el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μπράγκα – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/10/2023

Η Μπράγκα υποδέχεται τη Ρεάλ (22:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στην Πορτογαλία ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Το Champions League επιστρέφει στη δράση, με τη Ρεάλ να έχει επικίνδυνη έξοδο στην Πορτογαλία κόντρα στην Μπράγκα.

Η «βασίλισσα» έχει στόχο το 3/3 και το απόλυτο που θα την καταστήσει απόλυτο αφεντικό στον όμιλο, με τους γηπεδούχους να θέλουν να κάνουν τη ζημιά για να αποκτήσουν ισχυρές ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στην Πορτογαλία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Μπράγκα – Ρεάλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/10/2023

Ο 3ος όμιλος του Champions League επιστρέφει με σπουδαίο παιχνίδι στο Estadio Municipal της Μπράγκα, με την τοπική ομάδα να περιμένει τη Ρεάλ σε μια μεγάλη βραδιά.

Για τη «βασίλισσα» τα πράγματα έχουν μπει σε σωστή βάση μετά τη νίκη επί της Νάπολι και με νέα νίκη, αυτή τη φορά επί πορτογαλικού εδάφους, θα απλοποιηθούν όσον αφορά την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά, την ώρα που οι γηπεδούχοι μετά την πρώτη και δραματική νίκη επί της Ουνιόν στο Βερολίνο ψάχνουν νέα επιτυχία για να μπουν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αναμφίβολα αν καταφέρουν και κερδίσουν κάποιον βαθμό με τους Μαδριλένους θα έχουν κάνει ένα βήμα μπροστά στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

Το παιχνίδι στην Πορτογαλία αναμένεται ανοικτό, μιας και οι δύο ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι, με την Μπράγκα να έχει 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και όντας φρέσκια, καθώς προηγήθηκε ένα εύκολο ματς κυπέλλου, περιμένει μια μεγάλη αντίπαλο με τεράστιο κίνητρο.

Μεγάλο κίνητρο έχει και η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να αφήσει πίσω την γκέλα με την Σεβίλλη και να ανακτήσει την καλή της ψυχολογία, καθώς ακολουθεί το clasico με την Μπαρτσελόνα εντός των τειχών.

Οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση βασισμένοι στην γρήγορη επιθετική τους ανάπτυξη, ωστόσο το ίδιο θα επιδιώξει και η Ρεάλ, η οποία αν βρει χώρο μπορεί να «σκοτώσει» οποιονδήποτε αντίπαλο, κάτι που έδειξε και απέναντι στη Νάπολι, όπου έκανε επίδειξη ισχύος.


Μπράγκα – Ρεάλ: Στατιστικά & Προϊστορία 24/10/2023

  • Έπειτα από δύο αγωνιστικές στον 3ο όμιλο, η Ρεάλ έχει 6 βαθμούς με 2/2 νίκες, ενώ η Μπράγκα έχει 3 βαθμούς με μία νίκη και μία ήττα.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική η Μπράγκα νίκησε στο Βερολίνο την Ουνιόν (2-3), ενώ με το ίδιο σκορ η Ρεάλ νίκησε στην Ιταλία τη Νάπολι.
  • Είναι η πρώτη συνάντηση στην ιστορία των δύο ομάδων.
  • Η Μπράγκα έχει ρεκόρ 2-0-1 απέναντι σε ισπανικές ομάδες.
  • Η Ρεάλ έχει ρεκόρ 14-2-5 απέναντι σε ομάδες από την Πορτογαλία.
  • Η Μπράγκα προέρχεται από εύκολη νίκη (0-2) επί της Ρεμπορδόσα για το κύπελλο Πορτογαλίας.
  • Η Ρεάλ προέρχεται από την ισοπαλία με τη Σεβίλλη (1-1) για τη La Liga.
  • Οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά πορτογαλική ομάδα σε φάση ομίλων μετά το 2016 και τις αναμετρήσεις με τη Σπόρτιγκ.
  • Με το 0-2 στο ματς κυπέλλου σταμάτησε το σερί 8 αγώνων της Μπράγκα με G/G. Συνολικά 12/16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχουν συνδυαστεί με G/G.
  • Το 1-1 με τη Σεβίλλη ήταν η πρώτη ισοπαλία για τη Ρεάλ φέτος, έπειτα από 10 νίκες σε 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Μπράγκα – Ρεάλ: Προγνωστικά 24/10/2023

Επικίνδυνη έξοδος για τη Ρεάλ στο Estadio Municipal, με τους Μαδριλένους να θέλουν να ξεμπερδέψουν νωρίς ώστε να νικήσουν χωρίς άγχος και να στραφούν χωρίς… πονοκεφάλους στο clasico με την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί. Η Ρεάλ θα μπει δυνατά για να σκοράρει πρώτη και να απλοποιήσει τα πράγματα.

ΝΙΚΗ ΡΕΑΛ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Βινίσιους λόγω και του τραυματισμού του δεν έχει αρχίζει «ζεστά» τη σεζόν, ωστόσο είχε σκοράρει απέναντι στη Νάπολι και θέλει να χτίσει σερί σκοραρίσματος. Στα εκτός έδρας παιχνίδια βρίσκει πιο εύκολα χώρους για να απειλήσει και μπορεί να είναι αποτελεσματικός ενώπιον της εστίας του Ματέους.

ΣΚΟΡΕΡ ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.38 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπράγκα – Ρεάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπράγκα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/10/2023

Ο Αρτούρ Ζορζ δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει της σύγκρουσης με τη Ρεάλ, καθώς ο αγώνας κυπέλλου με σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο έδωσε την ευκαιρία για αλλαγές και ανάσες για τα βασικά στελέχη. Εξ αυτών ουσιαστικά θα απουσιάσει μόνο ο τραυματίας Βίκτορ Γκόμεζ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ματέους – Μέντες, Σάτσι, Νιακατέ, Μπόρχα – Ζάλαζαρ, Αλ-Μουσράτι – Τζαλό, Χόρτα, Μπρούμα – Μπάνζα.

Ρεάλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/10/2023

Για τον Κάρλο Αντσελότι το παιχνίδι είναι σημαντικό, ωστόσο προφανώς υπάρχει στο μυαλό και το clasico που ακολουθεί. Εκτός πέραν των μακροχρόνια τραυματιών είναι και ο Θεμπάγιος, με τον Αλάμπα, παρά το αυτογκόλ με τη Σεβίλλη να παίρνει εκ νέου φανέλα βασικού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Κέπα – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά – Κρόος, Τσουαμενί, Βαλβέρδε – Μπέλιγχαμ – Ροντρίγο, Βινίσιους.

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ