el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κροατία – Δανία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 22/09/2022

Οι Εθνικές ομάδες έρχονται στο προσκήνιο για τις επόμενες δέκα μέρες, καθώς επιστρέφουν οι υποχρεώσεις για το Nations League. Σε αυτό το διάστημα θα γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων και θα προκύψει η τελική κατάταξη.

Η Κροατία έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής και θέλει να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου, μετά τον προσεχή αγώνα με τη Δανία (22/09, 21:45). Οι Δανοί είναι στην πρώτη θέση με εννέα βαθμούς και θέλουν να παραμείνουν εκεί και μετά το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη θέση παίζει σημαντικό ρόλο και για το επόμενο Euro, αφού μπορεί υπό προϋποθέσεις να στείλει την ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, το Nations League δίνει τρία εισιτήρια για το επόμενο Euro. Ένα από την League Α, ένα από τη League Β κι ένα από τη League C.

Οι πρώτοι των κάθε ομίλων πάνε σε ένα Final Four και όποιος το κερδίσει, παίρνει το εισιτήριο. Ωστόσο αν ο πρώτος του ομίλου έχει ήδη προκριθεί στο Euro από τα προκριματικά, τότε τη θέση του στο Final Four, παίρνει η επόμενη ομάδα με το καλύτερο ranking στην UEFA και όχι ο δεύτερος του ομίλου.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Κροατίας απέναντι στη Δανία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!


Κροατία – Δανία: Ανάλυση & Παρουσίαση 22/09/2022

Η Κροατία άρχισε πολύ άσχημα τις επίσημες υποχρεώσεις της στο Nations League. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές είχε συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Αυστρία, ενώ στη συνέχεια πήρε ισοπαλία από τη Γαλλία μέσα στο Ζάγκρεμπ.

Η συνέχεια ήταν όμως εξαιρετική και με δύο εκτός έδρας νίκες, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Αρχικά φιλοξενήθηκε από τη Δανία στην έδρα της. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, αλλά η Κροατία τα κατάφερε.

Άντεξε αρχικά στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι και πήραν τη νίκη με γκολ του Πάσαλιτς στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, ο Κροάτης μέσος σκόραρε στο 69’ και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Αυτό το αποτέλεσμα έδωσε αρκετές ελπίδες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ζλάτκο Ντάλιτς.

Αυτό όμως που εκτόξευσε τις πιθανότητες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης ήταν το επόμενο στο «Σταντ Ντε Φρανς». Η Γαλλία υποδέχθηκε την Κροατία και ήθελε μόνο νίκη, ωστόσο τα πράγματα πήγαν ιδανικά για τους φιλοξενούμενους.

Μόλις στα πρώτα λεπτά κέρδισε πέναλτι και στο 5’ ο Μόντριτς έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Η Γαλλία άσκησε πίεση στην Κροατία, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν αρκετά εύκολα και να φύγουν από το Παρίσι με τους τρεις βαθμούς.

Η Δανία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου και δεν είναι τυχαία εκεί, αφού έχει κερδίσει άλλωστε τους τρεις από τους τέσσερις αγώνες μέχρι στιγμής. Δείχνει ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, τουλάχιστον σε εκείνο το διάστημα του Ιουνίου, όπου έγιναν οι τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Μέχρι στιγμής, η Δανία έχει μόλις απώλεια. Στην τρίτη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Κροατία με 1-0 και πλέον πρέπει να φύγει αήττητη από το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του ομίλου.

Γενικότερα έως τώρα έχει δείξει εξαιρετική εικόνα. Στα δύο πρώτα παιχνίδια έπαιξε εκτός έδρας και πήρε ισάριθμες νίκες. Αρχικά φιλοξενήθηκε στο Παρίσι από τη Γαλλία και νίκησε 2-1, ενώ λίγες μέρες αργότερα πήγε στη Βιέννη και επικράτησε με το ίδιο σκορ (2-1) της Αυστρίας.

Στον αγώνα με την Κροατία θα μπορούσε να είχε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλία. Ωστόσο απώλεσε όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε και στάθηκε άτυχη στη μοναδική αξιοσημείωτη που έκαναν οι φιλοξενούμενοι.

Πάντως παρά την ήττα από την Κροατία, η Δανία νίκησε την Αυστρία λίγες μέρες αργότερα και εντός έδρας και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου. Τελευταία επικράτησε με 2-0 της Αυστρίας, εντός έδρας.


Κροατία – Δανία: Στατιστικά & Προϊστορία 22/09/2022

  • Η προϊστορία είναι υπέρ της Κροατίας στα τελευταία παιχνίδια με τους Δανούς. Στα τρία πιο πρόσφατα που έχουν γίνει έχουν γίνει πήρε ισάριθμες νίκες.
  • Το 2004 νίκησε σε φιλικό μέσα στη Δανία με 2-1, το 2018 στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη φάση των «16» πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (1-1 κ.α.) και τον Ιουνίου νίκησε και πάλι στη Δανία με 1-0 για την τρίτη αγωνιστική του Nations League.
  • Η τελευταία φορά που η Δανία νίκησε την Κροατία ήταν μάλιστα εκτός έδρας το 1999 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Σπλιτ με σκορ 1-0.
  • Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Κροατίας έληξαν στο Under και στο No Goal.
  • Αντίστοιχα τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Δανία έληξαν όλα με 2-3 γκολ σύνολο τερμάτων.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Nations League.

croatia denmark2 22092022 novibet


Κροατία – Δανία: Προγνωστικά 22/09/2022

Η Κροατία ψάχνει την πρώτη νίκη στην έδρα της στο φετινό Nations League και θέλει να την πετύχει με αντίπαλο τη Δανία. Αν καταφέρει να διπλασιάσει τις νίκες επί των Σκανδιναβών, τότε θα πάρει και προβάδισμα στη βαθμολογία του ομίλου. Επιπλέον την ευνοεί και η πρόσφατη προϊστορία.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

Και οι δύο ομάδες φτιάχνουν και δέχονται αρκετές ευκαιρίες στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα στο Nations League. Αυτό περιμένουμε να συμβεί και τώρα στο παιχνίδι που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ. Θα κυνηγήσουν το γκολ και θα διεκδικήσουν τη νίκη. Αρέσει το Goal.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96

Τέλος μία ακόμη καλή επιλογή που βλέπουμε να επιβεβαιώνεται σε αρκετά από τα τελευταία ματς και των δύο ομάδων είναι το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ. Καλή επιλογή με καλό value.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91


Κροατία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/09/2022

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Κροατίας εν όψει του αγώνα με τη Δανία για την 5η αγωνιστική του Nations League.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς δεν θα έχει απουσίες και όλα τα μεγάλα αστέρια της Κροατίας θα είναι στη διάθεσή του. Εκτός είναι μόνο ο εξτρέμ Μπρέκαλο.

Στις κλήσεις του Ντάλιτς είναι κανονικά ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον Σίμε Βρσάλικο του Ολυμπιακού, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Στάνισιτς, Έρλιτς, Σούταλο, Γιουράνοβιτς – Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς, Μόντριτς – Κράμαριτς, Πάσαλιτς, Βλάσιτς.

croatia denmark3 22092022 novibet


Δανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/09/2022

Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, η Δανία έχει αρκετά προβλήματα και ο Κάσπερ Χιούλμαντ πρέπει να βρει λύσεις για την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Εκτός είναι ο μέσος Κρίστιαν Νόργκαρντ της Μπρέντφορντ, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους επιθετικούς Κορνέλιους της Κοπεγχάγης και Σκοβ της Χοφενχάιμ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σμάιχελ – Ρ. Κρίστενσεν, Αντ. Κρίστενσεν, Άντσερσεν, Μάελε – Χόιμπεργκ, Γένσεν – Σκοβ Όλσεν, Έρικσεν, Νταμσγκάαρντ – Μπρεϊθγουέιτ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ