el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σέλτικ – Ατλέτικο: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/10/2023

Η Σέλτικ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στη Γλασκώβη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μεγάλο ματς στο Celtic Park της Γλασκώβης, με τη Σέλτικ να περιμένει την Ατλέτικο σε μία μάχη που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια των δύο ομάδων στον 5ο όμιλο του Champions League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει δώσει δύο δραματικά παιχνίδια στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, καθώς ισοφαρίστηκε στο τέλος από τη Λάτσιο, ενώ νίκησε αντίστοιχα στο τέλος τη Φέγενορντ, ενώ στο φινάλε αντίστοιχα η Σέλτικ δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό απέναντι στους «λατσιάλι».

Η αναμέτρηση στη Σκωτία είναι οριακή για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μόνο με νίκη θα διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν κάνουν από την πλευρά τους σημαντικό βήμα για την παρουσία τους στα νοκ άουτ.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Γλασκώβη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Σέλτικ – Ατλέτικο: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/10/2023

Σπουδαίο και καθοριστικό παιχνίδι για Σέλτικ και Ατλέτικο στη Γλασκώβη, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το «τρίποντο» στο Celtic Park.

Έπειτα από δύο αγωνιστικές στον 5ο όμιλο έχουμε παρακολουθήσει… θρίλερ, με την ομάδα της Μαδρίτης να έχει… 2/2, καθώς στην πρεμιέρα δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις από τη Λάτσιο, ενώ με τη Φέγενορντ σκόραρε επίσης στις καθυστερήσεις για να επικρατήσει και να πάρει το πρώτο «τρίποντο» στον όμιλο.

Στην αντίπερα όχθη οι Σκωτσέζοι είδαν τους «λατσιάλι» την προηγούμενη αγωνιστική να «κλέβουν» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τη νίκη στη Γλασκώβη, αφήνοντας την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς στο μηδέν ως τώρα.

Ωστόσο οι πρωταθλητές Σκωτίας στοχεύουν στην πρώτη νίκη τους, αλλά για να το πετύχουν χρειάζεται να υπερκεράσουν το εμπόδιο της πάντα σκληροτράχηλης ομάδας του Σιμεόνε, η οποία όμως φέτος έχει καταφέρει να ανεβάσει την παραγωγικότητά της τόσο ώστε να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να έχει ισάριθμες νίκες.

Οι «πράσινοι» της Γλασκώβης για άλλη μια σεζόν κυριαρχούν εντός των τειχών, ωστόσο στην Ευρώπη τα έχουν βρει σκούρα και θα έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στους φορμαρισμένους «ροχιμπλάνκος».


Σέλτικ – Ατλέτικο: Στατιστικά & Προϊστορία 25/10/2023

  • Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον 5ο όμιλο. Η Ατλέτικo έχει 4 βαθμούς σε δύο αγώνες, ενώ η Σέλτικ ακόμα δεν έχει βαθμό.
  • Σε 6 μεταξύ τους αγώνες η Ατλέτικο είναι αήττητη με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες. Πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους στους ομίλους του Europa League το 2011, με δύο νίκες των «ροχιμπλάνκος» (2-0, 0-1).
  • Η Σέλτικ έχει ρεκόρ 8-5-23 με ισπανικές ομάδες.
  • Η Ατλέτικο έχει ρεκόρ 6-2-1 με ομάδες από τη Σκωτία.
  • Η ομάδα του Σιμεόνε προέρχεται από σερί 6 νικών και αήττητο 7 αγώνων, ενώ προέρχεται από νίκη (0-3) με τη Θέλτα για τη La Liga.
  • Η Σέλτικ είναι αήττητη στο πρωτάθλημα με 8 νίκες, μία ισοπαλία και προέρχεται από νίκη (1-4) επί της Χαρτς.
  • Το «τριφύλλι» της Γλασκώβης σκοράρει στα τελευταία 5 παιχνίδια.
  • Η Ατλέτικο έχει σκοράρει σε 9/11 επίσημα παιχνίδια της.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Σέλτικ – Ατλέτικο: Προγνωστικά 25/10/2023

Οι δύο ομάδες στη Γλασκώβη θα κυνηγήσουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, με τη Σέλτικ να μην έχει περιθώρια αν θέλει να χτυπήσει θέση που θα ισούται με ευρωπαϊκή συνέχεια, ενώ η Ατλέτικο ψάχνει το «διπλό» για να έρθει πιο κοντά στην πρόκριση στους «16».

Σε αντίθεση με προηγούμενες σεζόν η ομάδα του Σιμεόνε σκοράρει (σημειώνει 2+ γκολ στο νικηφόρο σερί 6/6 που «τρέχει»), ενώ οι γηπεδούχοι δεδομένα θα παίξουν ανοικτά από τη στιγμή που παίζουν στην έδρα τους.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77 ΣΤΗ NOVIBET

Η αναμέτρηση θα είναι δεδομένα δυνατή και θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες, καθώς οι Σκωτσέζοι βασίζουν εκεί το παιχνίδι τους, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» είναι γαλουχημένοι έτσι λόγω… Σιμεόνε.

ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ 2+ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Σέλτικ – Ατλέτικο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Σέλτικ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/10/2023

Ο Μπρένταν Ρότζερς θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Γκούσταφ Λαγκερμπιέλκε καθώς ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός εξέτισε την ποινή του μετά την αποβολή με τη Φέγενορντ, ενώ αντίθετα εκτός μάχης θα μείνουν Ναβρότσκι, Γουέλς, Τίλιο, Αμπάντα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χαρτ – Τζόνσον, Λαγκερμπιέλκε, Σκέιλς, Τέιλορ – Ο’ Ράιλι, ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε – Μαέντα, Κιόγκο, Πάλμα.

Ατλέτικο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/10/2023

Για τον Ντιέγκο Σιμεόνε τα προβλήματα έχουν να κάνουν με την άμυνα, καθώς εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Σάβιτς, με Χιμένεθ και Ρεϊνίλντο να είναι επίσης νοκ άουτ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Όμπλακ – Αθπιλικουέτα, Βίτσελ, Μάριο Χερμόσο – Μολίνα, Μάρκος Γιορέντε, Κόκε, Ντε Πολ, Σαούλ Νίγκεθ – Μοράτα, Γκριζμάν.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ