el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/01/2023

Οι αγώνες στην Αγγλία συνεχίζονται ακατάπαυστα και μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, οι ομάδες θα κληθούν να δώσουν συνολικά τρία παιχνίδια! Ο αγώνας που ξεχωρίζει από τη 19η αγωνιστική είναι το ντέρμπι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμούς για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η ισοπαλία με τη Νότιγχαμ ήταν ακόμη ένα εμπόδιο.

Ωστόσο το ίδιο συνέβη και με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν μία απρόσμενη απώλεια βαθμών στον εντός έδρας αγώνα με την Έβερτον, γεγονός που άνοιξε την ψαλίδα από την κορυφή στους επτά βαθμούς.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Τσέλσι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση & Παρουσίαση 05/01/2023

Τα άσχημα αποτελέσματα για την Τσέλσι στο πρωτάθλημα συνεχίζονται. Οι «μπλε» δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, η απόδοσή τους δε δείχνει να βελτιώνεται και η απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στις επόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις όλο και μεγαλώνει.

Την προηγούμενη αγωνιστική, η Τσέλσι φιλοξενήθηκε στο Νότιγχαμ από την ομώνυμη ομάδα. Για ακόμη μία αγωνιστική έμεινε μακριά από τις νίκες, δείχνοντας ότι το τρίποντο που πήρε πριν από τρεις ημέρες με την Μπόρνμουθ (2-0), ήταν μία ευχάριστη παρένθεση.

Η Νότιγχαμ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί και τελικά το γκολ ήρθε από μία τυχερή φάση, για τους φιλοξενούμενους. Στο 19’, ο Στέρλινγκ βρέθηκε σε καλή θέση από… αυτοδοκάρι του Μπολί και από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μισό, η Νότιγχαμ πίεσε ακόμη περισσότερο και κατάφερε να βρει την ισοφάριση με τον Οριέ στο 63’. Οι παίκτες του Πότερ δεν είχαν εκ νέου απάντηση και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ο ίδιος ο προπονητής της Τσέλσι είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Η απόδοσή μας δεν ήταν σε υψηλά επίπεδα σήμερα. Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς, όταν είχαμε τις ευκαιρίες, δεν κυκλοφορήσαμε γρήγορα την μπάλα και από ένα σημείο και μετά υποφέραμε. Είχαμε μία καλή στιγμή με τον Ομπαμεγιάνγκ για να πάρουμε τη νίκη, αλλά νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία».

Μία απρόσμενη απώλεια βαθμών είχε επίσης και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον μέσα στο «Έτιχαντ». Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου η Σίτι δεν καταφέρνει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Το προηγούμενο εντός έδρας ήταν στις 12 Νοεμβρίου με την Μπρέντφορντ, από την οποία η Σίτι ηττήθηκε 2-1 και μάλιστα με γκολ στο 98’! Στο ενδιάμεσο είχε μεσολαβήσει η πρόκριση με 3-2 επί της Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ.

Τώρα, πάντως το παιχνίδι δε φαινόταν ότι θα είχε πολλές δυσκολίες για τους πρωταθλητές Αγγλίας. Έδειξαν από την αρχή του αγώνα ότι ήθελαν τη νίκη και πήραν προβάδισμα με τον Χάαλαντ στο 24’. Μάλιστα είχαν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν με κορυφαία το δοκάρι του Στόουνς λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο. Οι γηπεδούχοι πίεζαν, αλλά ήταν οι φιλοξενούμενοι που βρήκαν δίχτυα. Στην πρώτη τους καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ βρήκαν δίχτυα στο 64’ με τον Γκρέι, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Η Σίτι προσπάθησε πολύ να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και είχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Πίκφορντ στο 82’, όμως ο τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας, κράτησε το 1-1 μέχρι το τέλος.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε για το αποτέλεσμα: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ με την πρώτη ευκαιρία στην εστία μας. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Χάσαμε λίγο το ρυθμό μας μετά την ισοφάριση, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Έκαναν ότι μπορούσαν για να νικήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».


Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 05/01/2023

  • Η προϊστορία είναι υπέρ της Τσέλσι στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «μπλε» μετρούν συνολικά 38 νίκες, 21 ισοπαλίες και 14 ήττες σε 73 παιχνίδια πρωταθλήματος.
  • Το τελευταίο διάστημα πάντως είναι μοιρασμένη με μία ελαφριά κλίση υπέρ των φιλοξενουμένων. Στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί στο Λονδίνο, η Τσέλσι έχει τρεις νίκες και η Σίτι έχει τέσσερις.
  • Η ισοπαλία απουσιάζει και η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες ήταν πριν από οκτώ χρόνια, τη σεζόν 2014-15, όταν έμεινε το 1-1. Προπονητής της Τσέλσι ήταν ο Μουρίνιο και της Σίτι ο Πελεγκρίνι.
  • Μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει η Τσέλσι. Σε αυτό το διάστημα μετράει ακόμη τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες (1-3-3).
  • Επίσης τα έξι από αυτά τα επτά παιχνίδια έληξαν στο Under. Το μοναδικό Over ήταν η εκτός έδρας ήττα με 4-1 από την Μπράιτον.
  • Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έληξαν στο Goal για τη Μάντσεστερ Σίτι, στα οποία είχε δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Το τελευταίο ματς πρωταθλήματος που κράτησε ανέπαφη την εστία της ήταν στις 29 Οκτωβρίου και το 1-0 στην έδρα της Λέστερ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • H βαθμολογία της Premier League.

chelsea manchester city1 05012023 novibet


Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 05/01/2023

Το παιχνίδι έχει φαβορί κι αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα μπορέσουν να κοντράρουν τους φιλοξενούμενους. Η Σίτι θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και μάλιστα αξίζει το Combo Bet για «διπλό» και Over 1,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET 2 & OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει γκολ, αφού και οι δύο ομάδες έχουν καλή σχέση με τα… αντίπαλα δίχτυα. Η Τσέλσι σκοράρει στην έδρα της, ενώ η Σίτι βρίσκει σχεδόν πάντα γκολ, ακόμη και στις ήττες της. Το Goal & Over 2,5 πληρώνει αρκετά καλά.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ COMBO BET ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/01/2023

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα έχει προστεθεί το τελευταίο διάστημα στο ιατρικό δελτίο της Τσέλσι, αφού είναι εκτός ο αμυντικός Τζέιμς.

Επιπλέον δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Φοφανά, Τσίλγουελ, οι μέσοι Λόφτους Τσικ και Καντέ και ο επιθετικός Μπρόγια.

Αμφίβολος παραμένει ο τερματοφύλακας Μεντί. Ακόμη πάντως και να είναι στην αποστολή, θα βρίσκεται στον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Κουλιμπαλί, Κουκουρέγια – Ζορζίνιο, Ζακάρια, Μάουντ – Στέρλινγκ, Πούλισικ, Χάβερτζ.

chelsea manchester city4 05012023 novibet


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/01/2023

Το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίζει ο Πεπ Γκουαρδιόλα εν όψει του αγώνα με την Τσέλσι είναι του Ρούμπεν Ντίας. Αμφίβολος είναι και ο Λαπόρτ.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του. Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού είναι πολλά τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Κανσέλο, Στόουνς, Ακάντζι, Άκε – Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Γκιουντογκάν – Φόντεν, Μπερνάντο Σίλβα, Χάαλαντ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ