el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κροατία – Ισπανία: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/06/2023

Η Κροατία αντιμετωπίζει την Ισπανία στο Ρότερνταμ στον τελικό του Nations League (21:45). Για τη σπουδαία αναμέτρηση στο De Kuip ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η τρίτη έκδοση της διοργάνωσης του Nations League κορυφώνεται με τον τελικό, όπου Κροατία και Ισπανία διεκδικούν το τρόπαιο, το γόητρο κι όχι μόνο.

Οι δύο ομάδες νίκησαν Ολλανδία και Ιταλία αντίστοιχα στους ημιτελικούς και πλέον τίθενται αντιμέτωπες για το πρώτο τους τρόπαιο στο θεσμό, για να διαδεχθούν Πορτογαλία και Γαλλία που είχαν κατακτήσει τα δύο προηγούμενα.

Με 1000+ αγορές στη Novibet ο τελικός του Nations League  γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Κορυφώνεται η δράση στο Nations League!


Κροατία – Ισπανία: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/06/2023

Ώρα τελικού στο Nations League. Στο De Kuip του Ρότερνταμ η Κροατία αντιμετωπίζει την Ισπανία, με τις δύο θριαμβεύτριες των ημιτελικών του Final-4 να διεκδικούν το τρόπαιο της «φρέσκιας» διοργάνωσης της UEFA, που δημιουργήθηκε ώστε να αντικατασταθούν τα φιλικά από ανταγωνιστικές αναμετρήσεις με μεγαλύτερο κύρος, διακύβευμα και ενδιαφέρον.

Στον τελικό η Ισπανία που ήταν φιναλίστ στην προηγούμενη διοργάνωση θέλει αυτή τη φορά να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ενώ οι Κροάτες του Λούκα Μόντριτς έπειτα από την πορεία τους ως τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στοχεύουν στην κατάκτηση της κούπας.

Ο Μόντριτς έδειξε και στον ημιτελικό με την οικοδέσποινα Ολλανδία πως είναι αγέραστος και πάντα πεινασμένος για τίτλους και δεν… χαμπαριάζει από το γεγονός πως προέρχεται από μια επίπονη και απίστευτα γεμάτη σεζόν, που είχε ενδιάμεσα κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οσο για τους Ίβηρες, η ανανέωση συνεχίζεται και η ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε θέλει να βρει εκ νέου το μονοπάτι για την κορυφή, με τον τελικό του Nations League να είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια επιτυχία που μπορεί να μην έχει το στάτους ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου ή Euro, αλλά θα δείξει πως η «φούρια ρόχα» είναι στο σωστό δρόμο.


Κροατία – Ισπανία: Στατιστικά & Προϊστορία 18/06/2023

  • Η Κροατία συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελικό Nations League. Για την Ισπανία είναι η δεύτερη συμμετοχή, καθώς είχε φτάσει εκεί και το 2021, όπου ηττήθηκε από τη Γαλλία (2-1).
  • Ο φετινός είναι ο τρίτος τελικός στη σύντομη ιστορία του θεσμού. Το 2019 η Πορτογαλία είχε νικήσει την Ολλανδία (1-0), ενώ το 2021 η Γαλλία την Ισπανία (2-1).
  • Στους ημιτελικούς η Κροατία νίκησε στην παράταση την Ολλανδία (2-4), ενώ η Ισπανία την Ιταλία (2-1).
  • Στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης η Κροατία είχε ρεκόρ 4-1-1 απέναντι σε Γαλλία, Δανία, Αυστρία, ενώ η Ισπανία 3-2-1 αντίστοιχα με Πορτογαλία, Τσεχία, Ελβετία.
  • Σε 9 μεταξύ τους αγώνες, η Ισπανία έχει 5 νίκες, 3 η Κροατία, ενώ ένας αγώνας έχει λήξει ισόπαλος. Τελευταία τους αναμέτρηση ο αγώνας για τους «16» του Euro 2020, όπου οι Ιβηρες νίκησαν 5-3 στην παράταση.
  • Σε 5 αγώνες τους έχει σημειωθεί Goal-Goal και σε 4 No Goal αντίστοιχα.
  • Ο Λούκα Μόντριτς με το εύστοχο πέναλτι στον ημιτελικό με την Ολλανδία είναι πρώτος σκόρερ των Κροατών με 3 γκολ στον φετινό θεσμό, με Πάσαλιτς και Κράμαριτς να έχουν 2 έκαστος.
  • Το πανόραμα του Nations League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Κροατία – Ισπανία: Προγνωστικά 18/06/2023

Τελικός Nations League στο ουδέτερο Ρότερνταμ, με την Κροατία να προέρχεται από ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο και να στοχεύει σε έναν τίτλο.

Η ιδιαίτερα υψηλή απόδοση της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς για επικράτηση είναι άκρως δελεαστική, ακόμα και από την κανονική διάρκεια. Εξάλλου έδειξε και στον ημιτελικό με την οικοδέσποινα Ολλανδία πως είναι έτοιμη για όλα.

ΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.80 ΣΤΗ NOVIBET

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΚΡΟΑΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες έχουν επιθετικό ταλέντο και μπορούν κάλλιστα να μας προσφέρουν ωραίο θέαμα με γκολ. Εξάλλου και οι δύο ημιτελικοί συνδυάστηκαν με Goal-Goal.

GOAL-GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.82 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΚροατίαΙσπανία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Κροατία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/06/2023

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς αναμένεται να στηριχθεί στο σχήμα που δρομολόγησε τη νίκη-πρόκριση με την Ολλανδία ώστε να πετύχει και στον τελικό, με ηγετική μορφή τον Μόντριτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Λιβάκοβιτς – Πέρισιτς, Βίντα, Σούταλο, Γιουράνοβιτς – Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς – Πάσαλιτς, Ιβανούσετς – Κράμαριτς.

Ισπανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/06/2023

Η ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε αναμένεται επίσης να μην προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με αυτούς που έφεραν την πρόκριση στον ημιτελικό με την Ιταλία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σίμον – Άλμπα, Λαπόρτ, Λε Νορμάν, Νάβας – Μερίνο, Ρόδρι – Ροδρίγο, Γκάβι, Πίνο – Μοράτα.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ