el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπράιτον – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/09/2023

Το ταξίδι της ΑΕΚ στο Europa League ξεκινά από την Αγγλία: Εκεί, η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Μπράιτον (22:00) για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης, γνωρίζοντας πως το έργο της θα είναι αρκετά δύσκολο.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έδειξε καλό πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως το τελικό 1-1 την κράτησε μακριά από την κορυφή της Super League. Η συνολική εικόνα όμως έδωσε boost στους παίκτες της ΑΕΚ, που ετοιμάζονται για μία αναμέτρηση – πρόκληση κόντρα σε έναν αντίπαλο που παίζει καταπληκτικά και που πριν λίγες μέρες επικράτησε εύκολα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ με 3-1.

Είναι πάντως δεδομένο πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για να ξεκινήσουν όσο πιο θετικά γίνεται την παρουσία τους στο Europa League.

Για το ματς στο Φάλμερ Στάντιουμ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Europa League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Europa League!


Μπράιτον – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 21/09/2023

Η ΑΕΚ επιστρέφει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης με ένα ματς – πρόκληση, αφού ταξιδεύει στην Αγγλία για την αναμέτρηση με την εξαιρετική φέτος Μπράιτον (22:00).

Η απογοήτευση του αποκλεισμού από την Αντβέρπ στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κράτησε για λίγο, προτού δώσει στη θέση της τον ενθουσιασμό για την παρουσία στους ομίλους του Europa League. Η ΑΕΚ, που νωρίτερα «έγραψε» μία σπουδαία πρόκριση στα ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ξεκινά το ταξίδι της με ένα δύσκολο ματς, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την φορμαρισμένη Μπράιτον (22:00).

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στο εντυπωσιακό 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Η Μπράιτον, με «όπλα» την καταπληκτική κυκλοφορία της μπάλας και την συνολική επιθετική της λειτουργία, βρίσκεται ήδη στην 5η θέση της Premier League με 12 βαθμούς και φιλοδοξεί να πετύχει κάτι καλό και στην πρώτη ever παρουσία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Ντε Τσέρμπι αποθεώνεται από την πλειοψηφία του ποδοσφαιρικού κόσμου και οι αριθμοί του στο «τιμόνι» της Μπράιτον είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακοί: 23 νίκες, 9 ισοπαλίες, 12 ήττες σε 44 ματς, 62% κατοχή μέσο όρο, 8 νίκες σε 15 ματς κόντρα στους έξι «μεγάλους» της Αγγλίας, 3+ γκολ ενεργητικό σε 18 ματς.

Όπως είναι φυσικό, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κόψει τον φρενήρη ρυθμό των Άγγλων και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Europa League. Η «Ένωση» παρουσίασε σε γενικές γραμμές καλό πρόσωπο στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) και δείχνει πως επανέρχεται στα συνηθισμένα στάνταρ της, μετά από ένα διάστημα με δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων.

Ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του με έναν μεγάλο αγωνιστικό «πονοκέφαλο»: Οι Ντομαγκόι Βίντα και Αρόλντ Μουκουντί τέθηκαν εκτός μάχης λόγω τραυματισμού και λοίμωξης, αντίστοιχα, κάτι που αυτόματα αφήνει ένα τεράστιο κενό στην αμυντική γραμμή. Ο Σίμος Μήτογλου θα πάρει σίγουρα θέση βασικού και δίπλα του θα παίξει ένας εκ των Εχσάν Χατζισαφί και Νταμιάν Σιμάνσκι.

Από εκεί και πέρα, ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε και μπήκε στην αποστολή, χωρίς πάντως να βρίσκεται στο 100% της σωματικής του κατάστασης. Κανονικά υπολογίζονται και οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Ροδόλφο Πιζάρο, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους άφησαν εκτός δράσης τις προηγούμενες μέρες.

Mε βάση λοιπόν τα δεδομένα, ο Αλμέιδα αναμένεται να επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Μουκουντί, Ελίασον, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Τσούμπερ ή Αραούχο και Πόνσε.

brighton aek prognostika novibet

Δεν αποκλείεται πάντως να συνυπάρξουν στην επίθεση οι Τσούμπερ και Αραούχο, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη συνοχή και περισσότερα τρεξίματα, κάτι που έχει σίγουρα ανάγκη η ΑΕΚ σε αυτό το ματς.


Μπράιτον – ΑΕΚ: Στατιστικά και Προϊστορία, 21/09/2023

  • Η Μπράιτον μετρά 5/5 combos με G/G και Over 2.5 γκολ.
  • 6/7 παιχνίδια της ΑΕΚ φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη έληξαν με G/G.
  • Η Μπράιτον μετρά 4 νίκες σε 5 ματς στην Premier League.
  • H ΑΕΚ μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Σε αυτό το διάστημα «έγραψε» επίσης τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.
  • Αυτό θα είναι το πρώτο ματς στην ιστορία της Μπράιτον σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
  • Η Μπράιτον κέρδισε δύο φορές στα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια, η ΑΕΚ κέρδισε δύο φορές, ενώ έχασε σε ένα ματς. Οι δύο νίκες της συνοδεύτηκαν με combo G/G και Over 2.5 γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μπράιτον – ΑΕΚ: Προγνωστικά 21/09/2023

Πολύ δύσκολο ματς για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση για να βρει αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες και εντυπωσιακές ομάδες στην Ευρώπη.

Η Μπράιτον είναι το μεγάλο φαβορί και η προσθήκη του χαρακτήρα της ΑΕΚ στην εξίσωση γέρνει την πλάστιγγα προς τη μεριά ενός παιχνιδιού με υψηλό τέμπο, αρκετές φάσεις και πολλά γκολ.

Για το ματς στην Αγγλία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπράιτον σκοράρει συνεχώς, όμως δέχεται και γκολ. Η ΑΕΚ βρίσκεται περίπου στην ίδια συνθήκη και σίγουρα μπορεί να βρει – τουλάχιστον – ένα τέρμα στην Αγγλία.

1 & OVER 3,5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το υψηλό τέμπο και τα γκολ αναμένεται να αποτελέσουν κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα και ίσως συνδυαστούν με νίκη της Μπράιτον. Οι Άγγλοι βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση και αν καταφέρουν να πιάσουν τον συνηθισμένο ρυθμό τους θα κερδίσουν, όσο καλή και αν παρουσιαστεί η ΑΕΚ.

brighton aek prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπράιτον – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπράιτον – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες και Ενδεκάδα 21/09/2023

Σε αντίθεση με όσα κάνουν – κατά κύριο λόγο – οι αγγλικές ομάδες σε αυτές τις διοργανώσεις, η Μπράιτον αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της και με όλα τα «όπλα» της, αφού ο Ντε Τσέρμπι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στα στόπερ, αφού εκτός δράσης είναι οι βασικοί Βίντα – Μουκουντί. Ο Μήτογλου είναι ο μοναδικός «καθαρόαιμος» σέντερ μπακ της αποστολής και όλα δείχνουν πως ο Αλμέιδα θα τοποθετήσει στο πλευρό του τον έμπειρο και γρήγορο Χατζισαφί. Από εκεί και πέρα, οι Λιβάι και Γκατσίνοβιτς

Μπράιτον (4-2-3-1): Στιλ – Βέλτμαν, Βαν Χέκε, Ντανκ, Εστουπινιάν – Νταχούντ, Γκρος – Φέργκιουσον, Πέδρο, Μιτόμα – Γουέλμπεκ

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Μοχαμαντί – Ελίασον, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα – Τσούμπερ, Αραούχο (Πόνσε)

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ