el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/05/2023

Επικίνδυνη αποστολή έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο την Μπράιτον στο εξ’ αναβολής ματς της 28ης αγωνιστικής στην Premier League την Πέμπτη το βράδυ (22:00).

Οι γηπεδούχοι μας έχουν αποδείξει φέτος ότι δεν φοβούνται κανένα αντίπαλο και δίνουν «μάχη» για να πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στην αντίπερα όχθη, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούν να αδιαφορήσουν αφού ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Champions League της νέας σεζόν.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό με δελεαστικές αποδόσεις και προγνωστικά για το στοίχημα.

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/05/2023

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπράιτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα γίνει στο κατάμεστο AMEX Falmer Stadium και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova.

Οι αποδόσεις στο στοίχημα δίνουν προβάδισμα στην Μπράιτον, η οποία μέσα στην έδρα της καίγεται για το «τρίποντο» προκειμένου να κάνει ένα μεγάλο βήμα για έξοδο στην Ευρώπη.

Οι «γλάροι» προέρχονται από εντυπωσιακή εμφάνιση και εντός έδρας νίκη με 6-0 (Video) κόντρα στην Γουλβς. Σκαρφάλωσαν στην 8η θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς (15-7-9). Πλέον, το κίνητρο για νέα νίκη είναι τεράστιο, αφού απέχουν μόλις 2 βαθμούς από την 7η θέση που οδηγεί στο Conference League και την 6η που βγάζει στο Europa League.

Το κλιμα στην ομάδα είναι πανηγυρικό. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ζουν μεγάλες στιγμές. Ο προπονητής Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι είναι το κεντρικό πρόσωπο και οι φίλαθλοι τον έχουν λατρέψει για την εικόνα που παρουσιάζει η Μπράιτον πάνω στο χορτάρι.

Roberto De Zerbi novibet

Ο Ιταλός Coach της Μπράιτον μετά το 6-0 τόνισε ότι «ήταν το καλύτερο παιχνίδι της προπονητικής μου καριέρας, εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι, γίνεται τεράστια προσπάθεια και οι παίκτες που παίζουν εξαιρετικά».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή νίκησε με τέρμα του Μπρούνο Φερνάντες 1-0 (Video)την Αστον Βίλα και διατηρήρθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι «μπέμπηδες» βαθμολογικά είναι σαφως πιο άνετοι από τους γηπεδούχους, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαλαρώσουν.

Η Γιουνάιτεντ είναι στο +7 από τη Λίβερπουλ. Με μια νίκη ουσιαστικά θα πάει στο +10 και θα «αγκαλιάσει» το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν. Ωστόσο, μια γκέλα θα φέρει ανησυχία και θα βάλει φωτιά στα σενάρια για το φινάλε της σεζόν.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ παραμονή του ματς χτύπησε καμπανάκι και περιμένει οι παίκτες του να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

«Έχουμε ακόμα 6 παιχνίδια και σκεφτόμαστες μόνο τις νίκες. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση για το παιχνίδι με την Μπράιτον, θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα. Δεν διαλέγουμε παιχνίδια και θέλουμε να είμαστε στο επόμενο Champions League», τόνισε ο Ερικ τεν Χαγκ.


Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά, Προϊστορία 04/05/2023

  • 11 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες στην Premier League. Η Μπράιτον μετραέι 4 νίκες (3 εντός έδρας) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7 (2 εκτός έδρας).
  •  Στις 23 Απριλίου Μπράιτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συναντήθηκαν στον ημιτελικό του FA Cup. Οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0 και το παιχνίδι κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίζει με 7-6. Για την Μπράιτον μοιραίος παίκτης ήταν ο Σόλι Μαρς που αστόχησε από την άσπρη βούλα.
  • Πέρυσι η Γιουνάιτεντ δεινοπάθησε στην έδρα της Μπράιτον και ηττήθηκε με σκορ 4-0.
  • Στο ματς του πρώτου γύρου η Μπράιτον θριάμβευσε μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» με σκορ 2-1. Για τους «γλάρους» και τα δυο τέρματα της αναμέτρησης πέτυχε Πασκάλ Γκρος.
  • Η επίθεση της Μπράιτον με 61 γκολ υπερέχει της Μάντσεστερ που φέτος έχει σκοράρει 49 τέρματα.
  • Η Μπράιτον στην Premier League μετράει 20 Over και 11 Under, ενώ αντίστοιχα η Γιουνάιτεντ έχει 17 Over και 15 Under.
  •  Παράδοση στα Over έχουν δημιουργήσει οι δύο ομάδες τα μεταξύ τους ματς. Στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις στην Premier League οι 8 έχουν λήξει Over.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 04/05/2023

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και για το σπουδαίο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Μπράιτον παίζει στην έδρα της και με νίκη θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη. Απαντες στους «γλάρους» έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το ενδεχόμενο να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό από τον τελικό του FA Cup.

νικη μπραιτον σε αποδοση 2.00 στη novibet

Οι δύο ομάδες έχουν παράδοση στα Over και με δεοδμένο ότι διψούν για το τρίποντο θα παίξουν επιθετικά. Για τον παραπάνω λόγο αξίζει να κοιτάξουμε στα Combo Bets τις επιλογές.

Goal & over 2.5 σε αποδοση 1.80

Η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει αρκετές απουσία και αμυντικά θα αποδιοργανωθεί. Η Μπράιτον θα πατήσει γκάζι μπροστά στο κοινό της και είναι ικανή να ανοίξει το σκορ από το πρώτο μέρος.

αποδοση 2.45 να προηγηθει η μπραϊτον στο ημιχρονο 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπράιτον: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/05/2023

Στην Μπράιτον η νίκη θα εκτοξεύσει το ενθουσιασμό στα ύψη και παράλληλα θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη. Ο προπονητής Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι λόγω τραυματισμού δεν υπολογίζει τους Λαλάνα, Σαρμιέντο και Λάμπτεϊ. Παίκτης κλειδί στη μεσαία γραμμή είναι φέτος ο Πασκάλ Γκρος που είναι και πρώτος σκόρερ με 8 γκολ και 6 ασίστ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στιλ – Βέλτμαν, Κόλγουιλ, Ντανκ, Εστουπινάν – Μακ Άλιστερ, Γκρος – Μαρς, Ούνταβ, Μιτόμα – Γουέλμπεκ.

brighton manu prognostika novibet

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/05/2023

Το τεχνικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ έχει γεμάτο απουσιολόγιο. Τραυματίες είναι οι Βαράν, Λισάντρο Μαρτίνεθ, Φαν ντε Μπεκ, Γκαρνάτσο, ΜακΤομινέι. Αναμένεται να προτιμηθεί το σχήμα που χάρισε τη νίκη με την Άστον Βίλα.

Μεσοεπιθετικά ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο παίκτης που σηκώνει το βάρος και από τις εμπνεύσεις τους εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Μαλάσια, Σο, Λίντελοφ, Νταλότ – Κασεμίρο, Σάμπιτσερ – Σάντσο, Φερνάντες, Άντονι – Ράσφορντ.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ