el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τσέλσι – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/11/2022

To λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ κλέβει την παράσταση στην 15η αγωνιστική της Premier League.

Το μεσημέρι της Κυριακής (14:00) στο «Stamford Bridge» οι δύο ομάδες μας υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι που όλα δείχνουν ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η Τσέλσι ψάχνει επειγόντως μια μεγάλη νίκη για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, αφού η 6η θέση είναι αντιστρόφως ανάλογη σε σχέση με την ποιότητα του ρόστερ της.

Στην αντίπερα όχθη, η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και φιλοδοξεί να επιβεβαιώσει την καταπληκτική της κατάσταση με «τρίποντο» στην έδρα των «μπλε».

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Τσέλσι με την Άρσεναλ  γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Τσέλσι – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/11/2022

Το μεγάλο ντέρμπι στο Λονδίνο μας υπόσχεται νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις και η κατάσταση των δύο ομάδων δείχνει ότι όλα θα κριθούν στο νήμα.

Η Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Γκράχαμ Πότερ έχει βελτιώσει γενικά την εικόνα της, όμως το περασμένο Σάββατο τα έκανε… θάλασσα. Οι «μπλε» ηττήθηκαν 4-1 στην έδρα της Μπράιτον και το αήττητο σερί των 9 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις έλαβε τέλος. Στο συγκεκριμένο ματς δεν υπήρξε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και τα λάθη έφεραν την Τσέλσι στην 6η θέση της βαθμολογίας στην Premier League.

Μεσοβδόμαδα η Τσέλσι φιλοξένησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και εμφάνισε αντίδραση μεγάλης ομάδας. Η ομάδα του Πότερ αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ γύρισε το παιχνίδι και πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 2-1. Το θετικό για τον Πότερ ήταν ότι ο Ντένις Ζακαρία πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού και σκόραρε στο ντεμπούτο του, ενώ κέρδος αποτελεί η αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από την Μπράιτον.

Με το «τρίποντο» απέναντι στους Κροάτες οι Άγγλοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ κλείνοντας το γκρουπ με 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Πάντως, η νίκη της Τσέλσι επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος τέθηκε «νοκ άουτ» και όλα δείχνουν ότι θα χάσει και το Μουντιάλ.

Η Άρσεναλ τη δεδομένη χρονική στιγμή λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και προς έκπληξη αρκετών οδηγεί την κούρσα στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League. Οι «κανονιέρηδες» σε 12 αγώνες μετρούν 10 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα και διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και δεύτερη καλύτερη άμυνα στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Το τελευταίο τους δείγμα γραφής στην Premier League, την περασμένη Κυριακή ήταν εντυπωσιακό, αφού διέλυσαν με σκορ 5-0 τη Νότιγχαμ (Video). Μεσοεπιθετικό ο Αρτέτα έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα που στηρίζεται στους Έντεργκαρντ, Μαρτινέλι, Σάκα και Γκαμπριέλ Ζεσούς. Ο τελευταίος εξελίσσεται σε ηγετική μορφή, αφού είναι πρώτος σκόρερ των «Gunners» με 5 γκολ και πρώτος σε ασίστ με 6!

Την Πέμπτη η Άρσεναλ έπαιξε διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι με τη Ζυρίχη στο Λονδίνο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι κανονιέρηδες είχαν το μυαλό τους στο ντέρμπι, ενώ το γεγονός ότι είχαν σχεδόν εξασφαλισμένη την πρώτη θέση τους έκανε να μην βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά. O Αρέτα έκανε ροτέισον, προκειμένου να έχει πιο φρέσκους τους παίκτες του για το μεγάλο ντέρμπι και η ομάδα του επικράτησε με σκορ 1-0.


Τσέλσι – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 06/11/2022

  • 60 φορές ανεξαρτήτως έδρας έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους Τσέλσι και Άρσεναλ. Οι «μπλε» μετρούν 20 νίκες, οι «κανονιέρηδες» 23, ενώ 17 παιχνίδια έχουν σταματήσει στην ισοπαλία.
  • Η Τσέλσι είναι αφεντικό στα ντέρμπι στο Stamford Bridge. Οι «μπλε» μετρούν 13 νίκες και η Άρσεναλ έχει πανηγυρίσει 9 φορές.
  • Τον Απρίλιο του 2022 συναντήθηκαν τελευταία φορά οι δύο ομάδες στο Stamford Bridge και τότε η Άρσεναλ έκανε επίδειξη δύναμης. Συγκεκριμένα επικράτησε με σκορ 2-4 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ενκέτια που σκόραρε δύο γκολ!
  • Τα 4 από τα 6 τελευταία ντέρμπι των δύο ομάδων στον Premier League ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει Over και Goal.
  • Μαρτινέλι (5 γκολ) και Γκάμπριελ Ζεσούς (5) έχουν πετύχει τα 10 από τα 30 τέρματα της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα και έχουν δημιουργήσει 8!
  • Θετική παράδοση έχει δημιουργήσει η Άρσεναλ την τελευταία τριετία στην έδρα της Τσέλσι. Συγκεκριμένα οι Gunners σε ματς Premier League έχουν να ηττηθούν εκεί από τον Αύγουστο του 2018 και από τότε μετρούν δύο νίκες (0-1, 2-4 και μια ισοπαλία (2-2).
  • Κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι θα είναι ο Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός της Τσέλσι αγωνίστηκε από το 2018-2022 στην Άρσεναλ και με τη φανέλα της πέτυχε 92 γκολ σε 163 συμμετοχές.
  • Στα 8 από τα 9 παιχνίδια της η Άρσεναλ έχει ανοίξει το σκορ.
  • Τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς της Τσέλσι έχουν λήξει Goal και στα 4 τελευταία δέχεται συνεχώς γκολ .
  • Βαθμολογία Premier League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Τσέλσι – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Τσέλσι – Άρσεναλ: Προγνωστικά 06/11/2022

Περιμένουμε μεγάλο ματς με γρήγορο ρυθμό και για το ντέρμπι στο Λονδίνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Η Τσέλσι είναι μια του ύψους και μια του βάθους, αντίθετα η Άρσεναλ παρουσιάζει σοβαρότητα και σταθερότητα πάνω στο χορτάρι.

Γι’ αυτό το λόγο έχει…

ΑΞΙΑ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70 ΣΤΗ ΝOVIBET

Οι συνδυασμοί στα Combo Bets είναι εκρηκτικοί και με δεδομένο ότι περιμένουμε ανοιχτό ματς επιλέγουμε

GOAL/GOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.06

Ο προπονητής της Άρσεναλ έχει βρει την κατάλληλη χημεία στη γραμμή κρούσης και περιμένει ότι οι Γκάμπριελ Ζεσους και Μαρτινέλι θα βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΖΕΣΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00


Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/11/2022

Στην Τσέλσι αναζητούν σταθερότητα στην άμυνα, αφού δεν μπορούν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Εκτός λόγω τραυματισμού παραμένουν οι Ρις Τζέιμς, Φοφανά, Καντέ και Τσίλγουελ. Βασικός στο τέρμα θα ξεκινήσει ο Μεντί, αφού ο Κέπα είναι νοκ άουτ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Μεντί – Αθπιλικουέτα, Τσάλομπαχ, Τιάγκο Σίλβα, Κουκουρέγια – Λόφτους Τσικ, Ζορζίνιο, Μάουντ – Χάβερτζ, Στέρλινγκ, Ομπαμεγιάνγκ

Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/11/2022

Ο Μίκελ Αρτέτα δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή που του φέρνει νίκες. Οι Σμιθ Ροου και Ζιντσένκο παραμένουν εδώ και καιρό στο απουσιολόγιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ραμσντέιλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τομιγιάσου – Τζάκα, Παρτέι, Έντεργκαρντ – Σακά, Μαρτινέλι, Ζεσούς.


Διαβάστε ακόμα… 

 

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ