πριν 15 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.
  • Η Γαλατά στα τελευταία 16 ματς ανεξαρτήτως διοργλανωσης σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.
  • Η Μπάγερν στα 14 από τα 15 τελευταίας της παιχνίδια σκοράρει μίνιμουν 2 γκολ.

Η βασική μας πρόταση

Goal/Goal & Over 2.5 σε αποδοση 1.70


Μάντσεστερ Σίτι – Γιουνγκ Μπόις 07/11/2023❌

Στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Γιουνγκ Μπόις σ’ ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Πεπ Γκουαρδιόλα παίζουν στην έδρα τους, έχουν καταπληκτική ομάδα και σε αυτές τις τρεις πρώτες στροφές των ομίλων έχουν το απόλυτο με τρεις νίκες και 9-3 γκολ.

Αναμένεται να κάνουν και πάλι κουμάντο στο ματς και παρά την πιθανή απουσία του Χάαλαντ θα παίξουν με μοναδικό στόχο να προσφέρουν θέαμα. Ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος δεν έχουν αφού με το 3/3 είναι ήδη «αγκαλιά» με την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στους «16».

Στην αντίπερα όχθη, οι Ελβετοί με μια ισοπαλία και δύο ήττες στον 7ο όμιλο απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και σ’ ένα ακόμη ματς δεν πρόκειται να κλειστούν στο καβούκι τους.

  • Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περασμένη αγωνιστική και το σκορ έληξε 1-3 υπέρ της Σίτι. Η Γιουνκγ Μπόις ισοφάρισε σε 1-1 είχε 10 τελικές προσπάθειες και οι Άγγλοι έκαναν 26!
  • Σε τρεις αγωνιστικές στο Champions League η Σίτι έχει δεχθεί γκολ και όλα τα παιχνίδια της έληξαν Goal/Goal
  • Η Γιουγκ Μπόις σε τρία ματς στον όμιλο μετράει ισάριθμα Goal/Goal. Δύο ήττες με σκορ 1-3 από Λειψία και Σίτι και μια ισοπαλία με Ερυθρό Αστέρα.

Η βασική μας πρόταση

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET 


Τότεναμ – Τσέλσι 06/11/2023 ❌

Ντερμπάρα στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι τη Δευτέρα το βράδυ (22:00). Οι γηπεδούχοι περιμένουν με άγριες διαθέσεις τους «μπλέ» και έχουν τεράστιο κίνητρο για τη νίκη αφού έτσι θα διατηρηθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της Premier League.

Η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη εκκίνηση στην ιστορία της από τη σεζόν (60/61) που κατέκτησε το πρωτάθλημα και σε 10 παιχνίδια είναι αήττητη με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Τα «σπιρούνια» λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και ο Νοτιοκορεάτης Σον μοιάζει ασταμάτητος.

Η Τσέλσι βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας (3-3-4) και ακόμη ψάχνεται. Τα πανάκριβα μεταγραφικά αποκτήμα δεν έχουν δικαιολογήσει ούτε στο ελάχιστο τα 400 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι.

  • Ο Σον κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο για την Τότεναμ, αλλά φέτος σκοράρει και με χαρακτηριστική ευκολία. Ο Νοτιοκορεάτης σε 10 συμμετοχές στην Premier League μετράει 8 γκολ και 1 ασίστ.
  • Ο Σον στα τελευταία δύο ματς της Τότεναμ έχει σκοράρει ισάριθμα γκολ και έχει μοιράσει μια ασίστ.

Για τους παραπάνω λόγους αξίζει να κοιτάξουμε την Super Ενισχυμένη απόδοση στη novibet.

Η βασική μας πρόταση

super ενισχυμενη αποδοση 3.50 να σκοραρει ανυτιμε ο σον 


ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 05/11/2023 ✅

Ντέρμπι ουραγών την Κυριακή (17:30) στους Ζωσιμάδες ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο στην 10η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες «καίγονται» για τους βαθμούς τις νίκης και όλα δείχνουν ότι οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά πάνω στο χορτάρι.

Ο ΠΑΣ (5β. με 1-2-6) έχει να πανηγυρίσει νίκη από την 1η αγωνιστική της σεζόν και προέρχεται από 5 σερί ήττες κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για την ομάδα. Ο κατήφορος έχει εκτοξεύσει την κριτική σε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και προπονητή.

Ο Βόλος (5β. με 1-2-5) την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες (2-1 την Κηφισιά), όμως το ζητούμενο είναι να δημιουργηθεί θετικό σερί για να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αναμφισβήτητα το κλίμα στην ομάδα της Μαγνησίας έχει βελτιωθεί μετά το «τρίποντο» της περασμένης αγωνιστικής.

Η δίψα των δύο ομάδα μας προϊδεάζει για ένα ματς που θα περιτριγυρίσει στην ισοπαλία.

  • Στις 7/10 οι δύο ομάδες έπαιξαν στο Κύπελλο και ο Βόλος επικράτησε στην έδρα του ΠΑΣ με σκορ 1-2.
  • Ο Βόλος στα τελευταία 7 ματς με τον ΠΑΣ στη Super League μετράει μόλις μια ήττα. Στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.
  • Ο Βόλος σε 4 επισκέψεις στην έδρα του ΠΑΣ μετράει 3 νίκες και 1 ήττα και την περασμένη σεζόν επικράτησε με σκορ 0-1.

Η βασική μας πρόταση

Χ2 (ΔΕ) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 


Ντόρτμουντ – Μπάγερν 04/11/2023 ✅

Το πρώτο «Klassiker» της σεζόν 23/24 έφτασε στη 10η αγωνιστική της Bundesliga! Ντόρτμουντ και Μπάγερν θα συναντηθούν (19:30) στο κατάμεστο «Signal Iduna Park» και το μεγάλο ερώτημα είναι αν κάποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει αήττητη.

Η Ντόρτμουντ σε 9 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς (6-3-0) και εκτός από το «τρίποντο» της νίκης ψάχνει και μια άτυπη ρεβάνς για να ξεχάσει τον οδυνηρό τρόπο που πέρυσι έχασε τον τίτλο από τους Βαυαρούς.

Οι Βεστφαλοί την περασμένη αγωνιστική γλίτωσαν την ήττα στις λεπτομέρειες από την Άιντραχτ στην Φρανφκούρτη (3-3). Το θετικό ήταν ότι γύρισαν το ματς από το εις βάρος τους 2-0, όμως το αρνητικό ήταν η αμυντική τους λειτουργία.  Την Τετάρτη, η Ντόρτμουντ με τη νίκη (1-0) απέναντι στην Χόφενχαϊμ πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου.

Οι Βαυαροί από την Τετάρτη βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, αφού ο πρόωρος αποκλεισμό στο Κύπελλο Γερμανίας από την Σααρμπρίκεν, ομάδα 3ης κατηγορίας, εκτόξευσε την κριτική προς τους παίκτες και τον προπονητή στα ύψη. Η σημαία της Μπάγερν, Τόμας Μίλερ, πέταξε βέλη προς τους συμπαίκτες του και τον Τούχελ και η Μπάγερν περιμένουμε να δώσει απαντήσεις στο «Klassiker». Οτιδήποτε άλλο εκτός από νίκη θα φέρει νέες εκρήξεις.

Το υλικό των Βαυαρών είναι σαφώς πιο ποιοτικό και πλέον υπάρχει και ο Μάνουελ Νόιερ στην 11αδα.

  • Από τον τελικό του Σούπερ Καπ το 2019 έχει να νικήσει η Ντόρτμουντ την Μπάγερν. Αυτό σημαίνει ότι οι Βαυαροί σε Klassiker τρέχουν αήττητο σερί 10 παιχνιδιών με 9 νίκες και 1 ισοπαλία (2-2 πέρυσι).
  • Σε συνολικά 108 «Klassiker» στην Bundesliga η Ντόρτμουντ μετράει 25 νίκες, η Μπάγερν 53 και 30 παιχνίδια έληξαν ισοπαλία.
  • Στην έδρα των Βεστφαλών, 16 ματς έχουν βαφτεί κίτρινα, η Μπάγερν έχει πανηγυρίσει 18 φορές και 20 παιχνίδια σταμάτησαν στο «Χ».
  • Οι Βαυαροί στα τελευταία 13 ματς με την Ντόρτμουντ έχουν σκοράρει συνολικά 44 γκολ!

Η βασική μας πρόταση

νικη μπαγερν σε αποδοση 1.99


Λας Πάλμας – Ατλέτικο Μαδρίτης 03/11/2023 ❌

Το βράδυ της Παρασκευής (22:00) η Λας Πάλμας υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στη 12η αγωνιστική της LaLiga και οι αποδόσεις δείχνουν ότι οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Οι λόγοι είναι αρκετοί. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και πάει από το καλό στο καλύτερο. Συγκεκριμένα συμπλήρωσε 9 σερί ματς αήττητη σε όλες τις διογρανώσεις και στο πρωτάθλημα της Ισπανίας μετράει 6 διαδοχικές νίκες. Ετσι, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας με ένα ματς λιγότερο και επιθετικά έχει βρει ρυθμό με τους Μοράτα, Γκριεζμάν να σκοράρουν κατα βούληση.

Η Λας Πάλμας είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας (4-2-5) και με 8 γκολ σε 11 παιχνίδια διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στη LaLiga.

  • Η παράδοση είναι ξεκάθαρα υπέρ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε σε ματς πρωταθλήματος μετράνε 7 διαδοχικές νίκες με αντίπαλο τη Λας Πάλμας.
  • Η Ατλέτικο στις τρεις τελευταίες επισκέψης της στο ισπανικό πρωτάθλημα στην εδρα της Λας Πάλμας έχει ισάριθμες εύκολες νίκες με σκορ 1-5, 0-5, 0-3.

Η βασική μας πρόταση

νικη ατλετικο μαδριτησ & over 1.5 γκολ σε αποδοση 2.10


Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 02/11/2023✅

Ματς για γερά νεύρα περιμένουμε στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ και Ολυμπιακό στην 6η αγωνιστική της Euroleague.

H Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη βρίσκεται στο 4-1 και πρωταγωνιστεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Την περασμένη αγωνιστική πέρασε με άνεση από το Μόναχο (67-76) και κέρδισε κατα κράτος την μάχη μέσα στη ρακέτα. Συγκεκριμένα μοίρασε 4 τάπες (2 ο Παπαπαγιάννης, 2 ο Καλάθης) και μέσα στο «ζωγραφιστό» ο Έλληνα σέντερ μαζί με τον Μότλεϊ ήταν φόβητρο.

Απέναντι στον Ολυμπιακό θα ενεργοποιηθεί και ο Σανλί και τα πάντα μας προϊδεάζουν για μάχη γιγάντων μέσα στη ρακέτα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο 3-2 σε 5 αγωνιστικές και με Μιλουτίνοφ, Φαλ, Πίτερς φιλοδοξούν να υψώσουν ανάστημα μέσα στην Πόλη. Την περασμένη αγωνιστική το παιχνίδι του Ολυμπαικού με την Εφές είχε 4 blocks (1 υπέρ, 3 κατά), ενώ το πρόσφατο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ ολοκληρώθηκε με 9 τάπες (2 υπέρ του Ολυμπιακού, 7 κατά)!

  • Ο μέσος όρος της Φενέρμπαχτσε στις τάπες στην Euroleague είναι 2.6 ανά παιχνίδι. Το αντίστοιχο νούμερο για τον Ολυμπιακό είναι 1.6.
  • Το τελευταίο ματς της Φενέρ στην Euroleague με την Μπάγερν στο Μόναχο ολοκληρώθηκε με συνολικά 8 blocks (4 υπέρ, 4 κατά).

Ολα τα παραπάνω νούμερα μας οδηγούν σε ψαγμένο σημείο στις αγορές της novibet. Η βασική μας πρόταση

over 4.5 κοψιματα σε αποδοση 2.10 


Μάντσεστερ Γ. – Νιουκάστλ 01/11/2023✅

Η εμβόλιμη δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα περιλαμβάνει αγώνες κυπέλλων και στην Αγγλία αγώνες για τον 4ο γύρο του EFL Cup.

Το σημαντικότερο νοκ άουτ παιχνίδι της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης διεξάγεται στο Old Trafford με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει τη Νιουκάστλ (22:15) σε μία επανάληψη του περσινού τελικού, όπου οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είχαν επικρατήσει (2-0) για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου.

Φέτος η σύγκρουση των δύο ομάδων είναι πολύ πιο νωρίς, με το νικητή να προχωρά στην οκτάδα και να παραμένει στη διεκδίκηση της κούπας.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ (και φέτος) βρίσκεται σε κρίση, καθώς τα αποτελέσματα δεν βοηθούν ώστε να διαμορφωθεί καλό κλίμα στο Μάντσεστερ και η βαριά εντός έδρας από τη Σίτι (0-3) για την Premier League ήταν άλλη μία επιβεβαίωση πως τα πράγματα για την Γιουνάιτεντ κάθε άλλο παρά ιδανικά είναι.

Έτσι το EFL Cup μπορεί να αποτελέσει στόχο και… διέξοδο για κάτι καλό και τη φετινή σεζόν, αλλά για να προχωρήσει η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νιουκάστλ.

Η ομάδα του Έντι Χάου παρατάσσεται σε αυτό το νοκ άουτ παιχνίδι έχοντας ήδη πετάξει εκτός συνέχειας την Μάντσεστερ Σίτι, την οποία νίκησε στον προηγούμενο γύρο (1-0), αλλά επίσης έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

Ωστόσο αμυντικά έχει τη δυνατότητα να σταθεί καλά και από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες τους, η επιλογή του No Goal είναι δελεαστική.

  • 7/13 επίσημους αγώνες της Νιουκάστλ έχουν συνδυαστεί με No Goal και 7/14 αντίστοιχα για την Γιουνάιτεντ.

Η βασική μας πρόταση

ΝO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.07 ΣΤΗ NOVIBET

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ