el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/04/2023

Ντέρμπι πληγωμένων στην Premier League. Τσέλσι και Λίβερπουλ θα κονταροχτυπηθούν την Τρίτη (22:00) στο «Stamford Bridge» για το εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής.

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι τρέχουν να προλάβουν τις θέσεις της Ευρώπης και προέρχονται από ήττες.

Για το ντέρμπι στην Αγγλία ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Η μάχη κορυφώνεται στην Premier League.

 


Τσέλσι – Λίβερπουλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/04/2023

Στην Τσέλσι η νέα εντός έδρας ήττα (0-2) από την Άστον Βίλα έφερε διαδοχικές εκρήξεις. Η διοίκηση απέλυσε τον προπονητή Γκρέιαμ Πότερ και όρισε προσωρινό αντικαταστάτη τον βοηθό του, Μπρούνο Σαλτόρ, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους «μπλε» κόντρα στους «reds».

Παράλληλα, αναζητεί μια μόνιμη λύση και στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. Στον αγωνιστικό τομέα ο κατήφορος για τους Λονδρέζους δεν έχει τελειωμό, αφού βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας (38 βαθμούς με 10-8-10) και για να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο πρέπει να χτίσουν σερί νικών.

Η Λίβερπουλ μετά τις δύο σερί ήττες και την πρόσφατη «σφαλιάρα» το Σάββατο (4-1) από την Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ αναζητούν νίκη- αντίδραση, αφού με 42 βαθμούς (12-6-9) στο ενεργητικό τους απέχουν οκτώ βαθμούς από την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «reds» εκτός έδρας έχουν απογοητευτική εικόνα με μόλις τρεις νίκες (3 ισοπαλίες, 8 ήττες) σε 14 παιχνίδια, ενώ επιθετικά οι Σαλάχ, Γκάκπο, Ζότα, Νούνιες και Φιρμίνιο δεν έχουν βρει την χημεία των περασμένων ετών.

Ο Κλοπ μετά τη βαριά ήττα στο Μάντσεστερ δεν έψαξε για δικαιολογίες και τόνισε χαρακτηριστικά: «Πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ και προηγηθήκαμε. Παίξαμε ανοιχτά. Η Σίτι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε και δεν ήμασταν τυχεροί που δεν είχε άπληστη διάθεση.

Μετά από το 3-1 θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ και το ότι σκόραραν μόνο ένα ακόμα γκολ είναι ένα καλό νέο για εμάς.

Θα μπορούσε να ήταν χειρότερη η κατάσταση για εμάς. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια και έρχονται μεγάλες μέρες για εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε την εικόνα που εμφανίσαμε απέναντι στη Σίτι».


Τσέλσι – Λίβερπουλ: Στατιστικά, Προϊστορία 04/04/2023

  • Σε 61 ντέρμπι ανεξαρτήτως έδρας η Τσέλσι μετράει 21 νίκες, η Λίβερπουλ έχει πανηγυρίσει 23 φορές, ενώ 17 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Στο «Stamford Bridge» οι «reds» ηττήθηκαν τελευταία φορά τον Μάιο του 2018 (1-0) κι έκτοτε μετρούν δύο νίκες (1-2, 0-2) και δύο ισοπαλίες (2-2, 1-1).
  • Από την Τσέλσι… απουσιάζει το εύκολο γκολ και πραγματοποιεί μια από τις χειρότερες επιδόσεις στην επίθεση με μόλις 29 γκολ σε 28 παιχνίδια.
  • 6 από τα 7 τελευταία ματς ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχουν λήξει Under.
  • Η Τσέλσι φέτος σκοράρει με το σταγονόμετρο και γι αυτό το λόγο σε 28 παιχνίδια στην Premier League έχει 11 Over και 17 Under. Τα ανίστοιχα νούμερα για τη Λίβερπουλ είναι 16 Over και 11 Under.
  • Η Λίβερπουλ στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς μετράει μόλις μια νίκη και μια ισοπαλία και δύο ήττες. Στα συγκεκριμένα ματς έχει σκοράρει μόλις τρία γκολ.
  • Κανένας παίκτης της Τσέλσι δεν έχει φέτος διψήφιο αριθμό γκολ στην Premier League. Ο Κάι Χάβερτζ είναι πρωτος σκόρερ των μπλε με 7 γκολ και ακολουθούν οι Στέρλινγκ (4), Μάουντ (3).
  • Πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ στην Premier League είναι ο Σαλάχ με 12 γκολ, ενώ ακολουθούν οι Φιρμίνο με Νούνιες που έχουν σκοράρει από 8 τέρματας.
  • Τα τελευταία τρία παιχνίδια ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας στην Premier League έχουν λήξει ισοπαλία. Το πρώτο φετινό σταμάτησε στο 0-0!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στην Premier League.

prl chelsea liverpool novibet

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/04/2023

Τσέλσι και Λίβερπουλ μας υπόσχονται μεγάλο παιχνίδι στο «Stamford Bridge» και για το μεγάλο ματς της Premier League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Η Τσέλσι επίχειρησε ηλεκτροσόκ με την απόλυση του Πότερ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης. Ωστόσο, το ζητούμενο είναι να λυθεί η δυστοκία στην επίθεση, αφού οι μπλε σκοράρουν δύσκολα.

Η Λίβερπουλ ψάχνει επίσης «τρίποντο» ανάσα για να παραμείνει με αξιώσεις στο κυνήγι της τετράδας. Οι «reds» έχουν την ικανότητα να συνεχίσουν τη θετική παράδοση μέσα στο Λονδίνο.

ΝΙΚΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

Τα 4 από τα 5 τελευταία ντέρμπι στο Λονδίνο έχουν λήξει Goal. Αυτό μπορεί να συνεχιστεί, ενώ με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες διψούν για το «τρίποντο» αξίζει να κοιτάξουμε τις επιλογές στα Combo Bets και τον συνδυασμό.

GOAL/GOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Σαλάχ φέτος δεν έχει σκοράρει κόντρα στην Τσέλσι, ενώ πέρυσι βρηκε δίχτυα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Ο Αιγύπτιος επιθετικός σ’ ένα κρλισμο ματς θα κληθεί να δείξει ότι είναι ο ηγέτης των reds.

anytime σκορερ σαλαχ σε αποδοση 3.25 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τσέλσι – Λίβερπουλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τσέλσι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 04/04/2023

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Μπρούνο Σαλτόν θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ η Τσέλσι. Οι μπλε δεν υπολογίζουν τους Τιάγκο Σίλβα, Αθπιλικουέτα, Μεντί, Ομπαμεγιάνγκ, ενώ ανέτοιμος για το αρχικό σχήμα είναι ο Στέρλινγκ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Κέπα – Φοφανά, Κουλιμπαλί, Μπαντιασίλ – Κόβασιτς, Καντέ, Τζέιμς, Τσίλγουελ, Φερνάντες – Φέλιξ, Χάβερτζ

Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 04/04/2023

Ο Κλοπ γνωρίζει ότι η ομάδα του πρέπει να απαντήσει με νίκη και σχεδιάζει επιθετικό πλάνο. Ο Γερμανός Coach δεν υπολογίζει τους Τιάγκλο Αλκάνταρα και Κάλβιν Ράμσεϊ, ενώ ο αμυντικός Γκόμεζ είναι ανέτοιμος για 90 λεπτά.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Άλισον – Αλεξάντερ Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας – Φαμπίνιο, Χέντερσον, Μίλνερ – Φιρμίνο, Σαλάχ, Νούνιες 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ