el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τσέλσι – Νότιγχαμ: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/05/2023

H μία διανύει μία κάκιστη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και θέλει να «κλείσει» τη χρονιά με νίκες. Η άλλη παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι σαν τελικό.

Έτσι, το ματς της Τσέλσι με τη Νότιγχαμ (17:00) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα θα είναι συναρπαστικό.

Για το μεγάλο παιχνίδι στο Στάμφορντ Μπριτζ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό με δελεαστικές αποδόσεις και προγνωστικά για το στοίχημα.

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Τσέλσι – Νότιγχαμ: Παρουσίαση, Ανάλυση

Οι συνεχόμενες ήττες έφεραν μεγάλη γκρίνια και δημιούργησαν τραβηγμένα σενάρια για υποβιβασμό, όμως η απάντηση ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Παίζοντας με σοβαρότητα, η Τσέλσι κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Premier League και πλέον θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τη σεζόν με συνεχόμενες νίκες, ώστε να… σώσει κάτι από τη χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη δεύτερη παρουσία του Φρανκ Λάμπαρντ ως προπονητής της Τσέλσι. Ο Άγγλος τεχνικός προσπαθεί σταθερά το τελευταίο διάστημα να δοκιμάσει πρόσωπα και να δώσει μία ταυτότητα σε ένα αχανές σύνολο με πολλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις εκτός από το «9». Το θετικό είναι πως ανταποκρίνονται – έστω όχι και στο επίπεδο που απαιτεί η Τσέλσι – νεαροί παίκτες όπως ο Μπαντισίλ, ο Μαντουέκε, ο Μούντρικ και ο Γκάλαχερ.

chelsea nottingham prognostika novibet

Η νίκη με το εντυπωσιακό 4-3 επί της Σαουθάμπτον ήταν μία πραγματική ανάσα για τη Νότιγχαμ. Η Φόρεστ έπαιξε κυνικά και βρήκε τέσσερα γκολ σε μόλις εννιά τελικές προσπάθειες και ουσιαστικά έστειλε τους φιλοξενούμενους στην Championship.

Βέβαια, η ομάδα του Στιβ Κούπερ δε ξέφυγε από τον κίνδυνο: Ίσα – ίσα, η Νότιγχαμ παραμένει στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή τους στην Premier League, ωστόσο πλέον άφησε πίσω της τρεις ομάδες (Λιντς, Λέστερ, Έβερτον), ανεβαίνοντας παράλληλα στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

chelsea nottingham prognostika novibet

Στο αγωνιστικό, η Νότιγχαμ καλείται να αντιμετωπίσει ξανά αρκετές απουσίες, αφού εκτός δράσης είναι οι Νίκο Γουίλιαμς, Ντιν Χέντερσον, Κρις Γουντ, Σεϊκού Κουγιατέ, Ζιλιάν Μπιανκόν, Ομάρ Ρίτσαρντς, Γκουστάβο Σκάρπα και Τζότζο Σέλβι. Πολλά τα προβλήματα και για την Τσέλσι, αφού ο Λάμπαρτ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Καλιντού Κουλιμπαλί, Μέισον Μάουντ, Μαρκ Κουκουρέγια και Ρις Τζέιμς.


Τσέλσι – Νότιγχαμ: Στατιστικά και Προϊστορία 13/05/2023

  • Το ματς του πρώτου γύρου έληξε ισόπαλο με 1-1.
  • Η τελευταία νίκη της Νότιγχαμ επί της Τσέλσι καταγράφηκε το 1997. Από τότε μέχρι σήμερα, η Τσέλσι κέρδισε σε εφτά από τις οκτώ αναμετρήσεις κόντρα στη Φόρεστ.
  • Πριν τη νίκη επί της Μπόρνμουθ, η Τσέλσι έτρεξε σερί έξι αγώνων με ήττα και εννιά αναμετρήσεων χωρίς τρίποντο.
  • H Νότιγχαμ κέρδισε στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της.
  • Η Νότιγχαμ «τρέχει» σερί με τέσσερα ματς που συνδυάστηκαν με G/G και Over5.
  • Τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς της Τσέλσι έληξαν με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Τσέλσι – Νότιγχαμ: Προγνωστικά 13/05/2023

Μεγάλο ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ με δύο ομάδες που έχουν κίνητρο. Η Νότιγχαμ… καίγεται για τη νίκη και η Τσέλσι θέλει να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται για να «σβήσει» τα κακώς κείμενα μίας απογοητευτικής χρονιάς.

Για την σπουδαία αναμέτρηση στο Λονδίνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Όσο και αν θέλει να τελειώσει με χαμόγελα τη σεζόν, η Τσέλσι είναι εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά και έχει αρκετά αμυντικά θέματα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Για τη Νότιγχαμ, το ματς είναι τελικός και είναι δεδομένο πως θα κυνηγήσει ένα γκολ.

Μ.ΓΚΙΜΠΣ ΓΟΥΑΙΤ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7.50

Είναι – κατά γενική ομολογία – ο καλύτερος παίκτης της Νότιγχαμ και σε κάθε αγώνα βρίσκει χώρο για να απειλήσει. Παίζοντας πιο κοντά στο «9», ο νεαρός Άγγλος διαθέτει το «πακέτο» για να σκοράρει.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τσέλσι – Νότιγχαμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τσέλσι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/05/2023

H Τσέλσι έμαθε να ζει με πολλά προβλήματα και ο Λάμπαρντ αναμένεται να δώσει ξανά ψήφο εμπιστοσύνης σε νεαρούς παίκτες. Ο Τσαλομπά θα μείνει στα δεξιά της άμυνας, οι Μπαντιασίλ, Μούντρικ, Γκάλαχερ θα κρατήσουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα και το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τον Ματέο Κόβασιτς, που διεκδικεί φανέλα βασικού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Τσαλομπά, Μπαντιασίλ, Σίλβα, Τσίλγουελ – Καντέ, Φερνάντες, Γκάλαχερ – Μαντουέκε, Χάβερτζ, Μούντρικ


Νότιγχαμ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/05/2023

Ο Στιβ Κούπερ θα διατηρήσει σύστημα με τετράδα στην άμυνα και με δύο περιφερειακούς κοντά στον φορ Αβονίγι. Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στις υπόλοιπες θέσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Νάβας – Οριέ, Φελίπε, Νιακατέ, Λόντι – Μανγκαλά, Ντανίλο, Γέιτς – Τζόνσον, Αβονίγι, Γκιμπς Γουάιτ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ