el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Βουλγαρία – Σερβία: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/06/2023

Η Βουλγαρία υποδέχεται τη Σερβία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Για το καθοριστικό παιχνίδι στο Ράζγκραντ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η δράση στα προκριματικά του Euro 2024 συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και η Huvepharma Arena του Ράζγκραντ φιλοξενεί ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής.

Στο πλαίσιο του 7ου ομίλου η Βουλγαρία περιμένει τη Σερβία σε ένα βαλκανικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία ως τώρα, αλλά κοινό στόχο τη νίκη.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στη Huvepharma Arena γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Euro 2024!


Βουλγαρία – Σερβία: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/06/2023

Ένα παραδοσιακό βαλκανικό ντέρμπι ξεχωρίζει στην 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024.

H Βουλγαρία φιλοξενεί τη Σερβία σε μία αναμέτρηση οριακού χαρακτήρα για τους γηπεδούχους που αγνοούν τη χαρά της νίκης ως τώρα.

Ναι μην κέρδισαν τον πρώτο τους βαθμό στην τρέχουσα προκριματική φάση, αλλά το 1-1 με τη Λιθουανία στην πραγματικότητα ήταν απογοητευτικό για την ομάδα του Μλάντεν Κριστάιτς, καθώς απέτυχαν να νικήσουν έναν αντίπαλο που αγωνιζόταν με 10 παίκτες για πάνω από 70 λεπτά.

Η κατάσταση στο αντίπαλο στρατόπεδο είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, καθώς η Σερβία έχει το απόλυτο με 2/2 και έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή του ομίλου.

Στόχος της ομάδας του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς είναι να φύγει αλώβητη και από το Ράζγκραντ για να συνεχίσει απτόητη την πορεία προς την τελική φάση στη Γερμανία, σε μία αναμέτρηση πάντως που αναμένεται σκληρή και ανταγωνιστική.


Βουλγαρία – Σερβία: Στατιστικά & Προϊστορία 20/06/2023

  • Η Σερβία έχει ως τώρα δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο (2-0 με Λιθουανία, 0-2 με Μαυροβούνιο), ενώ η Βουλγαρία σε τρεις αγώνες έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό (0-1 με Μαυροβούνιο, 3-0 από Ουγγαρία, 1-1 με Λιθουανία).
  • Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε επίσημη αναμέτρηση μετά τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και την ανεξαρτητοποίηση του Μαυρουβουνίου. Ως τώρα έχουν καταγραφεί δύο φιλικά, με 2/2 για τη Σερβία 6-1, 0-1), ενώ η Σερβία ως μέλος της Γιουγκοσλαβίας και ως ενιαίο κράτος με το Μαυροβούνιο έχει αντιμετωπίσει συνολικά 30 φορές τη Βουλγαρία, με απολογισμό 18 νίκες, 5 ισοπαλίες, 7 ήττες.
  • Τελευταία νίκη των Βούλγαρων ήταν το 1-2 το 2003 σε φιλικό.
  • Η Σερβία έχει συνδυάσει με No Goal τους δύο αγώνες της ως τώρα, ενώ δεν έχει δεχθεί τέρμα.
  • Η Βουλγαρία έχει σκοράρει μόνο στο 1-1 με τη Λιθουανία, ενώ οι άλλοι δύο αγώνες της συνδυάστηκαν με No Goal.
  • Το πανόραμα των προκριματικών του Euro 2024
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Βουλγαρία – Σερβία: Προγνωστικά 20/06/2023

Η Βουλγαρία θέλει μόνο νίκη για να κάνει σεφτέ στον όμιλο και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το κακό ξεκίνημα, ενώ οι Σέρβοι βασισμένοι στην ποιότητα και την ικανότητα να παίρνουν αποτελέσματα θα επιδιώξουν άλλο ένα βήμα πρόκρισης.

Ως γηπεδούχοι οι Βούλγαροι μπορούν να σκοράρουν καθώς θα πιέσουν όσο μπορούν, ενώ η Σερβία βρίσκοντας ανοικτό χώρο θα απειλήσει επίσης.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.07 ΣΤΗ NOVIBET

Εκ των 4 γκολ της Σερβίας στην προκριματική φάση, τα 3 είναι από τον Βλάχοβιτς, με τον επιθετικό της Γιουβέντους να είναι αιχμή του δόρατος και μπορούμε να τον εμπιστευθούμε εκ νέου να πανηγυρίσει.

ΣΚΟΡΕΡ ΒΛΑΧΟΒΙΤΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βουλγαρία – Σερβία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Βουλγαρία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/06/2023

Το ζητούμενο για τον Μλάντεν Κριστάιτς απέναντι στην εθνική ομάδα της πατρίδας του είναι να βρει τον τρόπο ώστε η Βουλγαρία να σκοράρει, καθώς το μόλις ένα γκολ είναι κακή συγκομιδή για τρεις αγώνες.

Πιθανή ενδεκάδα (5-4-1): Ντιουλγκέροφ – Γκαλάτσεφ, Α. Πέτκοβ, Αντόβ, Γκρούεβ, Σ. Πέτκοβ – Ντέσποντοβ, Τσότσεβ, Σόποβ, Ντέλεβ – Μίντσεβ.

Σερβία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/06/2023

Ο Στοΐκοβιτς αναμένεται να διατηρήσει το σύστημα που έχει οδηγήσει στο 2/2 ως τώρα στον όμιλο, με τον εξαιρετικά αποδοτικό Βλάχοβιτς να βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον Μίτροβιτς στην επίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – Μιλένκοβιτς, Γκουντέλι, Πάβλοβιτς – Ζίβκοβιτς, Γκρούγιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μλαντένοβιτς – Τάντιτς, Βλάχοβιτς – Μίτροβιτς.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ