el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπέτις – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/02/2023

Δύο παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της La Liga στη διάρκεια της εβδομάδας και πρόκειται για εξ αναβολής από την 17η αγωνιστική. Το παιχνίδι που προηγείται χρονικά είναι της Μπέτις με την Μπαρτσελόνα (01/02, 22:00).

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο λόγος που είχε αναβληθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι επειδή εκείνες τις ημέρες, οι δύο ομάδες έπαιζαν μεταξύ τους, αλλά για τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ που διεξαγόταν στη Σαουδική Αραβία.

Τώρα θα αντιμετωπίσουν εκ νέου η μία την άλλη, έχοντας βέβαια διαφορετικούς στόχους από την πρόκριση στον τελικό του Σούπερ Καπ. Η Μπέτις θέλει να μείνει κοντά στην πρώτη πεντάδα και η Μπαρτσελόνα να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα από τη Ρεάλ στη μάχη του τίτλου.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Μπέτις απέναντι στην Μπαρτσελόνα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε live streaming με 0% γκανιότα, με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Μπέτις – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Παρουσίαση 01/02/2023

Η Μπέτις προσπαθεί να μπει σφήνα στις πρώτες θέσεις. Αυτό που ουσιαστικά θέλει η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι να πάρει την 4η θέση και να εξασφαλίσει την έξοδό της στο επόμενο Champions League.

Με τη νίκη που πέτυχε το περασμένο Σαββατοκύριακο έμεινε ζωντανή σε αυτό το όνειρο. Η Μπέτις είχε μία πολύ δύσκολη αποστολή, στο παιχνίδι με τη Χετάφε, αλλά εν τέλει πήρε την πολυπόθητη νίκη με 1-0.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο για τους Ανδαλουσιανούς. Το πρώτο ημίχρονο είχε μόλις μία καλή φάση για τους φιλοξενούμενους κι αυτό διότι οι γηπεδούχοι είχαν φροντίσει να κλείσουν καλά όλους τους διαδρόμους.

Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο μισό του αγώνα. Η Μπέτις αύξησε την πίεσή της, αλλά δεν κατάφερε να βρει τα δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό όμως μέχρι το 86’, όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Ντουάρτε. Ο Μπόρχα ευστόχησε και έκανε το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

betis barcelona1 01022023 novibet

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα από την Εσπανιόλ εκτός έδρας και μαζί επέστρεψαν και τα χαμόγελα στο σύλλογο, αφού δεν έχει περιθώρια για απώλειες στη μάχη για είσοδο στην πεντάδα.

Βέβαια έχει απέναντί της, την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, οπότε η αποστολή της δε θα είναι καθόλου εύκολη. Επίσης η Μπέτις έχει να διαχειριστεί και την ήττα από την Μπαρτσελόνα πριν από δέκα μέρες για το Σούπερ Καπ.

Οι Καταλανοί από την πλευρά τους βρίσκονται σε πολύ καλύτερη μοίρα, όχι μόνο σε σύγκριση με τους γηπεδούχους, αλλά συνολικά στην Ισπανία. Είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα είδε τη διαφορά από τη Ρεάλ να αυξάνεται το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Κι αυτό διότι, αρχικά η Μπαρτσελόνα πήρε το Σάββατο μία μεγάλη νίκη επί της Χιρόνα με γκολ του Πέδρι στο 61’. Η νίκη επί των γηπεδούχων ήταν όντως μεγάλη και σημαντική διότι η Μπαρτσελόνα έκανε μία κάκιστη εμφάνιση.

Μάλιστα στο τέλος του αγώνα, οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ την Μπαρτσελόνα στοχεύοντας στην ισοφάριση, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η νίκη της ομάδας Τσάβι έχει μεγαλύτερη αξία διότι ήρθε έπειτα από μία κακή και σχεδόν αποκαρδιωτική εμφάνιση των «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο το τελικό συμπέρασμα είναι ότι η Ρεάλ άφησε έξι βαθμούς πίσω της τη Ρεάλ, ενώ σε συνδυασμό με την ισοπαλία που των Μαδριλένων την επομένη με τη Σοσιεδάδ, η διαφορά σταθεροποιήθηκε εν τέλει στους πέντε βαθμούς.

Είναι ενδεικτικό ότι η Μπαρτσελόνα δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αλλά παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Συγκεκριμένα στα τρία πιο πρόσφατα ματς έχει ισάριθμες νίκες με 1-0. Μάλιστα τα δύο από τα τρία παιχνίδια ήταν στην έδρα της, με τη Χετάφε και με τη Σοσιεδάδ.

Στις εγχώριες διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ), η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη εδώ και 14 παιχνίδια μετρώντας 13 νίκες και μία ισοπαλία. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν στις 16 Οκτωβρίου με 3-1 από τη Ρεάλ εκτός έδρας.


Μπέτις – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά & Προϊστορία 01/02/2023

  • Η Μπαρτσελόνα έχει τρομερή προϊστορία στην έδρα της Μπέτις. Παρά το γεγονός ότι οι αναμετρήσεις είναι στη Σεβίλλη, η Μπαρτσελόνα έχει περισσότερες νίκες από τους γηπεδούχους.
  • Συγκεκριμένα, σε 56 αναμετρήσεις στη Σεβίλλη, η Μπαρτσελόνα έχει 26 νίκες, 14 ισοπαλίες και 16 ήττες.
  • Μάλιστα η πρόσφατη προϊστορία είναι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό υπέρ των φιλοξενουμένων. Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια στην έδρα της Μπέτις, όπου μετράει οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μάλιστα οι πέντε νίκες είναι συνεχόμενες.
  • Και οι πέντε τελευταίες νίκες της Μπαρτσελόνα στην Μπέτις ήρθαν όλες Over 2,5. Επίσης οι τέσσερις ήταν Goal και η μία No Goal.
  • Το μεγάλο πρόβλημα της Μπέτις είναι οι εντός έδρας αναμετρήσεις κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την Μπαρτσελόνα.
  • Οι Ανδαλουσιανοί δεν έχουν κερδίσει στην έδρα τους από τις 16 Οκτωβρίου και το 3-1 επί της Αλμερία. Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει τέσσερα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, στα οποία έχουν δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.
  • Η 16η Οκτωβρίου είναι ημερομηνία ορόσημο και για την Μπαρτσελόνα, αφού είναι η τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε εκτός έδρας. Από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Έκτοτε μετράει εννέα συνεχόμενες νίκες (επτά νίκες και δύο προκρίσεις σε παράταση και πέναλτι, αντίστοιχα)!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της La Liga.

betis barcelona3 01022023 novibet


Μπέτις – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 01/02/2023

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην πείθει πολύ με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα, αλλά παίρνει τις νίκες που θέλει είτε πρόκειται για το Κύπελλο είτε για το πρωτάθλημα. Τώρα έχει μία δύσκολη αποστολή στην Ανδαλουσία με αντίπαλο την Μπέτις, ωστόσο θα είναι το φαβορί για ακόμη μία νίκη.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.71

Όπως τα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια της Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα, έτσι κι αυτό με την Μπέτις αναμένεται να είναι κλειστό. Στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα έχει ισάριθμες νίκες και οι τρεις είναι με σκορ 1-0. Έτσι θα πάει κι αυτό μέσα στην έδρα της Μπέτις.

Η ΑΓΟΡΑ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.99

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπέτις – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπέτις: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/02/2023

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παραταχθεί η Μπέτις στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δε θα έχει στη διάθεσή του, τον εξτρέμ Χουάν Κρουζ, ο οποίος είναι τραυματίας από τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι Ναμπίλ Φεκίρ και Χουάνμι αναμένεται να παίξουν κανονικά, αφού έχουν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό τους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σίλβα – Σαμπάλι, Πετσέλα, Φελίπε, Μιράντα – Ροντρίγκεζ, Καρβάλιο – Ενρίκε, Φεκίρ, Ροδρι – Ιγκλέσιας

betis barcelona4 01022023 novibet


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/02/2023

Μόλις μία, αλλά σημαντική, απουσία έχει και ο Τσάβι για τον αγώνα με την Μπέτις στην Ανδαλουσία.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι εκτός πλάνων καθώς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Χιρόνα και θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες.

Αντίθετα, επιστρέφουν οι Λεβαντόφσκι και Φεράν Τόρες, που εξέτισαν την ποινή τους και αναμένεται να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κούντε, Αραούχο, Κρίστενσεν, Άλμπα – Γκάβι, Ντε Γιονγκ, Πέδρι – Ραφίνια, Τόρες, Λεβαντόφσκι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ